Милен Фармер

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Милен Фармер
Сурет
Негізгі ақпарат
Туылған кездегі есімі

Милен Готье

Туылған күні

қыркүйектің 12 (1961—09—12) (53 жас)
Пьерфон, Канада

Белсенділік жылдары

1984–бiздiң күндер

Мемлекет

Париж, Франция

Мамандықтары

Әнші, продюсер, актриса

Жанрлары

Поп, рок, electronica, неошансон

Ұжымдары

Moby, Seal, Archive, Alizée, Jean-Louis Murat

Милен Фармер (фр. Mylène Farmer; шын аты — Милен Готье (фр. Mylène Gautier[1]); 12 қыркүйек 1961, Пьерфон, Канадада туған) — француз әншiсi, актриса және поэтесса.

Фильмография[өңдеу]

  • Джорджино (1994)
  • Артур и минипуты (принцесса Селения) (2006)
  • Артур и месть Урдалака (принцесса Селения) (2009)
  • Артур и война двух миров (принцесса Селения) (2010)

Дискография[өңдеу]

Студия альбомдары[өңдеу]

  • Cendres de Lune (1986)
  • Ainsi soit je… (1988)
  • L'Autre... (1991)
  • Anamorphosée (1995)
  • Innamoramento (1999)
  • Avant que l’ombre… (2005)
  • Point de Suture (2008)
  • Bleu Noir (2010)
  • Monkey Me (2012)

Клипография[өңдеу]

Дереккөздер[өңдеу]

  1. Mylène Farmer a elle-même démenti l’information selon laquelle Marie-Hélène serait son vrai prénom. Интервью М.Фармер журналу Paris Match, декабрь 2001.

Сілтемелер[өңдеу]