Бродерик Крис

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Крис Бродерик (6 наурыз 1970 жылы дүниеге келген, Лэйквуд, Колорадо, АҚШ) — америкалық гитарист-виртуоз, ескі ритм және соло-гитарист ретінде 2008-2014 жылдары америкалық ртещ-металл группада танымал болған. Қазіргі уақытта ол Шерман Оакс, Лос-Анджелес, Калифорнияда өмір сүріп жатыр. Бұрынғы соло-гитарист және Jag Panzer группасының клавишнигі, бұл топпен ол төрт альбом жазды: : The Age of Mastery, Thane to the Throne (концептуальді альбом), Mechanized Warfare және Casting the Stones. Megadeth тобына көшпес бұрын, өзін Глен Дровермен алмастырды. Сонымен қатар ол 2001 жылдан 2003 жыл аралығында конецерттік турларда Nevermore группасының гитаристі болды. 

Megadeth (2008—2014)[өңдеу]

Крис Бродерик Megadeth гурпаасының құрамында 

Группалары[өңдеу]

  • Jag Panzer (1997 — 2008)
  • Nevermore (2001 — 2003, 2006 — 2007)
  • Megadeth (2008 — 2014)
  • Act of Defiance (2014 )

Дискография[өңдеу]

Jag Panzer[өңдеу]

  • The Age of Mastery (1998)
  • Thane to the Throne (2000)
  • Mechanized Warfare (2001)
  • The Era of Kings and Conflict (2002)
  • Casting the Stones (2004)

Nevermore[өңдеу]

  • The Year of the Voyager (2008)

Megadeth[өңдеу]

  • Endgame (2009)
  • Blood in the Water: Live in San Diego (2010)
  • Rust in Peace Live (2010)
  • Th1rt3en (2011)
  • Super Collider (2013)

Act of Defiance[өңдеу]

  • Birth and the Burial (2015)

Дереккөздер[өңдеу]