40 Glocc

Уикипедия жобасынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
40 Glocc
Lawrence White
Сурет
40Glocc
Негізгі ақпарат
Толық аты

Lawrence White

Туылған күні

16 желтоқсан 1979(1979-12-16) (34 жас)

Туылған жері

Галвестон

Белсенділік жылдары

1997 — бүгінгі күнге дейін

Мемлекет

АҚШ

Мамандықтары

рэпер, актёр

Жанрлары

рэп, хип-хоп, Gansta Rap

Лақап аттары

40 Glocc

Ұжымдары

G Unit, Zoo Crew

Қызметтес болған

50 Cent, Sun, Tip Toe, Zoo Crew, Rass Kass, ZooBabiez, Village Boo, Gail Gotti, G-Unit, Dr. Dre, Hot Rod, Lil' Scrappy, Ma$e, DJ Whoo Kid, Mobb Deep, Freeway, Spider Loc, Tony Yayo, LL Cool J,и др.

Лейблдері

G Unit Records, Infomous, Zoo Life

http://www.40Glocc.com

40 Glocc (шын аты Лоренс Уайт, 1979 жылдың 16 желтоқсаны, Галвестон (Техас)) — американдық рэпер, Infamous Records және G-Unit Records лейблдармен қарым-қатынасады.

Балалық шағы[өңдеу]

Рэпер Галвестон қаласында (Техас штаты) туып, сол жерде 8 жасқа дейін ата-әжесімен бірге турған. Кейін өз шешесімен Калифорнияға көшіп кетті. Өз жанұясымен Колтон қаласына (Калифорния штаты) көшіп кетті.

Дискографиясы[өңдеу]

Студиялық альбомдары[өңдеу]

  • 2003 — The Jakal
  • 1997 — Migrate, Adapt or Die (Zoo Crew-мен бірге)

Микстейптері[өңдеу]

  • 2006 — Outspoken[1]
  • 2006 — Outspoken 2[2]
  • 2007 — Outspoken 3 (DJ Whoo Kid-мен бірге)[3]
  • 2007 — That New Nigga (DJ Nik Bean мен DJ Felli Fel бірге)[4]
  • 2009 — I Am Legend (DJ Whoo Kid пен DJ Nik Bean бірге)[5]
  • TBA — The Graveyard Shift (Spider Loc-пен бірге)

Дереккөздер[өңдеу]

  1. Outspoken on DatPiff.
  2. Outspoken 2 on Dat Piff.
  3. 40 Glocc Outspoken Vol. 3 Download at DuBCNN.com Accessed July 9, 2008.
  4. That New Nigga at DatPiff.com Accessed July 10, 2008.
  5. 40 Glocc Releases Star-Studded Mixtape Online. HipHopDX.com. Accessed January 9, 2009.

Сілтемелер[өңдеу]