Прохор Михайлович Дубравин

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Прохор Михайлович Дубравин
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Вита́лий Миха́йлович Емашо́в

Туған күні

18 шілде 1976(1976-07-18) (43 жас)

Туған жері

Набережные Челны, СССР

Азаматтығы

 Кеңестік Социалистік Республикалар Одағы Ресей

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

2003 — қазіргі уақытқа дейін

Про́хор Миха́йлович Дубра́вин (18 сәуір 2011 жыл 18 сәуірге дейін — Вита́лий Миха́йлович Емашо́в; туды. 1976 жылы 18 маусымда) — орыс актері.

Биография[өңдеу]

Виталий Михайлович Емашов 1976 жылы 18 маусымда Челнаның жағалауында дүниеге келген. Анасы- Виктория Павловна Емашова, Литейлік зауыттың хатшы-көлік айдаушы.

1983 жылдан бастап физика-математика бағытындағы №35 мектеп- гимназиясында білім алған.

1993 жылы мектепті бітіріп осы жылы Камалық политикалық институтына «Азаматтық-өнеркәсіп құрылысына» мамандығына оқуға түседі, бірақ бірінші семестрдан кейін ол институттан шығып кетеді.

1993-1994 жылданы литейлік зауытта кірпіш қалыптастырушы болып жұмыс істеді.

1999 жылы Ярослав мемлекеттік театорлық институтына В.С. Шалимовтың курстарына жазылады. Оқу барысында Ф. Волков атындағы Академиялық театрда бірнеше спектакльға түседі

2003 жылы театорлық институтті бітіреді. Жүлделі орындармен марапатталған спектакльдар: «Шиелі бақ» А. Чехов (Лопахин) және «Унтиловск» Л. Леонова (Аполлос

2003-2005 жылдары Мәскеулік театрда «Киноспектакльда» қызмет етеді

2004-2005 жылдары «Ескі шатырдың тарихы» атты балаларға арналған бағдарламаны «Звезда» телеарнасында жүргізді

2004 жылдан бастап киноға түседі. Оның атағы оған «Цирктың ханшайымы» деп аталытын телехикаядан рөл алып берді. Бұл телехикаяда ол екі егіз аға-інінің рөлін сомдайды: Ярославтың және Святославтың.

2011 жылы 18 сәуірден бастап өзінің атын ашық түрде Прохор Дубравин деп өзгетті.

«Есім ауыстыру жөніндегі бланкты толтыру барысында «себептер» деген жерге мен – «жеке қалауым» деп жаздым. Бұл тілек менде бұрыннан бар еді: маған Прохор деген ат қатты ұнайды, Дубравин деген тек қалай естілетіні маған ұнайды... Мен бұны бұрыннан армандадым... Және орындадым»

Фильмография[өңдеу]

Фильмография[өңдеу]

  • 2004 — Бухта Филиппа (4 бөлім) — Кирилл
  • 2005 — Әдемі болып туылма Не родись красивой — Герман
  • 2006 — Сдвиг Сдвиг — репортёр
  • 2006 — «Махабат махабат секілді» «Любовь как любовь» — Штефан
  • 2007 — Құтырған Бешеная — Глеб Козырев
  • 2007 — Бірнеше жай тілектер Несколько простых желаний — Максим
  • 2007 — Руд және Сэм Руд и Сэм — Жан
  • 2007 — Құдағи Сваха — Сергей
  • 2007 — Үшеуі үстінде 2 Трое сверху 2
  • 20072008 — Цирк ханшайымы Принцесса цирка — Ярослав және Святослав Романов
  • 2008 — Вероника келмейді Вероника не придёт — Сергей
  • 2008 — Қыз сыйлыққа Дедушка в подарок — күтуші Лёли
  • 2008 — заңдағы милизия қызметкері Мент в законе — Валентин
  • 2008 — жеңімпаз Чемпион — шантажист
  • 2008 — Махабат- сәбіз Любовь-морковь 2 — риелтор
  • 2009 — Басқыншылар Захватчики — Паша Шатун
  • 2009 — Жер апан Логово Змея — Ковальский Валентин
  • 2009 — Бойдақтың жеті әйелі Семь жён одного холостяка — Женя
  • 2010 — Капитан Гордеев Капитан Гордеев — Леонид Максимович Гордеев
  • 2010 — Кезекші періште Дежурный ангел — Сергей
  • 2010 — Жалпы терапия 2 Общая терапия 2 — Олег Шумелов
  • 2010 — Тұманан шыққан кірпі Вышел ёжик из тумана — Вадим Алексеевич Смирнов
  • 20112012 — Жабық мектеп Закрытая школа — Владимир (Володя) Соколов (Илья Шевцов)
  • 2011 — Ойын Игра — Белов Павел Дмитриевич
  • 2012 — Кезекші періште 2 Дежурный ангел 2 — Сергей
  • 2012 — Механик Механик — Борис Горячев
  • 2013 — Сирек кездесетін қан тобы Редкая группа крови — Игорь, дәрігер
  • 2014 — Тыныш аңшылық Тихая охота — Арнольд
  • 2015 — Ойын 2: Реванш Игра 2: Реванш — Белов Павел Дмитриевич

Қысқа метражка[өңдеу]

  • 2005 —Қыстық демалыс Зимние каникулы — Шура

Сілтемелер[өңдеу]

  • Официальный сайт Прохора Дубравина
  • Дубравин, Прохор Михайлович (ағыл.) Internet Movie Database сайтында
  • Прохор Дубравин на Рускино
  • Прохор Дубравин очень дорожит моментами близости с супругой

Дереккөздер[өңдеу]

  • Гостевая книга официального сайта Прохора Дубравина