Жетіқарақшы шоқжұлдызындағы жұлдыздар тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Атауы Б Ф HD HIP RA Dec Көрінерлік жұлдыздық шама Абсолюттық жұлдыздық шама Қашықтық,
жарық жылы
Сп. класс Ескертулер
Алиот ε 77 112185 62956 12h 54m 01,63s Үлгі:DEC 1,76 −0,21 81 A0p Алиот; қоңыр ергежейлі сияқты компоненті болуы мүмкін
Дубхе α 50 95689 54061 11h 03m 43,84s Үлгі:DEC 1,81 −1,08 124 F7V comp Дагбе, Духбе, Дугбе, Дубх, Дубб, Татр аль Дуб аль Акбар, Ак
Бенетнаш η 85 120315 67301 13h 47m 32,55s Үлгі:DEC 1,85 −0,60 101 B3V SB Бенетнаш, Алькаид, Элькеид
Мицар ζ 79 116656 65378 13h 23m 55,42s Үлгі:DEC 2,23 0,33 78 A2V Мицат, Мирца; еселі жұлдыз; Алькормен визуалдық қос жұлдыз
Мерак β 48 95418 53910 11h 01m 50,39s Үлгі:DEC 2,34 0,41 79 A1V Мерак, Мирак
Фекда γ 64 103287 58001 11h 53m 49,74s Үлгі:DEC 2,41 0,36 84 A0V SB Фад, Фехда, Фекда, Фегда, Фекха, Расид
ψ Жетіқарақшы ψ 52 96833 54539 11h 09m 39,86s Үлгі:DEC 3,00 −0,27 147 K1III Тай Цзунь
μ Жетіқарақшы μ 34 89758 50801 10h 22m 19,80s Үлгі:DEC 3,06 −1,35 249 M0III SB Танита Аустрелиус, Алфаказах; жартылай дұрыс айнымалы жұлдыз
ι Жетіқарақшы ι 9 76644 44127 08h 59m 12,84s Үлгі:DEC 3,12 2,29 48 A7IV Талита Бореалис, Дносес, Альфикра Бореалис; төрттік жұлдыз
θ Жетіқарақшы θ 25 82328 46853 09h 32m 52,33s Үлгі:DEC 3,17 2,52 44 F6IV Ал Хауд, Сарир, Сарир Бонет
Мегрец δ 69 106591 59774 12h 15m 25,45s Үлгі:DEC 3,32 1,33 81 A3Vvar Каффа
ο Жетіқарақшы ο 1 71369 41704 08h 30m 16,03s Үлгі:DEC 3,35 −0,40 184 G4II-III Мусцида
λ Жетіқарақшы λ 33 89021 50372 10h 17m 05,93s Үлгі:DEC 3,45 0,38 134 A2IV Таниа Бореалис, Алкафзах Бореалис
ν Жетіқарақшы ν 54 98262 55219 11h 18m 28,76s Үлгі:DEC 3,49 −2,07 421 K3III SB Алула Бореалис
κ Жетіқарақшы κ 12 77327 44471 09h 03m 37,56s Үлгі:DEC 3,57 −1,99 423 A1Vn Талитха Аустралис, Аль Капрах, Альфикра Аустралис
23 Жетіқарақшы h 23 81937 46733 09h 31m 31,57s Үлгі:DEC 3,65 1,83 75 F0IV
χ Жетіқарақшы χ 63 102224 57399 11h 46m 03,13s Үлгі:DEC 3,69 −0,20 196 K0III Алкафзах, Алкапхрах, Эль Копрах
υ Жетіқарақшы υ 29 84999 48319 09h 50m 59,69s Үлгі:DEC 3,78 1,04 115 F0IV δ Щит типіндегі айнымалы жұлдыз
ξ Жетіқарақшы А ξ 53 98230 55203 11h 18m 11,24s Үлгі:DEC 3,79 27,3 G0V Алула Аустралис; қос жұлдыз
ζ Жетіқарақшы В ζ 79 116657 13h 23m 56,40s Үлгі:DEC 3,95
Алькор g 80 116842 65477 13h 25m 13,42s Үлгі:DEC 3,99 2,01 81 A5V SB Саидак; Мицармен визуалдық қос жұлдыз
ξ Жетіқарақшы В ξ 53 98231 11h 18m 11,00s Үлгі:DEC 4,41 ξ Жетіқарақшы жүйесінің бөлшегі
15 Жетіқарақшы f 15 78209 44901 09h 08m 52,39s Үлгі:DEC 4,46 2,13 96 Am
26 Жетіқарақшы 26 82621 47006 09h 34m 49,49s Үлгі:DEC 4,47 −0,10 267 A2V
24 Жетіқарақшы d 24 82210 46977 09h 34m 28,97s Үлгі:DEC 4,54 1,99 106 G4III-IV
φ Жетіқарақшы φ 30 85235 48402 09h 52m 06,36s Үлгі:DEC 4,55 −1,08 436 A3IV
π² Жетіқарақшы π² 4 73108 42527 08h 40m 12,90s Үлгі:DEC 4,59 0,15 252 K2III Мусцида; экзопланетасы бар b
83 Жетіқарақшы 83 119228 66738 13h 40m 44,29s Үлгі:DEC 4,63 −1,50 549 M2IIIvar
ω Жетіқарақшы ω 45 94334 53295 10h 53m 58,71s Үлгі:DEC 4,66 0,10 267 A1Vs
τ Жетіқарақшы τ 14 78362 45075 09h 10m 54,93s Үлгі:DEC 4,67 1,81 122 Am
τ Жетіқарақшы B τ 14 78363 09h 11m 00,60s Үлгі:DEC 4,70
HD 91312 91312 51658 10h 33m 14,00s Үлгі:DEC 4,72 2,04 112 A7IV
ρ Жетіқарақшы ρ 8 76827 44390 09h 02m 32,73s Үлгі:DEC 4,74 0,01 287 M3III
55 Жетіқарақшы 55 98353 55266 11h 19m 07,94s Үлгі:DEC 4,76 1,01 183 A2V
σ² Жетіқарақшы σ² 13 78154 45038 09h 10m 23,53s Үлгі:DEC 4,80 3,25 67 F7IV-V
18 Жетіқарақшы e 18 79439 45493 09h 16m 11,28s Үлгі:DEC 4,80 2,00 118 A5V
36 Жетіқарақшы 36 90839 51459 10h 30m 37,76s Үлгі:DEC 4,82 4,28 42 F8V
78 Жетіқарақшы 78 113139 63503 13h 00m 43,59s Үлгі:DEC 4,93 2,94 81 F2V
HD 89822 89822 50933 10h 24m 07,86s Үлгі:DEC 4,94 0,12 301 A0sp…
56 Жетіқарақшы 56 98839 55560 11h 22m 49,61s Үлгі:DEC 4,99 −0,90 492 G8II
HD 92523 92523 52425 10h 43m 04,04s Үлгі:DEC 5,01 −0,57 426 K3III
46 Жетіқарақшы 46 94600 53426 10h 55m 44,46s Үлгі:DEC 5,02 0,64 245 K1III
47 Жетіқарақшы 47 95128 53721 10h 59m 28,22s Үлгі:DEC 5,03 4,29 46 G0V 2 экзопланетасы бар: b және c
49 Жетіқарақшы 49 95310 53838 11h 00m 50,48s Үлгі:DEC 5,06 −0,40 403 Am
15 Кіші Арыстан 15 84737 48113 09h 48m 35,18s Үлгі:DEC 5,08 3,75 60 G2V
44 Сілеусін 44 84335 47965 09h 46m 31,66s Үлгі:DEC 5,09 −1,07 556 M3III
38 Жетіқарақшы 38 92424 52353 10h 41m 56,78s Үлгі:DEC 5,12 0,94 224 K2IIIvar
44 Жетіқарақшы 44 94247 53261 10h 53m 34,52s Үлгі:DEC 5,12 −1,46 676 K3III
σ¹ Жетіқарақшы σ¹ 11 77800 44857 09h 08m 23,53s Үлгі:DEC 5,15 −0,77 498 K5III
27 Жетіқарақшы 27 83506 47654 09h 42m 57,24s Үлгі:DEC 5,15 −0,51 442 K0III
37 Жетіқарақшы 37 91480 51814 10h 35m 09,62s Үлгі:DEC 5,16 3,05 86 F1V
16 Жетіқарақшы c 16 79028 45333 09h 14m 20,55s Үлгі:DEC 5,18 3,72 64 F9V
HD 92787 92787 52469 10h 43m 33,12s Үлгі:DEC 5,18 2,42 116 F5III
67 Жетіқарақшы 67 104513 58684 12h 02m 07,06s Үлгі:DEC 5,22 2,57 111 A7m
31 Жетіқарақшы 31 85795 48682 09h 55m 43,01s Үлгі:DEC 5,27 1,10 223 A3III
HD 102328 102328 57477 11h 46m 55,61s Үлгі:DEC 5,27 1,26 206 K3III
17 Жетіқарақшы 17 79354 45455 09h 15m 49,81s Үлгі:DEC 5,28 −1,32 681 K5III
57 Жетіқарақшы 57 99787 56034 11h 29m 04,16s Үлгі:DEC 5,30 1,26 209 A2V
61 Жетіқарақшы 61 101501 56997 11h 41m 03,03s Үлгі:DEC 5,31 5,41 31 G8Vvar
55 Керік 55 67447 40215 08h 12m 48,79s Үлгі:DEC 5,34 −2,22 1062 G8II
74 Жетіқарақшы 74 108844 60978 12h 29m 57,40s Үлгі:DEC 5,37 0,74 274 A5e…
HD 117376 117376 65728 13h 28m 27,18s Үлгі:DEC 5,40 1,10 236 A1Vn
41 Сілеусін 41 81688 46471 09h 28m 39,99s Үлгі:DEC 5,41 0,68 288 K0III-IV экзопланетасы бар b
HD 100203 100203 56290 11h 32m 20,76s Үлгі:DEC 5,46 3,26 90 F6V
82 Жетіқарақшы 82 119024 66634 13h 39m 30,58s Үлгі:DEC 5,46 1,88 169 A3Vn
2 Жетіқарақшы A 2 72037 42080 08h 34m 36,19s Үлгі:DEC 5,47 2,04 158 A2m
HD 95212 95212 53781 11h 00m 14,70s Үлгі:DEC 5,47 −1,69 881 K5III
HD 77601 77601 44613 09h 05m 24,11s Үлгі:DEC 5,48 0,34 348 F6II-III
HD 86378 86378 49005 09h 59m 51,72s Үлгі:DEC 5,50 −0,47 510 K5III
T Жетіқарақшы 109729 12h 36m 23,30s Үлгі:DEC 5,50 айнымалы жұлдыз
70 Жетіқарақшы 70 107465 60212 12h 20m 50,83s Үлгі:DEC 5,54 −1,12 701 K5III
HD 92095 92095 52136 10h 39m 05,74s Үлгі:DEC 5,55 −0,44 514 K3III
59 Жетіқарақшы 59 101107 56770 11h 38m 20,69s Үлгі:DEC 5,56 2,26 149 F2II-III
6 Жетіқарақшы 6 75958 43903 08h 56m 37,49s Үлгі:DEC 5,57 0,69 308 G6III
42 Жетіқарақшы 42 93875 53064 10h 51m 23,76s Үлгі:DEC 5,57 1,04 263 K2III
HD 104438 104438 58654 12h 01m 39,53s Үлгі:DEC 5,59 0,36 362 K0III
81 Жетіқарақшы 81 118214 66198 13h 34m 07,33s Үлгі:DEC 5,60 0,95 277 A0V
π¹ Жетіқарақшы π¹ 3 72905 42438 08h 39m 11,74s Үлгі:DEC 5,63 4,86 47 G1,5Vb Мусцида
HD 100615 100615 56510 11h 35m 04,90s Үлгі:DEC 5,63 0,13 411 K0III
HD 73017 73017 42372 08h 38m 22,26s Үлгі:DEC 5,66 1,32 241 G8IV
43 Жетіқарақшы 43 93859 53043 10h 51m 11,08s Үлгі:DEC 5,66 0,51 350 K2III
73 Жетіқарақшы 73 108502 60795 12h 27m 35,13s Үлгі:DEC 5,68 0,03 439 M2III
84 Жетіқарақшы 84 120198 67231 13h 46m 35,68s Үлгі:DEC 5,68 1,00 282 B9p EuCr
86 Жетіқарақшы 86 121409 67848 13h 53m 51,04s Үлгі:DEC 5,70 0,03 444 A0V
HD 87141 87141 49363 10h 04m 36,35s Үлгі:DEC 5,71 2,34 154 F5V
HD 96813 96813 54522 11h 09m 19,11s Үлгі:DEC 5,71 0,39 379 M3,5III
5 Жетіқарақшы b 5 75486 43644 08h 53m 22,57s Үлгі:DEC 5,72 1,01 285 F2III
HD 83489 83489 47594 09h 42m 14,93s Үлгі:DEC 5,72 −0,11 479 G9III:
57 Керік 57 69148 40772 08h 19m 17,18s Үлгі:DEC 5,73 −0,07 470 G8III
HD 89744 89744 50786 10h 22m 10,66s Үлгі:DEC 5,73 2,78 127 F7V экзопланетасы бар b
47 Кіші Арыстан 47 94497 53377 10h 54m 58,22s Үлгі:DEC 5,73 0,87 305 G7III:
HD 99283 99283 55797 11h 25m 57,18s Үлгі:DEC 5,73 0,59 348 K0III
62 Жетіқарақшы 62 101606 57029 11h 41m 34,50s Үлгі:DEC 5,73 2,67 133 F4V
HD 102713 102713 57670 11h 49m 41,80s Үлгі:DEC 5,73 1,52 227 F5IV
HD 77309 77309 44504 09h 04m 00,40s Үлгі:DEC 5,74 0,67 336 A2V
32 Жетіқарақшы 32 88983 50448 10h 18m 02,15s Үлгі:DEC 5,74 1,32 249 A8III
HD 92354 92354 52338 10h 41m 48,31s Үлгі:DEC 5,74 −0,53 586 K3III
22 Жетіқарақшы 22 82189 47013 09h 34m 53,39s Үлгі:DEC 5,77 2,28 163 F7V
HD 80390 80390 45915 09h 21m 43,30s Үлгі:DEC 5,79 −0,03 477 M4IIIa
39 Жетіқарақшы 39 92728 52478 10h 43m 43,32s Үлгі:DEC 5,79 0,53 368 A0Vs
HD 106884 106884 59920 12h 17m 29,56s Үлгі:DEC 5,80 0,46 382 K6III
71 Жетіқарақшы 71 108135 60584 12h 25m 03,22s Үлгі:DEC 5,82 −1,99 1190 M3III
HD 99747 99747 56035 11h 29m 04,70s Үлгі:DEC 5,83 3,24 107 F5Vawvar
66 Жетіқарақшы 66 103605 58181 11h 55m 58,41s Үлгі:DEC 5,83 0,90 315 K1III
HD 111456 111456 62512 12h 48m 39,34s Үлгі:DEC 5,83 3,91 79 F5V
HD 112486 112486 63143 12h 56m 17,64s Үлгі:DEC 5,84 1,37 256 A5m
HD 85841 85841 48893 09h 58m 22,91s Үлгі:DEC 5,86 0,58 370 K3III:
HD 89343 89343 50685 10h 21m 03,43s Үлгі:DEC 5,88 0,38 410 A7Vn
HD 97989 97989 55086 11h 16m 41,93s Үлгі:DEC 5,88 0,32 421 K0III:
HD 111270 111270 62402 12h 47m 18,93s Үлгі:DEC 5,88 1,88 206 A9V
HD 71088 71088 41676 08h 29m 46,29s Үлгі:DEC 5,89 0,92 322 G8III
HD 96834 96834 54537 11h 09m 38,55s Үлгі:DEC 5,89 −0,31 566 M2III
HD 73171 73171 42452 08h 39m 17,65s Үлгі:DEC 5,91 0,48 397 K1III:
HD 94132 94132 53257 10h 53m 31,38s Үлгі:DEC 5,91 2,72 142 G9IV
HD 78935 78935 45461 09h 15m 52,75s Үлгі:DEC 5,93 1,18 291 F0III
58 Жетіқарақшы 58 99984 56148 11h 30m 31,17s Үлгі:DEC 5,94 2,19 183 F4V
HD 92839 92839 52577 10h 45m 04,02s Үлгі:DEC 5,95 −1,75 1132 C5II
HD 104075 104075 58460 11h 59m 17,54s Үлгі:DEC 5,95 −0,62 671 K1III
HD 79763 79763 45590 09h 17m 31,17s Үлгі:DEC 5,96 0,70 367 A1V
HD 83126 83126 47401 09h 39m 27,92s Үлгі:DEC 5,96 −0,15 543 K5
HD 85945 85945 48802 09h 57m 13,57s Үлгі:DEC 5,97 0,19 466 G8III
HD 120787 120787 67485 13h 49m 45,43s Үлгі:DEC 5,97 0,55 395 G3V
HD 95129 95129 53726 10h 59m 32,74s Үлгі:DEC 5,99 −1,19 888 M2III
HD 68951 68951 40889 08h 20m 40,32s Үлгі:DEC 6,00 −1,32 948 M0III
HD 89319 89319 50546 10h 19m 26,88s Үлгі:DEC 6,00 2,82 141 K0
HD 90470 90470 51200 10h 27m 28,08s Үлгі:DEC 6,00 1,89 216 A2V
HD 89414 89414 50635 10h 20m 31,18s Үлгі:DEC 6,01 0,28 457 K3III:
51 Жетіқарақшы 51 95934 54136 11h 04m 31,28s Үлгі:DEC 6,01 1,48 263 A3III-IV
HD 98772 98772 55564 11h 22m 51,25s Үлгі:DEC 6,02 1,34 282 A3V
76 Жетіқарақшы 76 110462 61936 12h 41m 33,95s Үлгі:DEC 6,02 −0,24 581 A2III
HD 119765 119765 67005 13h 43m 54,80s Үлгі:DEC 6,02 0,90 345 A1V
HD 94669 94669 53465 10h 56m 14,51s Үлгі:DEC 6,03 1,13 312 K2III
HD 95241 95241 53791 11h 00m 20,76s Үлгі:DEC 6,03 2,74 148 F9V
HD 90745 90745 51448 10h 30m 26,65s Үлгі:DEC 6,07 1,33 289 A7III
HD 96707 96707 54540 11h 09m 39,92s Үлгі:DEC 6,07 0,88 355 F0sp…
75 Жетіқарақшы 75 108861 60992 12h 30m 04,22s Үлгі:DEC 6,07 0,48 428 G8III-IV
60 Жетіқарақшы 60 101133 56789 11h 38m 33,54s Үлгі:DEC 6,09 0,93 351 F5IIIs
37 Сілеусін 37 80290 45836 09h 20m 43,79s Үлгі:DEC 6,14 3,83 95 F3V
HD 101013 101013 56731 11h 37m 53,05s Үлгі:DEC 6,14 0,39 461 K0p…
HD 105043 105043 58989 12h 05m 39,76s Үлгі:DEC 6,14 0,85 373 K2III
HD 113994 113994 63952 13h 06m 22,86s Үлгі:DEC 6,15 0,83 377 G7III
HD 122866 122866 68637 14h 02m 59,78s Үлгі:DEC 6,16 1,25 313 A2V
HD 83962 83962 47791 09h 44m 36,62s Үлгі:DEC 6,18 1,02 351 F3Vn
U Жетіқарақшы 88651 50222 10h 15m 07,65s Үлгі:DEC 6,18 −2,46 1743 M0IIIvar
1 Canes Venatici 1 106478 59708 12h 14m 43,43s Үлгі:DEC 6,18 0,23 505 K0III:
HD 74604 74604 43266 08h 48m 49,28s Үлгі:DEC 6,20 0,21 514 B8V
HD 98499 98499 55412 11h 20m 53,71s Үлгі:DEC 6,20 0,55 439 G8
HD 108954 108954 61053 12h 30m 50,12s Үлгі:DEC 6,20 4,49 72 F9V
HD 73971 73971 42777 08h 43m 00,19s Үлгі:DEC 6,21 0,70 412 G8III
HD 95057 95057 53706 10h 59m 17,89s Үлгі:DEC 6,22 −0,38 681 K0
HD 103736 103736 58259 11h 56m 53,27s Үлгі:DEC 6,22 −0,15 612 G8III
HD 80953 80953 46247 09h 25m 44,19s Үлгі:DEC 6,24 −0,73 809 K2III
HD 102942 102942 57805 11h 51m 09,51s Үлгі:DEC 6,25 2,25 205 Am
HD 84812 84812 48266 09h 50m 23,67s Үлгі:DEC 6,27 1,41 306 A9Vn
HD 101604 101604 57045 11h 41m 43,52s Үлгі:DEC 6,28 −1,17 1006 K5
HD 119213 119213 66700 13h 40m 21,44s Үлгі:DEC 6,28 1,55 288 A4p SrCrEu
HD 85583 85583 48638 09h 55m 03,35s Үлгі:DEC 6,29 0,91 389 K0
HD 99859 99859 56083 11h 29m 43,66s Үлгі:DEC 6,29 2,13 221 A4m
HD 101151 101151 56784 11h 38m 32,33s Үлгі:DEC 6,29 −0,16 634 K2III
HD 101177 101177 56809 11h 38m 45,39s Үлгі:DEC 6,29 4,45 76 G0V
HD 81025 81025 46168 09h 24m 55,64s Үлгі:DEC 6,30 0,69 432 G2III
HD 99967 99967 56135 11h 30m 24,83s Үлгі:DEC 6,30 −1,10 985 K2IIICN-1
HD 71553 71553 41927 08h 32m 53,27s Үлгі:DEC 6,31 −0,08 619 K0
HD 87243 87243 49408 10h 05m 10,40s Үлгі:DEC 6,31 1,28 330 A5IV
HD 119124 119124 66704 13h 40m 23,35s Үлгі:DEC 6,31 4,30 82 F7,7V
35 Жетіқарақшы 35 90633 51401 10h 29m 54,43s Үлгі:DEC 6,32 1,41 313 K2III:
HD 97501 97501 54842 11h 13m 40,10s Үлгі:DEC 6,33 1,29 332 K2III
HD 99373 99373 55821 11h 26m 25,58s Үлгі:DEC 6,33 2,53 188 F6IV
HD 73131 73131 42415 08h 38m 59,92s Үлгі:DEC 6,34 0,08 581 K0
HD 86166 86166 48861 09h 57m 56,84s Үлгі:DEC 6,34 0,80 418 K0III
41 Жетіқарақшы 41 93132 52685 10h 46m 22,54s Үлгі:DEC 6,34 −0,49 756 M1III
68 Жетіқарақшы 68 106002 59458 12h 11m 44,89s Үлгі:DEC 6,34 −1,03 970 K5III
HD 117242 117242 65678 13h 27m 59,73s Үлгі:DEC 6,34 1,35 325 F0
HD 75487 75487 43624 08h 53m 05,93s Үлгі:DEC 6,35 2,40 201 F5IV-V
HD 101391 101391 56944 11h 40m 27,44s Үлгі:DEC 6,35 0,31 526 B9p…
HD 83869 83869 47633 09h 42m 43,12s Үлгі:DEC 6,36 0,73 435 A1V
HD 90602 90602 51290 10h 28m 36,54s Үлгі:DEC 6,37 −0,48 763 K0
HD 95256 95256 53860 11h 01m 05,73s Үлгі:DEC 6,38 1,68 284 A2m
HD 100470 100470 56410 11h 33m 56,38s Үлгі:DEC 6,38 0,81 424 K0III
HD 110678 110678 62046 12h 43m 04,19s Үлгі:DEC 6,39 0,56 477 K0
HD 80461 80461 45888 09h 21m 23,61s Үлгі:DEC 6,40 −0,30 713 K0
HD 93427 93427 52877 10h 48m 49,86s Үлгі:DEC 6,40 0,85 420 A1V
HD 97138 97138 54721 11h 12m 10,90s Үлгі:DEC 6,40 1,58 300 A3V
HD 100030 100030 56170 11h 30m 53,14s Үлгі:DEC 6,40 1,38 328 G9IV
HD 82969 82969 47231 09h 37m 37,52s Үлгі:DEC 6,41 1,45 321 G5
HD 95233 95233 53798 11h 00m 25,58s Үлгі:DEC 6,41 0,20 568 G9III
HD 97334 97334 54745 11h 12m 32,53s Үлгі:DEC 6,41 4,73 71 G0V
HD 69976 69976 41060 08h 22m 44,06s Үлгі:DEC 6,42 0,75 444 K0III
HD 89268 89268 50509 10h 18m 58,77s Үлгі:DEC 6,42 −0,61 830 K1III
HD 90508 90508 51248 10h 28m 03,81s Үлгі:DEC 6,42 4,56 77 G1V
HD 93551 93551 52929 10h 49m 28,82s Үлгі:DEC 6,42 −0,69 862 K0
Грумбридж жұлдызы 103095 57939 11h 52m 55,82s Үлгі:DEC 6,42 6,61 30 G8Vp
HD 103928 103928 58369 11h 58m 07,25s Үлгі:DEC 6,42 3,04 155 A9V
56 Керік 56 68457 40474 08h 15m 50,52s Үлгі:DEC 6,43 0,50 499 A7Vm
HD 98673 98673 55485 11h 21m 49,35s Үлгі:DEC 6,43 1,96 255 A7Vn
HD 77692 77692 44717 09h 06m 43,16s Үлгі:DEC 6,44 −1,26 1132 A2V
HD 94084 94084 53157 10h 52m 32,11s Үлгі:DEC 6,44 1,51 315 K2III
HD 95572 95572 54038 11h 03m 27,37s Үлгі:DEC 6,44 −0,32 734 K0
HD 89389 89389 50606 10h 20m 14,88s Үлгі:DEC 6,45 4,02 100 F9V
HD 120874 120874 67548 13h 50m 27,77s Үлгі:DEC 6,45 1,87 269 A3V
HD 73029 73029 42434 08h 39m 10,10s Үлгі:DEC 6,47 1,25 360 A2Vn
HD 103500 103500 58119 11h 55m 14,10s Үлгі:DEC 6,47 0,19 588 M3III
HD 119992 119992 67103 13h 45m 13,10s Үлгі:DEC 6,47 3,84 110 F7IV-V
HD 123977 123977 69107 14h 08m 46,19s Үлгі:DEC 6,47 0,83 438 K0III
HD 89221 89221 50485 10h 18m 32,91s Үлгі:DEC 6,48 3,72 116 G5
HD 118536 118536 66385 13h 36m 39,89s Үлгі:DEC 6,48 0,55 500 K1III
HD 82408 82408 46879 09h 33m 11,26s Үлгі:DEC 6,49 0,22 584 K0
HD 101150 101150 56816 11h 38m 49,12s Үлгі:DEC 6,49 0,02 640 A5IV
HD 104179 104179 58512 11h 59m 57,41s Үлгі:DEC 6,49 1,19 374 A9III
HD 118970 118970 66613 13h 39m 14,92s Үлгі:DEC 6,49 −1,82 1495 K2
HD 122064 122064 68184 13h 57m 32,10s Үлгі:DEC 6,49 6,47 33 K3V
HD 81790 81790 46566 09h 29m 47,87s Үлгі:DEC 6,50 3,27 145 F3Vs
HD 83564 83564 47521 09h 41m 16,76s Үлгі:DEC 6,50 0,99 412 K1III-IV
HD 83886 83886 47664 09h 43m 07,00s Үлгі:DEC 6,50 1,69 299 A5m
HD 113436 113436 63647 13h 02m 40,46s Үлгі:DEC 6,50 0,12 615 A3Vn
HD 117043 117043 65530 13h 26m 00,37s Үлгі:DEC 6,50 4,85 70 G6V
28 Жетіқарақшы 28 84179 47911 09h 45m 55,38s Үлгі:DEC 6,51 2,07 252 F2V
65 Жетіқарақшы 65 103483 58112 11h 55m 05,74s Үлгі:DEC 6,54 −0,41 801 A3Vn
14 Кіші Арыстан 14 84453 47973 09h 46m 42,44s Үлгі:DEC 6,81 2,22 270 K0IV
65 Жетіқарақшы 65 103498 58117 11h 55m 11,32s Үлгі:DEC 7,03 −0,46 1025 A1spe…
72 Жетіқарақшы 72 108346 60712 12h 26m 32,60s Үлгі:DEC 7,03 1,22 472 Am
40 Жетіқарақшы 40 93075 52650 10h 45m 59,86s Үлгі:DEC 7,11 1,88 363 A8V
Лаланд 21185 11h 03m 20,10s Үлгі:DEC 7,47 10,44 8,29 M2V Ең жақын жұлдыздар тізімі; экзопланетасы бар болуы мүмкін
W Жетіқарақшы 7,75 162 прототип W Жетіқарақшы типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 118203 118203 66192 13h 34m 02,54s Үлгі:DEC 8,07 3,33 289 K0 планетасы бар b
HD 68988 68988 40687 08h 18m 22,17s Үлгі:DEC 8,21 4,36 192 G0 экзопланетасы бар b және анықталмаған планетасы бар c
HD 80606 80606 45982 09h 22m 37,57s Үлгі:DEC 8,93 5,10 190 G5 планетасы бар b
Виннеке 4 9,0 510 M40; оптикалық қос жұлдыз
SZ Жетіқарақшы 9,31 айнымалы жұлдыз
R Жетіқарақшы 92763 10h 44m 38,80s Үлгі:DEC 10,10 айнымалы жұлдыз
HAT-P-3 13h 44m 22,58s Үлгі:DEC 11,86 6,13 457 K экзопланетасы бар HAT-P-3 b
CF Жетіқарақшы 12,00 айнымалы жұлдыз
WX Жетіқарақшы 14,4 айнымалы жұлдыз