Стивен Тайлер

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Steven Tyler performing.jpg

Стивен Тайлер (ағылш. Steven Tyler; шын аты Стивен Виктор Талларико, ағылш. Stephen Victor Tallarico; 26 наурыз, 1948, Йонкерс, Нью-Йорк, АҚШ) – америкалық әнші, өлеңдер авторы, «Aerosmith» тобының көсемі. 1970-1980 жылдары есірткі тұтынушы ретінде танымал болған. Өзінің түсті киімдерімен елдің көзіне түскен.

Дискография[өңдеу]

  • 1986- "Walk This Way"--Raising Hell
  • 1988- "Wild Thing"-Have You Seen Me Lately?
  • 1989- Various tracks- Trash
  • 1989- "Slice of Your Pie"- Dr. Feelgood
  • 1989- "Sticky Sweet"- Dr. Feelgood
  • 1999- "Roots, Rock, Reggae"- Chant Down Babylon
  • 2001- "Misery"- Missundaztood
  • 2002- "Sing for the Moment"-The Eminem Show
  • 2004- "I'm a King Bee"-Lightning in a Bottle Soundtrack
  • 2005- "Just Feel Better"-All That I Am
  • 2006- "Three Chord Country and American Rock & Roll"- Three Chord Country and American Rock & Roll
  • 2009- "Cryin'" и "Smile"-Chris Botti In Boston
  • 2013- "Sex E Bizarre"-Heaven in This Hell(Deluxe Edition)[1]

Дереккөздер[өңдеу]