Даниэль Кэмпбелл

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Даниэль Кэмпбелл (ағл. Danielle Campbell, туған. 30 қаңтар 1995 ж) — американдық актриса.Жұлдыз ауруы фильмінде Джессики Олсенді сомдап атақты бола бастады.

Өмірбаяны[өңдеу]

Даниэль- Иллинойста дүниеге келген болатын.Ата-анасы Джорджейн және Джон Кэмпбелл,және кіші бауыры Джонни.Актриса Чикагода өз сән салонын ашқан болатын.Кино әлеміне үлкен қадамды Побег телехикаясының 4 бөлімінде де ойнап, бастады.Build-A-Bear Workshop компаниясының арнайы жарнамасына түскен болатын. 2010 жылы «The Poker House» атты фильмде Дарлдың рөлін сомдаған.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2006—2007 Prison Break
  • 2008 Build-A-Bear Workshop
  • 2010 Зик и Лютер
  • 2010 Звёздная болезнь
  • 2011 Выпускной
  • 2012 До смерти красива
  • 2012 Программа защиты свидетелей Мэдеи
  • 2013—2015 Первородные
  • 2013 16 South

Дереккөздер[өңдеу]

Даниэль Кэмпбелл