Машина времени

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Машина времени
суреті
«Машина Времени» группасы Д. Медведевпен бірге. 2008
Негізгі ақпарат
Жанрлары

Прогрессивті рок,
Блюз-рок,
Ритм-энд-блюз,
Рок-н-ролл,
Авторлық өлең

Белсенділік
жылдары

1969 — қазіргі кез

Мемлекет

КСРО,
Ресей

Қайдан

Мәскеу

Өлеңдерінің
тілдері

орысша,
ағылшынша

Лейблдері

Мелодия, Sintez records

Топ құрамы

Андрей Макаревич
Александр Кутиков
Валерий Ефремов
Андрей Державин

Басқа да
жобалары

Високосное лето,
Воскресение,
Шанхай,
СВ
Оркестр креольского танго

http://mashina.ru

«Машина времени»кеңестік және ресейлік рок тобы. Андрей Макаревич пен Сергей Кавагоэмен 27 мамырда 1969 жылы құрылды. Топтың шығармашылығының жанры өзіне класикалық рокті, рок-н-роллды, блюзді және бард өлеңін қосады. Өлеңдердің абсолюттік көпшілігінің авторы мен ауыспас топтың лидері — Андрей Макаревич, музыканың авторлары — Андрей Макаревич, Александр Кутиков, Евгений Маргулис, Пётр Подгородецкий, Андрей Державин.

Дискографиясы[өңдеу]

Номерлік альбомдары мен студиялық жазулары[өңдеу]

  • 1969 — Time Machines
  • 1971 — 1974 — «Записи в Государственном доме радиовещания и звукозаписи»
  • 1975 — «Музыкальный киоск» программасына жазылуы
  • 1978 — «Автомобильдік техникумға жазылым»
  • 1980 — «Мелодия» Барлық кеңестік грамжазу студиясындағы жазылым
  • 1981 — «Мосфильм» киностудиясындағы жазылым
  • 1984 — Чужие среди чужих
  • 1985 — Рыбка в банке
  • 1987 — Реки и Мосты
  • 1988 — В круге света
  • 1988 — «Далластағы студияда жазылым»
  • 1991 — Медленная хорошая музыка
  • 1993 — Внештатный командиръ Зѣмли. Блюзы Эль-Мокамбо
  • 1996 — Картонные крылья любви
  • 1997 — Отрываясь
  • 1999 — Часы и Знаки
  • 2001 — Место, где свет
  • 2004 — Машинально
  • 2007 — Time Machine
  • 2009 — Машины не парковать

Синглдері[өңдеу]

  • 1980 — «Кругозор» журналы, № 11 (пластинка)
  • 1981 — «Машина времени» ансамблі (EP)
  • 1982 — «Клуб художественной самодеятельности» журналы, № 15 (пластинка)
  • 1982 — За тех, кто в море (пластинка)
  • 1982 — «Душа» кинофильміндегі өлең(EP)
  • 1985 — Два белых снега (EP)
  • 1986 — Музыка под снегом (EP)
  • 1986 — «Кругозор» журналы, № 12 (пластинка)
  • 1995 — Кого ты хотел удивить?
  • 2001 — Звёзды не ездят в метро
  • 2012 — Крысы (Интернет-синглы)

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]