Пак Хан Бёль

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Пак Хан Бёль
박한별
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

17 қараша 1984(1984-11-17) (34 жас)

Туған жері

Сеул, Корея Республикасы

Азаматтығы

 Корея Республикасы

Мамандығы

актриса

Белсенді жылдары

1988 — осы уақытқа шейін

IMDb

ID 1391036

Пак Хан БёльКорея Республикасының актрисасы және моделі.

Биография[өңдеу]

Анян өнер мектебінде студент бола отыра, Пак өзінің суреттерін ғаламторға шығаратын болған. Оның Чон Джи Хен атты актрисаға ұқсастығына байланысты желіде атақты болды. 2003 жылы «Қабырғалар сыбысы 3» атты қорқыныш фильміне түсіп дебют алды.

2011 жылдың 16 желтоқсанында  Пак Хан Бёль Итэхвондағы мейрамханада «Park Han Byul’s Tip Story» атты өзінің өмірі туралы кітап үшін кездесу өткізді.

2002 жылдан бастап YG Entertainment компаниясындағы Севенмен (Se7en) араласады . 2011 жылы интервьюда ол  Севен әскерден келгеннен кейін олардың үйлену тойы болатыны туралы айтқан болатын. 2014 жылдан бастап "A Well Grown Daughter, Hana" фильміндегі жұбымен кездеседі.

Фильмография[өңдеу]

  • 여고괴담 3 - 여우 계단 (2003). Фильмдегі ролі Ким Со Хи.
  • 환상의 커플 (2006). Фильмдегі ролі О Ю Гён.
  • 요가학원 (2009). Фильмдегі ролі Ён Джу.
  • 오! 마이 레이디 (2010). Фильмдегі ролі Хон Ю Ра.
  • 마이 블랙 드레스 (2011). Фильмдегі ролі Хйе Джи.
  • 두 개의 달 (2012). Фильмдегі ролі Со Хи.
  • A Well Grown Daughter, Hana (2014). Фильмдегі ролі Ха На.