Скотт Иствуд

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Скотт И́ствуд (ағыл. Scott Eastwood), тумысында Скотт Кли́нтон Ривз (ағыл. Scott Clinton Reeves)— 1986 жылы 21 мамырда Калифорния штатындағы Монтерей қаласында тұған. Американдық актёр және модель.

Өмірбаяны[өңдеу]

Скотт Иствуд Калифорния штатындағы Монтерей қаласында тұған. Оның әкесі Клинт Иствуд өте танымал режиссер және актер, ал анасы Жаслин Ривз кезінде стюардесса болған. Скотт Гавайяда өскен

2008 жылы Лос-Анджелестегі Loyola Marymount University атты университетінде байланыс саласын оқып, бітірген.

Скотт актерлік мансапын Ривз тегімен бастаған,алайда сосын оны Иствудқа ауыстырған.

«Алыс жол» атты фильмде Скотт дублерсыз бұқаның үстінде 2,5 секунд болған.

2015 жылы Скотт Иствуд «Davidoff Cool Water» иіс суының жаңа бетіне айналды, оған қоса Тейлор Свифттің «Wildest Dreams» атты клипінде роль сомдады.

Фильмография[өңдеу]

Жылы Қазақша атауы Оригинал Рөл
2006 Әкеміздердің тулары Flags of Our Fathers Ландсфорд
2007 Американдық қылмыс An American Crime Эрик
2007 Абырой Pride Джейк
2008 5150 ойыншы Player 5150 Брайан
2008 Гран Торино Gran Torino Трей
2009 Шанон кемпірқосағы Shannon's Rainbow Джоуи
2009 Бағынбайтын Invictus Джоэл Странски (ойыншы «Спрингбокс»)
2011 Thule Д. В. Андерсон
2011 Иудалық арыстан The Lion of Judah Джек
2011 Ешқайда кіру Enter Nowhere Том
2012 Баспана Shelter Райан
2012 Кармел The Forger Райан Фелтер
2012 Айналдырылған доп Trouble with the Curve Билли Кларк
2012 Толқын бағындырушылары Chasing Mavericks Горди
2013 Техастық қырғын Texas Chainsaw 3D Карл
2013 Чикаго өрт сөндірушілері Chicago Fire Джим Барнс
2014 Чикаго полициясы Chicago P.D. офицер Джим Барнс
2014 Мінсіз толқын The Perfect Wave Иэн Маккормак
2014 Далылық Fury сержант Майлз
2014 Қаражатсыз Dawn Patrol Джон
2015 The Bachelor with Dogs and Scott Eastwood
2015 Алыс жол The Longest Ride Люк Коллинз
2015 Даңқ саяжолы Ұяшық мәтіні Walk of Fame Дрю
2015 Меркурий жазықтары Mercury Plains Митч Дэвис
2015 Шайтан Diablo Джексон
2016 Сноуден Snowden АНБ агенті Тревор Джеймс
2016 Өзін-өзі өлтірушілер тобы Suicide Squad лейтенант Джи Кью Эдвардс
2016 Қатты жүріс Overdrive Эндрю
2017 Түн заңы Live by Night Дэнни Коглин
2017 Форсаж 8 Fast 8

Ескертпелер[өңдеу]