Камерон Монахэн

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

 

 Камерон Монахэн
Cameron Riley Monaghan
Сурет
Камеронның 2012 жылы түскен суреті
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Камерон Райли Монахэн

Туған күні

16 тамыз 1993(1993-08-16) (26 жас)

Туған жері

Санта-Моника , Калифорния

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

2002 - қазіргі уақыт

IMDb

ID 1185747

Камерон Райли Монахэн (ағылш. Cameron Riley Monaghan; 1993 жылы 16 тамыз, Санта-Моника, Калифорния) – америкалық актер, «Ұятсыздар» телехикаясындағы Йен Галлагер және «Айғай: Өмірбойы пультпен бірге» фильмдегі Кевин О’Дойл рөлдері арқылы танымал.

«Назар ортасындағы Малкольм» телехикаясындағы Чэд рөлінің арқасында «Жас актер» сыйлығының мерейгері. 2013 жылының мамыр айында, Монахэннің «Қансорғыш академиясы» фильміндегі Мэйсон Эшфорттың рөліне ие болғыны мәлім болды. «Қансорғыш академиясы» бұл бір аттас романдар топтамасының экрандалуы .

Фильмография[өңдеу]

  • 2002 – Тілектер тасы - Алекс
  • 2003 – Музыкалық адам - Winthrop Paroo
  • 2004—2005 - Назар ортасындағы Малкольм - Чэд
  • 2005- Қару бойынша ағайындылар - Тимми
  • 2005 – Шек - Джош Фостер
  • 2005 – Авартар : Аанг туралы аңыз - Twin
  • 2005 – Өжет хиппилер - Зак
  • 2005 - The Adventures of Tango McNorton: Licensed Hero - Tango McNorton
  • 2005—2006 - Недтің мектептегі түркілетілені тіралы құпиясыздалған жетекшілік - Палмер Ноид
  • 2006 – Айғай : өмір бойы пультпен бірге - Кевин О'Дойл
  • 2006 – Қылмыскер сияқты ойлау - Джеффри Чарльз
  • 2006 - Санта-Клаус 3 - полицейский
  • 2007- Кішкентайдың шолақ шалбары - Энди
  • 2007 - Үш тыңшы және Қаңқа аралының құпиясы - Боб Эндрюс
  • 2008 – Қиял көлік - Стэнли
  • 2008 – Алмас ит - Декстер
  • 2008- Қарусыздалған - Джастин
  • 2009- Жүгіруде - Райан
  • 2009 – Сандар Тодд
  • 2009- Үш тыңшы және қорғанның құпиясы - Боб Эндрюс
  • 2009 - Менталист - Эллиот
  • 2009 - Сэйв-Харбор - Ларри Паркер
  • 2009 - Монк детективі - Дэнни Купер
  • 2009 - Үш өзен - Оден Дринкуотер
  • 2009 – Шек - Тайлер Карсон
  • 2010 – Батпақтар - Шейн Коннерс
  • 2010 – Күздік толған ай - Джек
  • 2010 – Терьердер - Коди Грайс
  • 2010 – Жаман қоян- Джек
  • 2010- Екі бала - ұлы
  • 2011- Арнайы полиция - Ник Пейтон
  • 2011- Бітіру кеші -Кори Дойл
  • 2011 - Риццоли мен Айлс - Джонатан МакКенна
  • 2011—2015 - Ұятсыздар - Йен Галлагер
  • 2012 – Заң мен рет : арнайы корпус - Эдди Сэндоу
  • 2012- Екіншу беру - Джейк
  • 2014 – Джеми Маркс өлі - Адам Маккормик
  • 2014 – Қансорғыштар академиясы - Мэйсон Эшфорд
  • 2014 – Пассаж - Джефф
  • 2014- Ие болған - Эшер

Дереккөздер[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]