ЖІӨ (АҚТ) бойынша елдер тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search






Circle frame.svg


ЖІӨ (МЖӘ) бойынша елдер миллиард АҚШ доллары[өңдеу]

ХВҚ тізімі[1]
Ел 2012 2013 2014
1  Қытай 14790 16173 17617
2  АҚШ 16163 16768 17419
3  Үндістан 6253 6784 7376
4  Жапония 4343 4685 4751
5  Германия 3549 3610 3722
6  Ресей 3396 3492 3565
7  Бразилия 3081 3212 3264
8  Индонезия 2344 2511 2676
9  Франция 2490 2535 2581
10  Ұлыбритания 2374 2450 2549
11  Мексика 2008 2066 2141
12  Италия 2111 2106 2128
13  Оңтүстік Корея 1624 1697 1779
14  Сауд Арабиясы 1466 1528 1606
15  Канада 1478 1530 1592
16  Испания 1590 1523 1566
17  Түркия 1367 1445 1508
18  Иран 1283 1277 1334
19  Аустралия 1015 1051 1095
20  Тайвань Тайвань 984 1021 1075
21  Нигерия 909 973 1049
22  Тайланд 924 965 986
23  Польша 883 911 954
24  Аргентина 890 930 948
25  Мысыр 878 910 943
26  Пәкістан 793 835 882
27  Нидерланд 774 780 799
28  Малайзия 652 694 746
29  Оңт. Африка 659 684 705
30  Филиппиндер 591 643 692
31  Колумбия 567 603 640
32  БАӘ 534 571 600
33  Алжир 501 522 552
34  Венесуэла 538 553 539
35  Бангладеш 461 496 534
36  Ирак 488 528 523
37  Вьетнам 444 475 511
38  Бельгия 461 470 481
39  Швейцария 442 457 473
40  Сингапур 409 434 453
41  Швеция 421 433 448
42  Қазақстан 368 395 418
43  Чили 374 396 409
44  Гонконг (ҚХР) 367 383 398
45  Аустрия 382 388 395
46  Румыния 359 376 393
47  Перу 333 358 373
48  Украина 387 392 371
49  Норвегия 325 333 345
50  Катар 276 298 321
51  Чехия 302 304 315
52  Грекия 285 278 284
53  Кувейт 268 276 284
54  Португалия 274 274 280
55  Израиль 246 258 268
56  Марокко 228 242 252
57  Дания 241 244 250
58  Мажарстан 227 234 246
59  Мьянма 202 221 242
60  Ирландия 210 213 227
61  Финляндия 218 218 221
62  Шри-Ланка 183 200 217
63  Эквадор 161 171 180
64  Ангола 153 166 176
65  Беларусь 163 167 172
66  Өзбекстан 143 157 172
67  Әзірбайжан 148 159 165
68  Оман 146 155 162
69  Судан 144 152 159
70  Жаңа Зеландия 146 152 159
71  Словакия 143 147 153
72  Эфиопия 116 129 145
73  Доминикан Республикасы 119 127 138
74  Кения 116 124 132
75  Болгария 122 125 129
76  Танзания 107 117 127
77  Тунис 115 120 124
78  Гватемала 107 113 119
79  Гана 94,0 102 108
80  Йемен 96,2 102 104
81  Ливия 144 127 97,6
82  Сербия 92,1 95,9 95,5
83  Хорватия 87,1 87,6 88,5
84  Түрікменстан 65,6 73,3 82,1
85  Ливан 75,4 78,4 81,1
86  Литва 72,8 76,2 79,6
87  Иордания 72,9 76,1 79,6
88  Уганда 68,6 72,3 76,9
89  Панама 64,5 70,9 76,4
90  Кот-д’Ивуар 59,1 65,2 71,1
91  Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92  Уругвай 63,0 66,8 70,0
93  Боливия 60,4 65,4 70,0
94  Камерун 58,8 63,0 67,2
95  Непал 59,2 62,4 66,8
96  Бахрейн 54,5 58,3 61,9
97  Словения 58,4 58,7 61,1
98  Замбия 52,7 57,1 61,0
99  Ауғанстан 55,9 58,8 60,6
100  Парагвай 47,5 55,0 58,3
101  КДР 45,8 50,4 55,8
102  Люксембург 47,6 49,2 51,4
103  Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104  Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105  Латвия 43,9 46,4 48,2
106  Тринидад және Тобаго 41,0 42,3 43,4
107  Гондурас 35,8 37,4 39,1
108  Босния және Герцеговина 35,8 37,2 38,1
109  Габон 31,8 34,1 36,3
110  Эстония 33,3 34,4 35,6
111  Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112  Лаос 28,8 31,6 34,4
113  Грузия 30,7 32,2 34,7
114  Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115  Ботсвана 29,5 31,7 33,7
116  Сенегал 30,2 31,7 33,6
117  Албания 29,6 30,5 31,6
118  Мозамбик 26,2 28,5 31,1
119  Бахрейн 30,1 30,0 30,2
120  Чад 25,4 27,2 29,5
121  Никарагуа 26,2 27,8 29,5
122  Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
123  Конго Республикасы 24,9 26,1 28,0
124  Солтүстік Македония 25,2 26,2 27,6
125  Кипр 28,8 27,6 27,4
126  Мали 24,4 25,2 27,3
127  Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128  Сейшель аралдары 19,2 24,3 26,0
129  Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130  Армения 22,0 23,1 24,3
131  Ямайка 23,2 23,6 24,1
132  Намибия 20,7 22,1 23,6
133  Маврикий 21,3 22,3 23,4
134  Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135  Бенин 17,3 18,5 19,8
136  Қырғызстан 16,2 18,2 19,2
137  Руанда 16,3 17,4 18,8
138  Гаити 16,6 17,6 18,3
139  Папуа — Жаңа Гвинея 15,7 16,8 18,1
140  Нигер 15,6 16,5 17,9
141  Молдова 15,0 16,7 17,7
142  Косово 15,4 16,2 16,9
143  Мавритания 13,4 14,4 15,5
144  Гвинея 14,2 14,7 15,0
145  Исландия 13,1 13,8 14,2
146  Мальта 12,9 13,4 14,1
147  Малави 12,0 12,8 13,7
148  Сьерра-Леоне 9,63 11,7 12,6
149  Того 8,89 9,50 10,1
150  Черногория 8,70 9,12 9,36
151  Суринам 8,33 8,80 9,19
152  Багам аралдары 8,59 8,78 9,02
153  Эсватини 8,01 8,36 8,62
154  Бурунди 7,44 7,88 7,38
155  Эритрея 7,36 7,57 7,81
156  Фиджи 6,50 6,91 7,29
157  Тимор-Лесте 7,34 6,66 6,07
158  Бутан 5,09 5,43 5,86
159  Гайана 4,90 5,23 5,51
160  Лесото 4,85 5,10 5,28
161  Мальдив Республикасы 4,35 4,62 4,92
162  Барбадос 4,40 4,47 4,52
163  Либерия 3,28 3,62 3,69
164  Кабо-Верде 3,14 3,20 3,28
165  Гамбия 2,86 3,04 3,08
166  Белиз 2,72 2,81 2,94
167  Джибути 2,50 2,66 2,87
168  Орталық Африка Республикасы 4,29 2,79 2,86
169  Гвинея-Бисау 2,36 2,40 2,50
170  Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,41
171  Антигуа және Барбуда 1,86 1,92 1,99
172  Сент-Лусия 1,94 1,96 1,97
173  Сан-Марино 1,96 1,90 1,91
174  Гренада 1,19 1,23 1,27
175  Saint Kitts and Nevis 1,10 1,16 1,26
176  Коморлар 1,09 1,15 1,20
177  Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,16 1,18
178  Соломон аралдары 1,01 1,06 1,09
179  Самоа 0,96 0,96 0,99
180  Доминика 0,74 0,75 0,76
181  Вануату 0,63 0,66 0,69
182  Сан-Томе және Принсипи 0,56 0,59 0,62
183  Тонга 0,48 0,48 0,50
184  Микронезия 0,32 0,31 0,31
185  Палау Республикасы 0,26 0,26 0,29
186  Кирибати 0,17 0,18 0,19
187  Маршалл аралдары 0,17 0,18 0,18
188  Тувалу 0,03 0,03 0,04
Жалпы Үлгі:Байрақ/Әлем 98191 102966 107921
Үлгі:Байрақ/European Union 17730 18011 18526
00
ДБ тізімі[2]
  №  Ел 2012 2013 2014
1  Қытай 15148 16555 18031
2  АҚШ 16163 16768 17419
3  Үндістан 6253 6784 7393
4  Жапония 4541 4613 4631
5  Ресей 3446 3592 3745
6  Германия 3500 3539 3690
7  Бразилия 3081 3212 3264
8  Индонезия 2344 2511 2676
9  Франция 2445 2478 2572
10  Ұлыбритания 2381 2452 2525
11  Италия 2115 2113 2132
12  Мексика 1971 2005 2125
13  Оңтүстік Корея 1601 1662 1732
14  Сауд Арабиясы 1466 1528 1604
15  Канада 1469 1513 1567
16  Испания 1533 1543 1567
17  Түркия 1348 1409 1460
18  Иран 1250 1244 1281
19  Нигерия 909 973 1049
20  Аустралия 978 999 1031
21  Тайланд 924 964 986
22  Польша 881 913 945
23  Мысыр 878 910 943
24  Пәкістан 791 838 896
25  Нидерланд 772 776 794
26  Малайзия 652 694 746
27  Оңт. Африка 659 684 705
28  Филиппиндер 591 643 692
29  Колумбия 565 602 638
30  БАӘ 534 571 600
31  Алжир 501 522 552
32  Венесуэла 538 553 539
33  Вьетнам 444 475 511
34  Ирак 482 531 504
35  Бангладеш 429 462 497
36  Бельгия 461 465 480
37  Швейцария 447 461 465
38  Сингапур 409 434 453
39  Швеция 418 429 437
40  Қазақстан 368 395 418
41  Гонконг (ҚХР) 367 384 399
42  Чили 368 386 397
43  Аустрия 378 382 394
44  Румыния 364 379 386
45  Перу 333 358 371
46  Украина 386 392 371
47  Норвегия 333 333 333
48  Чехия 301 305 320
49  Катар 273 295 318
50  Португалия 284 288 295
51  Грекия 282 283 286
52  Кувейт 268 276 280
53  Израиль 250 262 272
54  Дания 244 246 253
55  Марокко 228 242 251
56  Куба 225 234 245
57  Мажарстан 223 231 242
58  Ирландия 208 210 221
59  Шри-Ланка 183 199 217
60  Финляндия 218 217 217
61  Эквадор 161 171 180
62  Ангола 153 166 175
63  Беларусь 163 167 172
64  Өзбекстан 143 156 171
65  Әзірбайжан 150 161 167
66  Оман 149 157 164
67  Жаңа Зеландия 145 156 163
68  Судан 146 153 160
69  Словакия 139 143 149
70  Эфиопия 116 130 145
71  Доминикан Республикасы 119 127 138
72  Пуэрто-Рико 125 126 135
73  Кения 116 124 133
74  Тунис 116 121 130
75  Танзания 108 118 128
76  Гватемала 107 113 119
77  Болгария 114 114 118
78  Гана 95,2 104 110
79  Ливия 144 127 97,6
80  Йемен 91,4 96,6 96
81  Сербия 92,2 93,3 90,3
82  Хорватия 90,1 90,9 90,0
83  Түрікменстан 65,6 73,4 82,1
84  Панама 68,2 75,0 80,8
85  Макао (ҚХР) 71,1 79,9 80,8
86  Иордания 72,9 76,1 79,6
87  Ливан 74,9 76,7 79,4
88  Литва 72,0 76,1 78,0
89  Кот-д’Ивуар 59,1 65,6 72,5
90  Уругвай 63,8 68,0 71,4
91  Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92  Боливия 60,4 65,4 70,0
93  Камерун 58,8 63,0 67,7
94  Непал 59,2 62,4 66,8
95  Уганда 60,0 62,9 66,7
96  Бахрейн 54,6 58,4 61,9
97  Словения 58,5 59,4 61,7
98  Ауғанстан 57,5 59,5 61,5
99  Замбия 52,7 57,1 61,4
100  Парагвай 47,5 55,0 58,3
101  КДР 45,8 50,5 55,8
102  Люксембург 48,8 49,5 53
103  Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104  Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105  Латвия 43,1 45,4 46,4
106  Тринидад және Тобаго 39,6 40,8 42
107  Босния және Герцеговина 35,9 36,5 37,9
108  Гондурас 33,4 34,8 36,5
109  Ботсвана 30,4 33,7 35,7
110  Лаос 29,6 32,6 35,6
111  Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112  Эстония 32,7 34,0 34,6
113  Грузия 30,6 32,1 34,1
114  Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115  Сенегал 30,4 31,9 33,6
116  Габон 28,7 30,4 32,1
117  Бахрейн 30,1 30,0 32,0
118  Сейшель аралдары 20,0 22,9 31,7
119  Мозамбик 26,1 28,4 30,9
120  Албания 28,0 28,8 30,2
121  Чад 25,4 27,2 29,6
122  Никарагуа 26,3 27,8 29,6
123  Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
124  Конго Республикасы 24,9 26,1 28,2
125  Мали 24,2 25,1 27,3
126  Солтүстік Македония 24,6 25,8 27,3
127  Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128  Кипр 28,1 26,9 26,4
129  Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130  Ямайка 23,5 24,1 25
131  Армения 22,0 23,1 24,3
132  Маврикий 21,3 22,3 23,4
133  Намибия 20,7 22,1 23,4
134  Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135  Папуа — Жаңа Гвинея 18,1 19,3 21
136  Бенин 17,2 18,5 19,8
137  Қырғызстан 16,4 18,4 19,4
138  Палестина 19,9 19,4 19,4
139  Руанда 16,3 17,4 18,8
140  Гаити 16,6 17,6 18,3
141  Нигер 15,6 16,5 17,9
142  Молдова 15,0 16,7 17,7
143  Косово 15,4 16,2 16,8
144  Мавритания 13,4 14,4 15,5
145  Гвинея 14,2 14,7 14,9
146  Исландия 13,0 13,6 14,2
147  Малави 12,0 12,6 13,7
148  Мальта 11,9 12,3 13
149  Сьерра-Леоне 9,63 11,7 12,7
150  Того 8,89 9,48 10,2
151  Багам аралдары 8,65 8,78 9,00
152  Черногория 8,43 8,78 8,91
153  Суринам 8,30 8,67 8,5
154  Бурунди 7,39 7,84 8,33
155  Эсватини 7,41 7,74 8,05
156  Эритрея 7,36 7,57 7,81
157  Фиджи 6,50 6,83 7,19
158  Бутан 5,39 5,58 6,02
159  Гайана 4,90 5,23 5,51
160  Лесото 4,99 5,30 5,48
161  Мальдив Республикасы 4,35 4,76 5,19
162  Либерия 3,34 3,88 4,31
163  Барбадос 4,40 3,78 3,85
164  Бермудалар 3,44 3,40 3,5
165  Кабо-Верде 3,13 3,21 3,35
166  Гамбия 2,89 3,07 3,11
167  Белиз 2,73 2,82 2,88
168  Орталық Африка Республикасы 4,29 2,79 2,85
169  Джибути 2,46 2,62 2,80
170  Тимор-Лесте 2,39 2,55 2,76
171  Гвинея-Бисау 2,35 2,40 2,49
172  Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,40
173  Антигуа және Барбуда 1,87 1,89 1,98
174  Сент-Лусия 1,89 1,91 1,91
175  Гренада 1,19 1,23 1,27
176  Saint Kitts and Nevis 1,10 1,15 1,25
177  Соломон аралдары 1,13 1,18 1,22
178  Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,15 1,16
179  Коморлар 1,05 1,10 1,15
180  Самоа 1,09 1,08 1,11
181  Вануату 0,73 0,76 0,8
182  Доминика 0,74 0,74 0,77
183  Сан-Томе және Принсипи 0,54 0,57 0,61
184  Тонга 0,54 0,53 0,55
185  Палау Республикасы 0,29 0,28 0,31
186  Кирибати 0,18 0,19 0,20
Жалпы Үлгі:Байрақ/Әлем 98752 103432 108464
ЭЫДҰ елдері 46552 47736 49285
Үлгі:Байрақ/European Union 17647 17900 18423
Еуроаймақ 12630 12741 13107
00
ОББ тізімі[3]
Ел млрд.$ Жыл
1 Үлгі:Байрақ/China 17630 2014
- Үлгі:Байрақ/European Union 17610 2014
2 Үлгі:Байрақ/United States 17460 2014
3 Үлгі:Байрақ/India 7277 2014
4 Үлгі:Байрақ/Japan 4807 2014
5 Үлгі:Байрақ/Germany 3621 2014
6 Үлгі:Байрақ/Russia 3568 2014
7 Үлгі:Байрақ/Brazil 3073 2014
8 Үлгі:Байрақ/France 2587 2014
9 Үлгі:Байрақ/Indonesia 2554 2014
10 Үлгі:Байрақ/United Kingdom 2435 2014
11 Үлгі:Байрақ/Mexico 1845 2013
12 Үлгі:Байрақ/Italy 1805 2013
13 Үлгі:Байрақ/Korea, South 1666 2013
14 Үлгі:Байрақ/Canada 1518 2013
15 Үлгі:Байрақ/Spain 1389 2013
16 Үлгі:Байрақ/Turkey 1167 2013
17 Үлгі:Байрақ/Australia 998,3 2013
18 Үлгі:Байрақ/Iran 987,1 2013
19 Үлгі:Байрақ/Saudi Arabia 927,8 2013
20 Үлгі:Байрақ/Taiwan 926,4 2013
21 Үлгі:Байрақ/Poland 814 2013
22 Үлгі:Байрақ/Argentina 771 2013
23 Үлгі:Байрақ/Netherlands 696,3 2013
24 Үлгі:Байрақ/Thailand 674,3 2013
25 Үлгі:Байрақ/South Africa 595,7 2013
26 Үлгі:Байрақ/Pakistan 574,1 2013
27 Үлгі:Байрақ/Egypt 551,4 2013
28 Үлгі:Байрақ/Colombia 526,5 2013
29 Үлгі:Байрақ/Malaysia 525 2013
30 Үлгі:Байрақ/Nigeria 478,5 2013
31 Үлгі:Байрақ/Philippines 454,3 2013
32 Үлгі:Байрақ/Belgium 421,7 2013
33 Үлгі:Байрақ/Venezuela 407,4 2013
34 Үлгі:Байрақ/Sweden 393,8 2013
35 Үлгі:Байрақ/Hong Kong 381,7 2013
36 Үлгі:Байрақ/Switzerland 370,3 2013
37 Үлгі:Байрақ/Austria 361 2013
38 Үлгі:Байрақ/Vietnam 358,9 2013
39 Үлгі:Байрақ/Peru 344 2013
40 Үлгі:Байрақ/Singapore 339 2013
41 Үлгі:Байрақ/Ukraine 337,4 2013
42 Үлгі:Байрақ/Chile 335,4 2013
43 Үлгі:Байрақ/Bangladesh 324,6 2013
44 Үлгі:Байрақ/Czech Republic 286,5 2013
45 Үлгі:Байрақ/Algeria 284,7 2013
46 Үлгі:Байрақ/Norway 282,2 2013
47 Үлгі:Байрақ/Romania 280,7 2013
48 Үлгі:Байрақ/Israel 274,5 2013
49  БАӘ 269,8 2013
50 Үлгі:Байрақ/Greece 266 2013
51 Үлгі:Байрақ/Iraq 248 2013
52 Үлгі:Байрақ/Kazakhstan 243,6 2013
53 Үлгі:Байрақ/Portugal 243,3 2013
54 Үлгі:Байрақ/Denmark 211,3 2013
55 Үлгі:Байрақ/Qatar 198,7 2013
56 Үлгі:Байрақ/Hungary 196,6 2013
57 Үлгі:Байрақ/Finland 195,5 2013
58 Үлгі:Байрақ/Ireland 190,4 2013
59 Үлгі:Байрақ/Morocco 180 2013
60 Үлгі:Байрақ/Kuwait 165,8 2013
61 Үлгі:Байрақ/Ecuador 157,6 2013
62 Үлгі:Байрақ/Belarus 150,4 2013
63 Үлгі:Байрақ/New Zealand 136 2013
64 Үлгі:Байрақ/Sri Lanka 134,5 2013
65 Үлгі:Байрақ/Slovakia 133,4 2013
66  Ангола 131,8 2013
67 Үлгі:Байрақ/Cuba 121 2012
68 Үлгі:Байрақ/Ethiopia 118,2 2013
69 Үлгі:Байрақ/Uzbekistan 112,6 2013
70 Үлгі:Байрақ/Burma 111,1 2013
71 Үлгі:Байрақ/Tunisia 108,4 2013
72 Үлгі:Байрақ/Syria 107,6 2011
73 Үлгі:Байрақ/Bulgaria 104,6 2013
74 Үлгі:Байрақ/Dominican Republic 101 2013
75 Үлгі:Байрақ/Azerbaijan 100,4 2013
76  Оман 94,86 2013
77 Үлгі:Байрақ/Ghana 90,41 2013
78 Үлгі:Байрақ/Sudan 89,97 2013
79 Үлгі:Байрақ/Guatemala 81,51 2013
80 Үлгі:Байрақ/Serbia 80,47 2013
81 Үлгі:Байрақ/Kenya 79,9 2013
82 Үлгі:Байрақ/Tanzania 79,29 2013
83 Үлгі:Байрақ/Croatia 78,15 2013
84 Үлгі:Байрақ/Libya 73,6 2013
85 Үлгі:Байрақ/Lithuania 67,43 2013
86 Үлгі:Байрақ/Puerto Rico 64,84 2010
87 Үлгі:Байрақ/Lebanon 64,31 2013
88 Үлгі:Байрақ/Yemen 61,63 2013
89  Панама 61,54 2013
90 Үлгі:Байрақ/Costa Rica 61,43 2013
91 Үлгі:Байрақ/Bolivia 58,34 2013
92 Үлгі:Байрақ/Slovenia 56,5 2013
93 Үлгі:Байрақ/Uruguay 56,27 2013
94 Үлгі:Байрақ/Turkmenistan 55,16 2013
95 Үлгі:Байрақ/Uganda 54,37 2013
96 Үлгі:Байрақ/Cameroon 53,16 2013
97 Үлгі:Байрақ/El Salvador 47,47 2013
98 Үлгі:Байрақ/Macau 47,19 2011
99 Үлгі:Байрақ/Paraguay 45,9 2013
100 Үлгі:Байрақ/Afghanistan 45,3 2013
101 Үлгі:Байрақ/Cote d'Ivoire 43,67 2013
102 Үлгі:Байрақ/Luxembourg 42,67 2013
103  Непал 42,06 2013
104 Үлгі:Байрақ/Jordan 40,02 2013
105  КХДР 40 2011
106 Үлгі:Байрақ/Cambodia 39,64 2013
107 Үлгі:Байрақ/Honduras 39,23 2013
108 Үлгі:Байрақ/Latvia 38,87 2013
109 Үлгі:Байрақ/Bahrain 34,96 2013
110 Үлгі:Байрақ/Botswana 34 2013
111 Үлгі:Байрақ/Bosnia and Herzegovina 32,16 2013
112  Габон 30,06 2013
113 Үлгі:Байрақ/Estonia 29,94 2013
114 Үлгі:Байрақ/КДР 29,39 2013
115 Үлгі:Байрақ/Mozambique 28,15 2013
116 Үлгі:Байрақ/Chad 28 2013
117 Үлгі:Байрақ/Nicaragua 27,86 2013
118  Сенегал 27,72 2013
119 Үлгі:Байрақ/Georgia 27,3 2013
120 Үлгі:Байрақ/Trinidad and Tobago 27,14 2013
121 Үлгі:Байрақ/Albania 26,73 2013
122 Үлгі:Байрақ/Burkina Faso 26,51 2013
123 Үлгі:Байрақ/Zambia 25,47 2013
124 Үлгі:Байрақ/Timor-Leste 25,41 2013
125 Үлгі:Байрақ/Jamaica 25,13 2013
126 Үлгі:Байрақ/Macedonia 22,4 2013
127 Үлгі:Байрақ/Brunei 22,25 2013
128 Үлгі:Байрақ/Madagascar 22,03 2013
129 Үлгі:Байрақ/Cyprus 21,62 2013
130 Үлгі:Байрақ/Mauritius 20,95 2013
131  Лаос 20,78 2013
132 Үлгі:Байрақ/Armenia 20,61 2013
133 Үлгі:Байрақ/Congo, Republic of the 20,26 2013
134 Үлгі:Байрақ/Papua New Guinea 19,96 2013
135 Үлгі:Байрақ/Equatorial Guinea 19,68 2013
136 Үлгі:Байрақ/Tajikistan 19 2013
137 Үлгі:Байрақ/Mali 18,9 2013
138 Үлгі:Байрақ/Namibia 17,79 2013
139 Үлгі:Байрақ/Mongolia 17,03 2013
140 Үлгі:Байрақ/Benin 16,65 2013
141  Руанда 16,37 2013
142 Үлгі:Байрақ/Malawi 15,02 2013
143  Оңтүстік Судан 14,71 2013
144 Үлгі:Байрақ/Kyrgyzstan 14,3 2013
145  Косово 14,11 2013
146 Үлгі:Байрақ/Niger 13,98 2013
147 Үлгі:Байрақ/Haiti 13,42 2013
148 Үлгі:Байрақ/Iceland 13,11 2013
149  Молдова 12,68 2013
150 Үлгі:Байрақ/Guinea 12,56 2013
151 Үлгі:Байрақ/Malta 11,46 2013
152 Үлгі:Байрақ/Bahamas, The 11,4 2013
153 Үлгі:Байрақ/New Caledonia 9,28 2008
154 Үлгі:Байрақ/Sierra Leone 9,156 2013
155 Үлгі:Байрақ/Mauritania 8,204 2013
156  Палестина 8,022 2011
157 Үлгі:Байрақ/Zimbabwe 7,496 2013
158 Үлгі:Байрақ/Montenegro 7,429 2013
159  Того 7,348 2013
160 Үлгі:Байрақ/Suriname 7,12 2013
161  Барбадос 7,004 2013
162 Үлгі:Байрақ/Guyana 6,593 2013
163 Үлгі:Байрақ/Swaziland 6,259 2013
164 Үлгі:Байрақ/Somalia 5,896 2010
165 Үлгі:Байрақ/Burundi 5,75 2013
166 Үлгі:Байрақ/Monaco 5,748 2011
167 Үлгі:Байрақ/French Polynesia 5,65 2006
168 Үлгі:Байрақ/Bermuda 5,6 2011
169 Үлгі:Байрақ/Bhutan 5,235 2013
170 Үлгі:Байрақ/Jersey 5,1 2005
171 Үлгі:Байрақ/Eritrea 4,717 2013
172 Үлгі:Байрақ/Guam 4,6 2010
173 Үлгі:Байрақ/Fiji 4,45 2013
174 Үлгі:Байрақ/Lesotho 4,265 2013
175 Үлгі:Байрақ/Isle of Man 4,076 2007
176 Үлгі:Байрақ/Gambia, The 3,678 2013
177  Орталық Африка Республикасы 3,336 2013
178 Үлгі:Байрақ/Liechtenstein 3,2 2009
179  Андорра 3,163 2012
180 Үлгі:Байрақ/Belize 3,083 2013
181 Үлгі:Байрақ/Maldives 3,073 2013
182 Үлгі:Байрақ/Liberia 2,898 2013
183 Үлгі:Байрақ/Curacao 2,838 2008
184 Үлгі:Байрақ/Guernsey 2,742 2005
185 Үлгі:Байрақ/Aruba 2,516 2009
186 Үлгі:Байрақ/Djibouti 2,505 2013
187 Үлгі:Байрақ/Seychelles 2,404 2013
188 Үлгі:Байрақ/Cayman Islands 2,25 2008
189 Үлгі:Байрақ/Cabo Verde 2,222 2013
190 Үлгі:Байрақ/Saint Lucia 2,216 2013
191 Үлгі:Байрақ/Greenland 2,133 2011
192 Үлгі:Байрақ/Guinea-Bissau 2,005 2013
193 Үлгі:Байрақ/Solomon Islands 1,958 2013
194 Үлгі:Байрақ/Antigua and Barbuda 1,61 2013
195 Үлгі:Байрақ/Virgin Islands 1,577 2004
196 Үлгі:Байрақ/Faroe Islands 1,471 2010
197  Гренада 1,458 2013
198 Үлгі:Байрақ/Saint Vincent and the Grenadines 1,325 2013
199 Үлгі:Байрақ/San Marino 1,306 2013
200 Үлгі:Байрақ/Gibraltar 1,275 2008
201 Үлгі:Байрақ/Vanuatu 1,27 2013
202  Самоа 1,145 2013
203 Үлгі:Байрақ/Dominica 1,015 2013
204 Үлгі:Байрақ/Saint Kitts and Nevis 952 2013
205 Үлгі:Байрақ/Comoros 911 2013
206 Үлгі:Байрақ/Western Sahara 906,5 2007
207  Тонга 846 2013
208 Үлгі:Байрақ/Sint Maarten 798,3 2010
209  Микронезия 754 2013
210 Үлгі:Байрақ/Northern Mariana Islands 733 2010
211 Үлгі:Байрақ/Kiribati 698 2013
212 Үлгі:Байрақ/Turks and Caicos Islands 632 2007
213 Үлгі:Байрақ/American Samoa 575,3 2007
214 Үлгі:Байрақ/British Virgin Islands 500 2010
215 Үлгі:Байрақ/Marshall Islands 486 2013
216 Үлгі:Байрақ/Sao Tome and Principe 421 2013
217 Үлгі:Байрақ/Palau 245,5 2013
218 Үлгі:Байрақ/Saint Pierre and Miquelon 215,3 2006
219 Үлгі:Байрақ/Cook Islands 183,2 2005
220 Үлгі:Байрақ/Anguilla 175,4 2009
221 Үлгі:Байрақ/Falkland Islands 164,5 2007
222 Үлгі:Байрақ/Wallis and Futuna 60 2004
223 Үлгі:Байрақ/Nauru 60 2005
224 Үлгі:Байрақ/Montserrat 43,78 2006
225 Үлгі:Байрақ/Tuvalu 40 2013
226 Үлгі:Байрақ/Niue 10,01 2003
227 Үлгі:Байрақ/Tokelau 1,5 1993
  1. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). IMF (April 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  2. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). The World Bank (1 July 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  3. The World Factbook