Скайлер Сэмюэлс

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Скайлер Сэмюэлс
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

14 сәуір 1994(1994-04-14) (25 жас)

Туған жері

Лос-Анджелес

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актриса

Белсенді жылдары

2004 жыл- қазіргі күндер

IMDb

ID 1321094

Скайлер Сэмюэлс (ағылш. Skyler Samuels; 1994 жыл 14 сәуір, Лос-Анджелес, Калифорния, АҚШ) – америкалық актриса. Ол «Дрейк пен Джош» комедиясындағы кішігірім рөлдің арқасында танымал болды.

Өмірбаяны[өңдеу]

Скайлер Сэмюэлс 1994 жылы 14 сәуір күнінде туылып, үш ағасы және әпкесімен бірге өсті. Бүкіл күнің Скайлер Лос-Анджелестің орта мектебінде өткізетін. Ол Лос-Анджелесте отбасысымен бірге тұрады. Жақын достары мен отбасы мүшелері жас актрисаны тек Скай деп те атайды. Бос уақытында Скай сурет түсіруді , пилатеспен айналасуды, саяхаттауды және де отбасы - достарымен бірге уақыт өткізуді ұнатады. Қазіргі уақытта Скай Стенфордта оқуда.

Отбасы[өңдеу]

Скайдың анасы Кэти – продюсер болса, әкесі – АҚШ маршалы. Оның үш ағасы бар, бұл Коди, Харрисон, Джек және осымен қатар Скайдың Хизер атты әпкесі бар.

Мансабы[өңдеу]

Ол өзінің кәсіби мансабын 2004 жылы бастады, осы уақытта ол «Дрейк пен Джош» отбасылық комедияда кішігірім рөлге ие болды. Осыдан кейін Скайлер Disney Channel арнасындағы бірнеше жұмыстарда түсті . Осының ішінде «Вейверли Плейстегі сиқыршылар» телехикаясы, «Барлығы тип-топ, немесе Зак пен Кодидің өмірі», «Осындай Рэйвен» және де «Лав Инкорпорейшн».

Осымен қатар Скайлер тағы да бірнеше рөлдерге ие болып, көптеген телехикаялар мен фильмдерде түсті.

Фильмография[өңдеу]

  • 2003-2007 – Осындай Рэйвен - Крисси Коллинз
  • 2004Дрейк пен Джош- Эшли Блэйк
  • 2004 – Кіші ұшқыш - Мэри Джо
  • 2005-2006 – Лав Инкорпорейшн - Морин
  • 2005-2007 – Барлығы тип-топ, немесе Зак пен Кодидің өмірі - Брианна
  • 2005 – Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend – өте ыстық қыз
  • 2005 – A Host of Trouble - Морин
  • 2007-2009 – Вейверли Плейстегі сиқыршылар - Гертруда "Джиджи" Холлингсворт
  • 2009 – Өгей әке - Бет Хардинг
  • 2010 – Мамықтардың кегі - Эмбер
  • 2010 – Қақпалар - Энди Бейтс
  • 2011 – Хлоя Кингтің 9 өмірі - Хлоя Кинг
  • 2014 – Ана – тікұшақ - Кэрри
  • 2014 – Sharon 1.2.3. - Шарон #3
  • 2014 – Америкалық қорқыныштар хикаясы - Бонни Липтон
  • 2015 - Қарапайым қыз - Джесс
  • 2015 – Айқай – ұйқайдың ханымдары - Стейси Баглесс

Дереккөздер[өңдеу]