Наташа Клаусс

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search



Наташа Клаусс ( (ис. Natasha Alejandra Rastapkavicius Arrondo); 25 маусым 1975 ж., Калида (Колумбия))— колумбиялық актриса. Арғы тегі литвиялықтарға жатады.

Өмірбаяны[өңдеу]

Наташа Клаусс (шын аты Наташа Александра Растапкавичус Аррондо) 25 маусым 1975 жылы Калида дүниеге келген (Колумбия). Балалық шағы Барранкильеде өткен. Анасы — уругвайлық, әкесі — литвиялық. Ағасы Питер Клаусс модель.

Жеке өмірі[өңдеу]

Екі рет тұрмықа шыққан,Қазір екінші күйеуі және қызымен бақытты өмір кешіде.

Фильмографиясы[өңдеу]

Атауы Жылы
Сұлу әйел 1996
Жұбайлар 1996
Махаббат тұтқындары 1997

Марапаттары[өңдеу]

  • TVyNOVELAS марапаты (2006) «Шторм» сериалындағы үздік жауыз кейіпкер.
  • DOS DE ORO марапаты (2004) «Сариты Элисондо» рөлін «Тайная страсть» сериалында сомдағаны үшін

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]