Джерри Вейл

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Джерри Вейл
Jerry Vale
Сурет
Негізгі ақпарат
Толық аты

Хенаро Луи Витальяно

Қайтыс болған күні

18 мамыр 2014(2014-05-18)

Қайтыс болған жері

Палм-Дезерт, Калифорния, АҚШ

Мемлекет

 АҚШ

Мамандықтары

әнші, актер

Жанрлары

крунер

Джерри Вейл (ағылш. Jerry Vale, толық есімі Хенаро Луи Витальяно, ағылш. Genaro Louis Vitaliano; 8 шілде 1930, Нью-Йорк, АҚШ — 18 мамыр 2014, Палм-Дезерт, Калифорния, АҚШ) — америкалық әнші, танымал және джаздық әндерді орындаушы, кино актёрі.

Дискография[өңдеу]

  • 1958 жыл — I Remember Russ / Legacy Rock Artifacts Series / Columbia/Legacy
  • 1958 жыл — I Remember Buddy / Legacy Rock Artifacts Series / Columbia/Legacy
  • 1962 жыл — I Have But One Heart / Columbia
  • 1963 жыл — Arrivederci, Roma / Columbia
  • 1963 жыл — The Language of Love / Columbia
  • 1964 жыл — Till the End of Time / Columbia
  • 1964 жыл — Standing Ovation! / Columbia
  • 1964 жыл — Be My Love / Columbia
  • 1965 жыл — Have You Looked into Your Heart / Columbia
  • 1965 жыл — There Goes My Heart / Columbia
  • 1966 жыл — It’s Magic / Columbia
  • 1967 жыл — The Impossible Dream / Columbia
  • 1967 жыл — Time Alone Will Tell / Columbia
  • 1968 жыл — You Don’t Have to Say You Love Me / Columbia
  • 1968 жыл — This Guy’s in Love with You / Columbia
  • 1969 жыл — Till album review Columbia / Columbia/Legacy
  • 1969 жыл — Where’s the Playground Susie? / Columbia
  • 1969 жыл — With Love, Jerry Vale / Columbia
  • 1970 жыл — Jerry Vale Sings 16 Greatest Hits of the 60’s / Columbia
  • 1970 жыл — Let It Be / Columbia
  • 1972 жыл — Jerry Vale Sings the Great Hits of Nat King Cole / Legacy / Columbia/Legacy
  • 1990 жыл — Italian Album / Columbia
  • 2003 жыл — Have Yourself a Merry Little Christmas / Legacy / Columbia/Legacy

Дереккөздер[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]