Виктория Джастис

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Виктория Джастис
Victoria Justice
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Виктория Доун Джастис

Туған күні:

19 ақпан 1993(1993-02-19) (24 жас)

Туған жері:

Голливуд, Флорида, АҚШ

Азаматтығы:

 АҚШ

Мамандығы:

актриса
әнші
модель

Белсенді жылдары:

2003-осы уақыт

IMDb:

ID 1842439

VictoriaJustice.net

Виктория Доун Джастис (ағылш. Victoria Dawn Justice) — америкалық актриса, әнші, модель. 1993 жылы 19 ақпанда Флоридада Сирена мен Зак Джастистардың жан-ұяларында дүниеге келеді. Викторияның қанында ирландық, фрацуздық және ағылшындық қан кездеседі. Сегіз жасқа толғанда өзінің өмірін өнер әлемімен байланыстыратынын ата-анасына хабарлаған болатын. Өзінің өнер жолын модель бизнес жолынан бастаған. Қысқаша жарнамаларда түскен («Ralph Lauren», «Gap and Guess» «Toast Crunch» и «Ovaltine»). Викторияның Мэдисон 1996 атты сіңлісі бар. Викторияның жан-ұясы Калифорнияға 2003 жылы көшіп келген. 2005 жылы Виктория тыңдаудан өтіп Лос Анжелестегі өнер мектебіне оқуға түсті.

Кино әлемінде[өңдеу]

Алғаш рет Виктория «Девочки Гилмор», «Всё тип-топ, или жизнь Зака и Коди», «Любовь вдовца» атты фильмдерде эпизодта 10 жасынан ойнаған болатын. Викторияның атағын шығарған фильмдер «Виктория - победительница», АйКарли», «Зоуи 101» және тағы басқалары. Ол түскен фильмдерді көбінесе Nickelodeon каналынан көрсетеді.

Дискографиясы[өңдеу]

  • «A Thousand Miles» (2007)
  • «Make It Shine» (2010)
  • «You’re the Reason» (2010)
  • «Finally Falling» (2010)
  • «Tell Me That You Love Me» (2010)
  • «Freak the Freak Out» (2010)
  • Favorite Food» (2011)
  • «I Want You Back» (2011)
  • «Song to You» (2011)
  • «Beggin' On Your Knees» (2011)
  • «Best Friend’s Brother» (2011)
  • «All I Want is Everything» (2011)
  • «365 Days» (2011)
  • «It’s Not Christmas Without You» (2011)
  • «Countdown» (2012)
  • «Take a Hint» (2012)
  • «Make It in America» (2012)
  • «Here 2 Us» (2012)
  • «Gold» (2013)
  • «Caught Up In You» (2013)
  • «Shake» (2013)
  • «Girl Up» (2013)

Қызықты Фактілер[өңдеу]

Викторияны өмірде атақты актриса Нина Добревпен шатастырады.

Дереккөздер[өңдеу]