Джейми Мюррей

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Джейми Мюррей
Jaime Murray
Сурет
Джейми Мюррей , 2012 жыл
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Jaime Murray

Туған күні

21 шілде 1977(1977-07-21) (41 жас)

Туған жері

Эссекс, Англия

Азаматтығы

 Ұлыбритания

Мамандығы

актриса

IMDb

ID 1444665

Джейми Мюррей (ағылш. Jaime Murray; 21 шілде, 1977, Эссекс, Англия) — ағылшын актрисасы және модель.

Өмірбаяны[өңдеу]

Джейми Мюррей - Билли Мюррей атты актердың қызы. Ұлыбританиядағы Эссекс қаласында дүниеге келген. Лондонның экономика мектебінде философия мен психология факультетінде оқыған. Кішкентайынан актриса болу жайлы армандаған Джейми оқуын тастап, сол қаланың драма орталығына түседі. 2000 жылы оқуын бітіре салысымен актерлық карьерасы басталып, бірнеше жылдың ішінде айтулы жетістіктерге жетеді. Мюррей «Debenhams» жарнамасынан және "GQ", "Mayfair", "FHM", "Hello!", "Cosmopolitan", "OK!" журналдарының беттерінен көрінеді.

Жеке өмірі[өңдеу]

Берни Кахиллмен төрт жыл шамасында кездескеннен кейін 2014 жылдың 26 мамырынан некелеседі.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 1984 - 2009 -Віll
  • 1986 - Casualty
  • 2003 - 2004-Keen Eddie
  • 2004 - 2007-Hustle -Стейси Монро
  • 2005 - Animal
  • 2005 - Taming of the Shrew
  • 2005 - Agatha Christie's Poirot-Ruth Kettering
  • 2006 - 2007-Dexter- Лайла Турней
  • 2006 - Botched-Анна
  • 2007 - Demons-Ребекка
  • 2007 - Deaths of Ian Stone-Медея
  • 2009 - The Mentalist -Nadia Sobell
  • 2010 - Devil’s Playground-Lavinia
  • 2010 - 2012-Warehouse -Хелена Уэллс
  • 2011 - Spartacus: Gods of the -Arena Гайя
  • 2011 - Ringer-Оливия Чарльз
  • 2012 - The Finder -Amadea Denaris
  • 2013 - 2014-Defiance-Stahma Tarr
  • 2013 - Fright Night 2 New Blood-Gerri Dandridge
  • 2015 - Sleepy Hollow-Кармилла Пайнс

Дереккөздер[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]

Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Jaime Murray