Дан Бэлан

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Дан Балан
Сурет
Негізгі ақпарат
Туған кездегі есімі

Dan Mihai Bălan, Дан Михай Балан

Туған күні

6 ақпан 1979(1979-02-06) (40 жас)

Белсенділік жылдары

1997-бүгінге дейін

Мемлекет

Молдова Молдова,Кишинев

Жанрлары

Поп, Dance

Ұжымдары

Pantheon, Inferialis, O-Zone, Balan

Dan Balan

Дан Бала́н (Dan Mihai Bălan, 6.02.1979) — Молдова музыканты, өлеңдер авторы және продюсер, бұрын O-Zone тобының солисті болған. Қазіргі кезде Нью-Йорк қаласында тұрып жатыр.

Дискографиясы[өңдеу]

Альбомдары[өңдеу]

  • Dar, Unde Eşti (1999, O-Zone-ның кұрамында)
  • Number 1 (2002, O-Zone-ның кұрамында)
  • DiscO-Zone (2004, O-Zone-ның кұрамында)
  • The Power Of Shower (2006, Crazy Loop псевдонимімен)
  • Crazy Loop Mix (2009)

Синглдері[өңдеу]

  • Ma Ya Hi ( Lucas Prataмен дуэт)
  • Crazy Loop (Mm Ma Ma) ( Crazy Loop псевдонимімен)
  • Johanna (Shut Up!) ( Crazy Loop псевдонимімен)

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]

Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Dan Balan