ЖІӨ (АҚТ) бойынша елдер тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу






Circle frame.svg


ЖІӨ (МЖӘ) бойынша елдер миллиард АҚШ доллары[өңдеу]

ХВҚ тізімі[1]
Ел 2012 2013 2014
1  Қытай 14790 16173 17617
2  АҚШ 16163 16768 17419
3  Үндістан 6253 6784 7376
4  Жапония 4343 4685 4751
5  Германия 3549 3610 3722
6  Ресей 3396 3492 3565
7  Бразилия 3081 3212 3264
8  Индонезия 2344 2511 2676
9  Франция 2490 2535 2581
10  Ұлыбритания 2374 2450 2549
11  Мексика 2008 2066 2141
12  Италия 2111 2106 2128
13  Корея Республикасы 1624 1697 1779
14  Сауд Арабиясы 1466 1528 1606
15  Канада 1478 1530 1592
16  Испания 1590 1523 1566
17  Түркия 1367 1445 1508
18  Иран 1283 1277 1334
19  Аустралия 1015 1051 1095
20  Тайвань Тайвань 984 1021 1075
21  Нигерия 909 973 1049
22  Тайланд 924 965 986
23  Польша 883 911 954
24  Аргентина 890 930 948
25  Мысыр 878 910 943
26  Пәкістан 793 835 882
27  Нидерланд 774 780 799
28  Малайзия 652 694 746
29  Оңт. Африка 659 684 705
30  Филиппиндер 591 643 692
31  Колумбия 567 603 640
32  БАӘ 534 571 600
33  Алжир 501 522 552
34  Венесуэла 538 553 539
35  Бангладеш 461 496 534
36  Ирак 488 528 523
37  Вьетнам 444 475 511
38  Бельгия 461 470 481
39  Швейцария 442 457 473
40  Сингапур 409 434 453
41  Швеция 421 433 448
42  Қазақстан 368 395 418
43  Чили 374 396 409
44  Гонконг (ҚХР) 367 383 398
45  Аустрия 382 388 395
46  Румыния 359 376 393
47  Перу 333 358 373
48  Украина 387 392 371
49  Норвегия 325 333 345
50  Катар 276 298 321
51  Чехия 302 304 315
52  Грекия 285 278 284
53  Кувейт 268 276 284
54  Португалия 274 274 280
55  Израиль 246 258 268
56  Марокко 228 242 252
57 ДанияДания Дания 241 244 250
58  Мажарстан 227 234 246
59  Мьянма 202 221 242
60  Ирландия 210 213 227
61  Финляндия 218 218 221
62  Шри-Ланка 183 200 217
63  Эквадор 161 171 180
64  Ангола 153 166 176
65  Беларусь 163 167 172
66  Өзбекстан 143 157 172
67  Әзірбайжан 148 159 165
68  Оман 146 155 162
69  Судан 144 152 159
70  Жаңа Зеландия 146 152 159
71  Словакия 143 147 153
72  Эфиопия 116 129 145
73  Доминикан Респ. 119 127 138
74  Кения 116 124 132
75  Болгария 122 125 129
76  Танзания 107 117 127
77  Тунис 115 120 124
78  Гватемала 107 113 119
79  Гана 94,0 102 108
80  Йемен 96,2 102 104
81  Либия 144 127 97,6
82  Сербия 92,1 95,9 95,5
83  Хорватия 87,1 87,6 88,5
84  Түрікменстан 65,6 73,3 82,1
85  Ливан 75,4 78,4 81,1
86  Литва 72,8 76,2 79,6
87  Иордания 72,9 76,1 79,6
88  Уганда 68,6 72,3 76,9
89  Панама 64,5 70,9 76,4
90  Кот-д’Ивуар 59,1 65,2 71,1
91  Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92  Уругвай 63,0 66,8 70,0
93  Боливия 60,4 65,4 70,0
94  Камерун 58,8 63,0 67,2
95  Непал 59,2 62,4 66,8
96  Бахрейн 54,5 58,3 61,9
97  Словения 58,4 58,7 61,1
98  Замбия 52,7 57,1 61,0
99  Ауғанстан 55,9 58,8 60,6
100  Парагвай 47,5 55,0 58,3
101  КДР 45,8 50,4 55,8
102  Люксембург 47,6 49,2 51,4
103  Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104  Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105  Латвия 43,9 46,4 48,2
106  Тринидад және Тобаго 41,0 42,3 43,4
107  Гондурас 35,8 37,4 39,1
108  Босния және Герцеговина 35,8 37,2 38,1
109  Габон 31,8 34,1 36,3
110  Эстония 33,3 34,4 35,6
111  Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112  Лаос 28,8 31,6 34,4
113  Грузия 30,7 32,2 34,7
114  Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115  Ботсвана 29,5 31,7 33,7
116  Сенегал 30,2 31,7 33,6
117  Албания 29,6 30,5 31,6
118  Мозамбик 26,2 28,5 31,1
119  Бахрейн 30,1 30,0 30,2
120  Чад 25,4 27,2 29,5
121  Никарагуа 26,2 27,8 29,5
122  Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
123  Конго Республикасы 24,9 26,1 28,0
124  Македония 25,2 26,2 27,6
125  Кипр 28,8 27,6 27,4
126  Мали 24,4 25,2 27,3
127  Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128  Сейшель аралдары 19,2 24,3 26,0
129  Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130  Армения 22,0 23,1 24,3
131  Ямайка 23,2 23,6 24,1
132  Намибия 20,7 22,1 23,6
133  Морис 21,3 22,3 23,4
134  Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135  Бенин 17,3 18,5 19,8
136  Қырғызстан 16,2 18,2 19,2
137  Руанда 16,3 17,4 18,8
138  Гаити 16,6 17,6 18,3
139  Папуа — Жаңа Гвинея 15,7 16,8 18,1
140  Нигер 15,6 16,5 17,9
141  Молдова 15,0 16,7 17,7
142  Косово 15,4 16,2 16,9
143  Мавритания 13,4 14,4 15,5
144  Гвинея 14,2 14,7 15,0
145  Исландия 13,1 13,8 14,2
146  Мальта 12,9 13,4 14,1
147  Малави 12,0 12,8 13,7
148  Сиерра-Леоне 9,63 11,7 12,6
149  Того 8,89 9,50 10,1
150  Черногория 8,70 9,12 9,36
151  Суринам 8,33 8,80 9,19
152  Багам аралдары 8,59 8,78 9,02
153  Суазиленд 8,01 8,36 8,62
154  Бурунди 7,44 7,88 7,38
155  Эритрея 7,36 7,57 7,81
156  Фиджи 6,50 6,91 7,29
157  Тимор-Лесте 7,34 6,66 6,07
158  Бутан 5,09 5,43 5,86
159  Гайана 4,90 5,23 5,51
160  Лесото 4,85 5,10 5,28
161  Мальдивтер 4,35 4,62 4,92
162  Барбадос 4,40 4,47 4,52
163  Либерия 3,28 3,62 3,69
164  Кабо-Верде 3,14 3,20 3,28
165  Гамбия 2,86 3,04 3,08
166  Белиз 2,72 2,81 2,94
167  Джибути 2,50 2,66 2,87
168  Орт. Африка 4,29 2,79 2,86
169  Гвинея-Бисау 2,36 2,40 2,50
170  Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,41
171  Антигуа және Барбуда 1,86 1,92 1,99
172  Сент-Лусия 1,94 1,96 1,97
173  Сан-Марино 1,96 1,90 1,91
174  Гренада 1,19 1,23 1,27
175  Saint Kitts and Nevis 1,10 1,16 1,26
176  Комор аралдары 1,09 1,15 1,20
177  Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,16 1,18
178  Соломон аралдары 1,01 1,06 1,09
179  Самоа 0,96 0,96 0,99
180  Доминика 0,74 0,75 0,76
181  Вануату 0,63 0,66 0,69
182  Сан-Томе және Принсипи 0,56 0,59 0,62
183  Тонга 0,48 0,48 0,50
184  Микронезия 0,32 0,31 0,31
185  Палау 0,26 0,26 0,29
186  Кирибати 0,17 0,18 0,19
187  Маршалл Аралдары 0,17 0,18 0,18
188  Тувалу 0,03 0,03 0,04
Жалпы  Жер 98191 102966 107921
 Еуроодақ 17730 18011 18526
00
ДБ тізімі[2]
  №  Ел 2012 2013 2014
1  Қытай 15148 16555 18031
2  АҚШ 16163 16768 17419
3  Үндістан 6253 6784 7393
4  Жапония 4541 4613 4631
5  Ресей 3446 3592 3745
6  Германия 3500 3539 3690
7  Бразилия 3081 3212 3264
8  Индонезия 2344 2511 2676
9  Франция 2445 2478 2572
10  Ұлыбритания 2381 2452 2525
11  Италия 2115 2113 2132
12  Мексика 1971 2005 2125
13  Корея Республикасы 1601 1662 1732
14  Сауд Арабиясы 1466 1528 1604
15  Канада 1469 1513 1567
16  Испания 1533 1543 1567
17  Түркия 1348 1409 1460
18  Иран 1250 1244 1281
19  Нигерия 909 973 1049
20  Аустралия 978 999 1031
21  Тайланд 924 964 986
22  Польша 881 913 945
23  Мысыр 878 910 943
24  Пәкістан 791 838 896
25  Нидерланд 772 776 794
26  Малайзия 652 694 746
27  Оңт. Африка 659 684 705
28  Филиппиндер 591 643 692
29  Колумбия 565 602 638
30  БАӘ 534 571 600
31  Алжир 501 522 552
32  Венесуэла 538 553 539
33  Вьетнам 444 475 511
34  Ирак 482 531 504
35  Бангладеш 429 462 497
36  Бельгия 461 465 480
37  Швейцария 447 461 465
38  Сингапур 409 434 453
39  Швеция 418 429 437
40  Қазақстан 368 395 418
41  Гонконг (ҚХР) 367 384 399
42  Чили 368 386 397
43  Аустрия 378 382 394
44  Румыния 364 379 386
45  Перу 333 358 371
46  Украина 386 392 371
47  Норвегия 333 333 333
48  Чехия 301 305 320
49  Катар 273 295 318
50  Португалия 284 288 295
51  Грекия 282 283 286
52  Кувейт 268 276 280
53  Израиль 250 262 272
54 ДанияДания Дания 244 246 253
55  Марокко 228 242 251
56  Куба 225 234 245
57  Мажарстан 223 231 242
58  Ирландия 208 210 221
59  Шри-Ланка 183 199 217
60  Финляндия 218 217 217
61  Эквадор 161 171 180
62  Ангола 153 166 175
63  Беларусь 163 167 172
64  Өзбекстан 143 156 171
65  Әзірбайжан 150 161 167
66  Оман 149 157 164
67  Жаңа Зеландия 145 156 163
68  Судан 146 153 160
69  Словакия 139 143 149
70  Эфиопия 116 130 145
71  Доминикан Респ. 119 127 138
72  Пуэрто-Рико 125 126 135
73  Кения 116 124 133
74  Тунис 116 121 130
75  Танзания 108 118 128
76  Гватемала 107 113 119
77  Болгария 114 114 118
78  Гана 95,2 104 110
79  Либия 144 127 97,6
80  Йемен 91,4 96,6 96
81  Сербия 92,2 93,3 90,3
82  Хорватия 90,1 90,9 90,0
83  Түрікменстан 65,6 73,4 82,1
84  Панама 68,2 75,0 80,8
85  Аумын (ҚХР) 71,1 79,9 80,8
86  Иордания 72,9 76,1 79,6
87  Ливан 74,9 76,7 79,4
88  Литва 72,0 76,1 78,0
89  Кот-д’Ивуар 59,1 65,6 72,5
90  Уругвай 63,8 68,0 71,4
91  Коста-Рика 64,4 67,6 71,0
92  Боливия 60,4 65,4 70,0
93  Камерун 58,8 63,0 67,7
94  Непал 59,2 62,4 66,8
95  Уганда 60,0 62,9 66,7
96  Бахрейн 54,6 58,4 61,9
97  Словения 58,5 59,4 61,7
98  Ауғанстан 57,5 59,5 61,5
99  Замбия 52,7 57,1 61,4
100  Парагвай 47,5 55,0 58,3
101  КДР 45,8 50,5 55,8
102  Люксембург 48,8 49,5 53
103  Сальвадор 47,7 49,2 50,9
104  Камбоджа 42,2 46,0 50,0
105  Латвия 43,1 45,4 46,4
106  Тринидад және Тобаго 39,6 40,8 42
107  Босния және Герцеговина 35,9 36,5 37,9
108  Гондурас 33,4 34,8 36,5
109  Ботсвана 30,4 33,7 35,7
110  Лаос 29,6 32,6 35,6
111  Моңғолия 28,0 31,8 34,8
112  Эстония 32,7 34,0 34,6
113  Грузия 30,6 32,1 34,1
114  Мадагаскар 31,2 32,4 33,9
115  Сенегал 30,4 31,9 33,6
116  Габон 28,7 30,4 32,1
117  Бахрейн 30,1 30,0 32,0
118  Сейшель аралдары 20,0 22,9 31,7
119  Мозамбик 26,1 28,4 30,9
120  Албания 28,0 28,8 30,2
121  Чад 25,4 27,2 29,6
122  Никарагуа 26,3 27,8 29,6
123  Буркина-Фасо 25,7 27,8 29,3
124  Конго Республикасы 24,9 26,1 28,2
125  Мали 24,2 25,1 27,3
126  Македония 24,6 25,8 27,3
127  Зимбабве 24,4 25,9 27,1
128  Кипр 28,1 26,9 26,4
129  Экваторлық Гвинея 26,4 25,5 25,1
130  Ямайка 23,5 24,1 25
131  Армения 22,0 23,1 24,3
132  Морис 21,3 22,3 23,4
133  Намибия 20,7 22,1 23,4
134  Тәжікстан 18,9 20,6 22,3
135  Папуа — Жаңа Гвинея 18,1 19,3 21
136  Бенин 17,2 18,5 19,8
137  Қырғызстан 16,4 18,4 19,4
138  Палестина 19,9 19,4 19,4
139  Руанда 16,3 17,4 18,8
140  Гаити 16,6 17,6 18,3
141  Нигер 15,6 16,5 17,9
142  Молдова 15,0 16,7 17,7
143  Косово 15,4 16,2 16,8
144  Мавритания 13,4 14,4 15,5
145  Гвинея 14,2 14,7 14,9
146  Исландия 13,0 13,6 14,2
147  Малави 12,0 12,6 13,7
148  Мальта 11,9 12,3 13
149  Сиерра-Леоне 9,63 11,7 12,7
150  Того 8,89 9,48 10,2
151  Багам аралдары 8,65 8,78 9,00
152  Черногория 8,43 8,78 8,91
153  Суринам 8,30 8,67 8,5
154  Бурунди 7,39 7,84 8,33
155  Суазиленд 7,41 7,74 8,05
156  Эритрея 7,36 7,57 7,81
157  Фиджи 6,50 6,83 7,19
158  Бутан 5,39 5,58 6,02
159  Гайана 4,90 5,23 5,51
160  Лесото 4,99 5,30 5,48
161  Мальдивтер 4,35 4,76 5,19
162  Либерия 3,34 3,88 4,31
163  Барбадос 4,40 3,78 3,85
164  Бермудалар 3,44 3,40 3,5
165  Кабо-Верде 3,13 3,21 3,35
166  Гамбия 2,89 3,07 3,11
167  Белиз 2,73 2,82 2,88
168  Орт. Африка 4,29 2,79 2,85
169  Джибути 2,46 2,62 2,80
170  Тимор-Лесте 2,39 2,55 2,76
171  Гвинея-Бисау 2,35 2,40 2,49
172  Сейшель аралдары 2,13 2,30 2,40
173  Антигуа және Барбуда 1,87 1,89 1,98
174  Сент-Лусия 1,89 1,91 1,91
175  Гренада 1,19 1,23 1,27
176  Saint Kitts and Nevis 1,10 1,15 1,25
177  Соломон аралдары 1,13 1,18 1,22
178  Сент-Винсент және Гренадиндер 1,11 1,15 1,16
179  Комор аралдары 1,05 1,10 1,15
180  Самоа 1,09 1,08 1,11
181  Вануату 0,73 0,76 0,8
182  Доминика 0,74 0,74 0,77
183  Сан-Томе және Принсипи 0,54 0,57 0,61
184  Тонга 0,54 0,53 0,55
185  Палау 0,29 0,28 0,31
186  Кирибати 0,18 0,19 0,20
Жалпы  Жер 98752 103432 108464
ЭЫДҰ елдері 46552 47736 49285
 Еуроодақ 17647 17900 18423
Еуроаймақ 12630 12741 13107
00
ОББ тізімі[3]
Ел млрд.$ Жыл
1  Қытай 17630 2014
-  Еуроодақ 17610 2014
2  АҚШ 17460 2014
3  Үндістан 7277 2014
4  Жапония 4807 2014
5  Германия 3621 2014
6  Ресей 3568 2014
7  Бразилия 3073 2014
8  Франция 2587 2014
9  Индонезия 2554 2014
10  Ұлыбритания 2435 2014
11  Мексика 1845 2013
12  Италия 1805 2013
13  Корея Республикасы 1666 2013
14  Канада 1518 2013
15  Испания 1389 2013
16  Түркия 1167 2013
17  Аустралия 998,3 2013
18  Иран 987,1 2013
19  Сауд Арабиясы 927,8 2013
20  Тайуан 926,4 2013
21  Польша 814 2013
22  Аргентина 771 2013
23  Нидерланд 696,3 2013
24  Тайланд 674,3 2013
25  Оңт. Африка 595,7 2013
26  Пәкістан 574,1 2013
27  Мысыр 551,4 2013
28  Колумбия 526,5 2013
29  Малайзия 525 2013
30  Нигерия 478,5 2013
31  Филиппиндер 454,3 2013
32  Бельгия 421,7 2013
33  Венесуэла 407,4 2013
34  Швеция 393,8 2013
35  Гонконг 381,7 2013
36  Швейцария 370,3 2013
37  Аустрия 361 2013
38  Вьетнам 358,9 2013
39  Перу 344 2013
40  Сингапур 339 2013
41  Украина 337,4 2013
42  Чили 335,4 2013
43  Бангладеш 324,6 2013
44  Чехия 286,5 2013
45  Алжир 284,7 2013
46  Норвегия 282,2 2013
47  Румыния 280,7 2013
48  Израиль 274,5 2013
49  Біріккен Араб Әмірліктері 269,8 2013
50  Грекия 266 2013
51  Ирак 248 2013
52  Қазақстан 243,6 2013
53  Португалия 243,3 2013
54  Дания 211,3 2013
55  Катар 198,7 2013
56  Мажарстан 196,6 2013
57  Финляндия 195,5 2013
58  Ирландия 190,4 2013
59  Марокко 180 2013
60  Кувейт 165,8 2013
61  Эквадор 157,6 2013
62  Беларусь 150,4 2013
63  Жаңа Зеландия 136 2013
64  Шри-Ланка 134,5 2013
65  Словакия 133,4 2013
66  Ангола 131,8 2013
67  Куба 121 2012
68  Эфиопия 118,2 2013
69  Өзбекстан 112,6 2013
70  Бирма 111,1 2013
71  Тунис 108,4 2013
72  Сирия 107,6 2011
73  Болгария 104,6 2013
74  Доминикан Респ. 101 2013
75  Әзірбайжан 100,4 2013
76  Оман 94,86 2013
77  Гана 90,41 2013
78  Судан 89,97 2013
79  Гватемала 81,51 2013
80  Сербия 80,47 2013
81  Кения 79,9 2013
82  Танзания 79,29 2013
83  Хорватия 78,15 2013
84  Либия 73,6 2013
85  Литва 67,43 2013
86  Пуэрто-Рико 64,84 2010
87  Ливан 64,31 2013
88  Йемен 61,63 2013
89  Панама 61,54 2013
90  Коста-Рика 61,43 2013
91  Боливия 58,34 2013
92  Словения 56,5 2013
93  Уругвай 56,27 2013
94  Түрікменстан 55,16 2013
95  Уганда 54,37 2013
96  Камерун 53,16 2013
97  Сальвадор 47,47 2013
98  Аумын 47,19 2011
99  Парагвай 45,9 2013
100  Ауғанстан 45,3 2013
101  Кот-д’Ивуар 43,67 2013
102  Люксембург 42,67 2013
103  Непал 42,06 2013
104  Иордания 40,02 2013
105  Солт. Корея 40 2011
106  Камбоджа 39,64 2013
107  Гондурас 39,23 2013
108  Латвия 38,87 2013
109  Бахрейн 34,96 2013
110  Ботсвана 34 2013
111  Босния және Герцеговина 32,16 2013
112  Габон 30,06 2013
113  Эстония 29,94 2013
114  Конго Демократиялық Республикасы 29,39 2013
115  Мозамбик 28,15 2013
116  Чад 28 2013
117  Никарагуа 27,86 2013
118  Сенегал 27,72 2013
119  Грузия 27,3 2013
120  Тринидад және Тобаго 27,14 2013
121  Албания 26,73 2013
122  Буркина-Фасо 26,51 2013
123  Замбия 25,47 2013
124  Timor-Leste 25,41 2013
125  Ямайка 25,13 2013
126  Македония 22,4 2013
127  Бруней 22,25 2013
128  Мадагаскар 22,03 2013
129  Кипр 21,62 2013
130  Морис 20,95 2013
131  Лаос 20,78 2013
132  Армения 20,61 2013
133  Конго Республикасы 20,26 2013
134  Папуа — Жаңа Гвинея 19,96 2013
135  Экваторлық Гвинея 19,68 2013
136  Тәжікстан 19 2013
137  Мали 18,9 2013
138  Намибия 17,79 2013
139  Моңғолия 17,03 2013
140  Бенин 16,65 2013
141  Руанда 16,37 2013
142  Малави 15,02 2013
143  Оңтүстік Судан 14,71 2013
144  Қырғызстан 14,3 2013
145  Косово 14,11 2013
146  Нигер 13,98 2013
147  Гаити 13,42 2013
148  Исландия 13,11 2013
149  Молдова 12,68 2013
150  Гвинея 12,56 2013
151  Мальта 11,46 2013
152  Bahamas 11,4 2013
153  Жаңа Каледония 9,28 2008
154  Сиерра-Леоне 9,156 2013
155  Мавритания 8,204 2013
156  Палестина 8,022 2011
157  Зимбабве 7,496 2013
158  Черногория 7,429 2013
159  Того 7,348 2013
160  Суринам 7,12 2013
161  Барбадос 7,004 2013
162  Гайана 6,593 2013
163  Суазиланд 6,259 2013
164  Сомали 5,896 2010
165  Бурунди 5,75 2013
166  Монако 5,748 2011
167  Полинезия (фр.) 5,65 2006
168  Бермудалар 5,6 2011
169  Бутан 5,235 2013
170  Джерси 5,1 2005
171  Эритрея 4,717 2013
172  Гуам 4,6 2010
173  Фиджи 4,45 2013
174  Лесото 4,265 2013
175  Мэн аралы 4,076 2007
176  Гамбия 3,678 2013
177  Орталық Африка Республикасы 3,336 2013
178  Лихтенштейн 3,2 2009
179  Андорра 3,163 2012
180  Белиз 3,083 2013
181  Мальдивтер 3,073 2013
182  Либерия 2,898 2013
183  Кюрасао 2,838 2008
184  Гернси 2,742 2005
185  Аруба 2,516 2009
186  Джибути 2,505 2013
187  Сейшельдер 2,404 2013
188  Қаймандар 2,25 2008
189  Кабо-Верде 2,222 2013
190  Сент-Лусия 2,216 2013
191  Гренландия 2,133 2011
192  Гвинея-Бисау 2,005 2013
193  Соломон аралдары 1,958 2013
194  Антигуа және Барбуда 1,61 2013
195 Үлгі:Country data Virgin Islands 1,577 2004
196  Фарерлер 1,471 2010
197  Гренада 1,458 2013
198  Сент-Винсент және Гренадиндер 1,325 2013
199  Сан-Марино 1,306 2013
200  Гибралтар 1,275 2008
201  Вануату 1,27 2013
202  Самоа 1,145 2013
203  Доминика 1,015 2013
204  Сент-Киттс және Невис 952 2013
205  Комор аралдары 911 2013
206  Батыс Сахара 906,5 2007
207  Тонга 846 2013
208  Синт-Мартен 798,3 2010
209  Микронезия 754 2013
210  Солт. Мариана Ар. 733 2010
211  Кирибати 698 2013
212  Туркс және Кайкос 632 2007
213  Самоа (АҚШ) 575,3 2007
214  Вирджиндер (брит.) 500 2010
215  Маршалл Аралдары 486 2013
216  Сан-Томе және Принсипи 421 2013
217  Палау 245,5 2013
218  Сен-Пьер және Микелон 215,3 2006
219  Кук аралдары 183,2 2005
220  Ангилья 175,4 2009
221  Фолклендтер 164,5 2007
222  Уоллис және Футуна 60 2004
223  Науру 60 2005
224  Монтсеррат 43,78 2006
225  Тувалу 40 2013
226  Ниуе 10,01 2003
227  Токелау 1,5 1993
  1. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). IMF (April 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  2. Gross domestic product based on purchasing-power-parity (PPP) valuation of country GDP  (ағыл.). The World Bank (1 July 2015). Тексерілді, 2 шілде 2015.
  3. The World Factbook