Дичен Лакмэн

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Дичен Лакмэн

Дичен Лакмэн (ағыл. Dichen Lachman, 22 ақпан 1982) – американдық актриса.

Биография[өңдеу]

Дичен Лакмэн Катманду, Непалда дүниеге келіп, сегіз жасына дейін сол жерде тұрды. Содан кейін отбасысымен Австралияға көшіп кетті. Аделаидадағы унивеситетті бітіріп, австралияндық шоудан өз мансабын бастады. 

Мансабы[өңдеу]

2005 жылы Дичен «Көршілер» операсында екі жыл түсті. Сондай-ақ ол «Аквамарин» фильмінде кішігірім рөлді сомдап, АҚШ-қа көшіп кетеді.

2008 жылдың басында Лакмэн «Қуыршақ үй» телесериалында басты рөлді алады. Бірақ шоуды екі маусымнан кейін көрермендердің көңілінен шықпағандықтан жапты. 

Фильмография[өңдеу]

Жыл Атауы Рөлі 2005 Eastworld Thug #4
2006 Safety in Numbers News Reporter
Аквамарин / Aquamarine Beth-Ann
2007 Tyrannosaurus Azteca Ayacoatl
2009 Bled Aaren
2010 Sunday Punch Jill
2012 Lust for Love Cali
2013 Too Late Jully Bean
Жыл Атауы Рөл 2005-2007 Neighbours Katya Kinski
2009-2010 Dollhouse Sierra / Priya Tsetsang
2010 NCIS: Los Angeles Allison Pritchett/Allysia Takada
Hawaii Five-0 Amy Hanamoa
2011 Torchwood: Miracle Day Lyn Peterfield
2012 Being Human Suren
The Glades Chef Lana Kim
Last Resort Tani Tumrenjack
2014 The 100 Anya
2014—2015 Agents of S.H.I.E.L.D. Skye's mother

Дереккөздер[өңдеу]

Орыс уикипедиясынан аударылған.