Суқұйғыш шоқжұлдызындағы жұлдыздар тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Атауы Б Ф HD HIP RA Dec Көрінерлік жұлдыздық шама Абсолюттық жұлдыздық шама Қашықтық,
Жарық жылы
Сп. класс Ескертпелер
Садалсууд β 22 204867 106278 21h 31m 33,52s Үлгі:DEC 2,90 −3,47 612 G0Ib Садалсуд, Садальсууд; үштік жұлдыз
Садалмелик α 34 209750 109074 22h 05m 47,03s Үлгі:DEC 2,95 −3,88 758 G2Ib Садалмелек, Садалмалик, Садальмелик; қос жұлдыз
δ Суқұйғыш δ 76 216627 113136 22h 54m 39,04s Үлгі:DEC 3,27 −0,18 159 A3V Скат, Шеат
ζ¹ Суқұйғыш ζ¹ 55 213051 110960 22h 28m 49,80s Үлгі:DEC 3,65 1,14 103 F3III-IV қос жұлдыз
88 Суқұйғыш 88 218594 114341 23h 09m 26,76s Үлгі:DEC 3,68 −0,60 234 K1III
λ Суқұйғыш λ 73 216386 112961 22h 52m 36,86s Үлгі:DEC 3,73 −1,67 391 M2IIIvar дұрыс емес айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
ε Суқұйғыш ε 2 198001 102618 20h 47m 40,53s Үлгі:DEC 3,78 −0,46 229 A1V Альбали; айнымалы
γ Суқұйғыш γ 48 212061 110395 22h 21m 39,30s Үлгі:DEC 3,86 0,44 158 A0V Садахбия, Садалахбия, Садалашбиа, Садахбиа; қос жұлдыз
98 Суқұйғыш 98 220321 115438 23h 22m 58,30s Үлгі:DEC 3,96 0,48 162 K0III
η Суқұйғыш η 62 213998 111497 22h 35m 21,33s Үлгі:DEC 4,04 0,29 183 B9IV-Vn
τ² Суқұйғыш τ² 71 216032 112716 22h 49m 35,51s Үлгі:DEC 4,05 −1,28 380 K5III переменная
θ Суқұйғыш θ 43 211391 110003 22h 16m 49,97s Үлгі:DEC 4,17 0,33 191 G8III-IV Анха, Анча
φ Суқұйғыш φ 90 219215 114724 23h 14m 19,33s Үлгі:DEC 4,22 0,05 222 M2III айнымалы
ψ¹ Суқұйғыш ψ¹ 91 219449 114855 23h 15m 53,28s Үлгі:DEC 4,24 0,95 148 K0III еселі жұлдыз; экзопланетасы бар b
ι Суқұйғыш ι 33 209819 109139 22h 06m 26,21s Үлгі:DEC 4,29 0,67 172 B8V
99 Суқұйғыш 99 220704 115669 23h 26m 02,82s Үлгі:DEC 4,38 −0,50 308 K4III айнымалы
ψ² Суқұйғыш ψ² 93 219688 115033 23h 17m 54,20s Үлгі:DEC 4,41 −0,56 322 B5Vn style="text-align: left; айнымалы, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
ζ² Суқұйғыш ζ² 55 213052 22h 28m 50,10s Үлгі:DEC 4,42 251 F3V ζ Суқұйғыш жүйесінің мүшесі
EN Суқұйғыш k 3 198026 102624 20h 47m 44,24s Үлгі:DEC 4,43 −1,24 445 M3IIIvar дұрыс емес айнымалы, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
86 Суқұйғыш 86 218240 114119 23h 06m 40,81s Үлгі:DEC 4,48 0,67 188 G8III үштік жұлдыз
ω² Суқұйғыш ω² 105 222661 116971 23h 42m 43,28s Үлгі:DEC 4,49 1,12 154 B9V қос жұлдыз
ν Суқұйғыш ν 13 201381 104459 21h 09m 35,59s Үлгі:DEC 4,50 1,00 164 G8III Альбулаан
ξ Суқұйғыш ξ 23 205767 106786 21h 37m 45,04s Үлгі:DEC 4,68 0,99 179 A7V қос жұлдыз
66 Суқұйғыш g 66 215167 112211 22h 43m 35,25s Үлгі:DEC 4,68 −1,18 484 K3III айнымалы
101 Суқұйғыш 101 221565 116247 23h 33m 16,63s Үлгі:DEC 4,70 −0,26 320 A0V қос жұлдыз
89 Суқұйғыш 89 218640 114375 23h 09m 54,88s Үлгі:DEC 4,71 −1,31 521 A3IV: қос жұлдыз
μ Суқұйғыш μ 6 198743 103045 20h 52m 39,21s Үлгі:DEC 4,73 1,34 155 A3m Альбулаан; қос жұлдыз
ο Суқұйғыш ο 31 209409 108874 22h 03m 18,83s Үлгі:DEC 4,74 −0,60 381 B7IVe γ Қарақұрт типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
π Суқұйғыш π 52 212571 110672 22h 25m 16,61s Үлгі:DEC 4,80 −2,84 1101 B1Ve γ Қарақұрт типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
σ Суқұйғыш σ 57 213320 111123 22h 30m 38,82s Үлгі:DEC 4,82 0,27 265 A0IVs
104 Суқұйғыш A 104 222574 116901 23h 41m 45,80s Үлгі:DEC 4,82 −1,65 643 G2Ib/II 104 Суқұйғыш үштік жүйесінің мүшесі; айнымалы
χ Суқұйғыш χ 92 219576 114939 23h 16m 50,95s Үлгі:DEC 4,93 −1,54 640 M3III дұрыс емес айнымалы, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
ω¹ Суқұйғыш ω¹ 102 222345 116758 23h 39m 47,04s Үлгі:DEC 4,97 1,91 134 A7IV
ψ³ Суқұйғыш ψ³ 95 219832 115115 23h 18m 57,65s Үлгі:DEC 4,99 0,58 249 A0V үштік жұлдыз
κ Суқұйғыш κ 63 214376 111710 22h 37m 45,42s Үлгі:DEC 5,04 0,76 234 K2III Ситула, Сиптула; қос жұлдыз
25 Суқұйғыш d 25 206067 106944 21h 39m 33,28s Үлгі:DEC 5,10 0,76 241 K0III қос жұлдыз
47 Суқұйғыш 47 212010 110391 22h 21m 35,58s Үлгі:DEC 5,12 1,37 183 K0III
1 Суқұйғыш 1 196758 101936 20h 39m 24,83s Үлгі:DEC 5,15 0,77 245 K1III үштік жұлдыз
108 Суқұйғыш 108 223640 117629 23h 51m 21,32s Үлгі:DEC 5,17 0,20 321 Ap Si ET Суқұйғыш; спектроскопиялық қос жұлдыз; α² Canes Venatici типіндегі айнымалы жұлдыз , Үлгі:Айнымалы жұлдыз
94 Суқұйғыш B 115125 23h 19m 06,37s Үлгі:DEC 5,19 99 K2V 94 Суқұйғыш қос жүйесінің мүшесі
97 Суқұйғыш 97 220278 115404 23h 22m 39,10s Үлгі:DEC 5,19 0,88 237 A3V қос жұлдыз
94 Суқұйғыш A 94 219834 115126 23h 19m 06,51s Үлгі:DEC 5,20 3,62 99 G6/G8IV 94 Суқұйғыш қос жүйесінің мүшесі; қос жұлдыз
υ Суқұйғыш υ 59 213845 111449 22h 34m 41,50s Үлгі:DEC 5,21 3,43 74 F7V
68 Суқұйғыш 68 215721 112529 22h 47m 33,19s Үлгі:DEC 5,24 0,68 266 G8III
106 Суқұйғыш 106 222847 117089 23h 44m 12,06s Үлгі:DEC 5,24 0,20 331 B9V
HD 222643 222643 116957 23h 42m 27,81s Үлгі:DEC 5,27 0,60 280 K3III
107 Суқұйғыш 107 223024 117218 23h 46m 00,84s Үлгі:DEC 5,28 1,21 212 F0III қос жұлдыз
32 Суқұйғыш 32 209625 108991 22h 04m 47,43s Үлгі:DEC 5,29 1,04 231 A5m
41 Суқұйғыш 41 210960 109786 22h 14m 18,02s Үлгі:DEC 5,33 0,65 281 K1III еселі жұлдыз
42 Суқұйғыш 42 211361 110000 22h 16m 48,04s Үлгі:DEC 5,34 −0,52 484 K1III
ρ Суқұйғыш ρ 46 211838 110273 22h 20m 11,91s Үлгі:DEC 5,35 −1,44 743 B8IIIMNp…
103 Суқұйғыш 103 222547 116889 23h 41m 34,51s Үлгі:DEC 5,36 −0,91 584 K4/K5III
38 Суқұйғыш e 38 210424 109472 22h 10m 37,46s Үлгі:DEC 5,43 −0,75 561 B5III
83 Суқұйғыш h 83 218060 113996 23h 05m 09,71s Үлгі:DEC 5,44 1,63 188 F2V үштік жұлдыз
18 Суқұйғыш 18 203705 105668 21h 24m 11,44s Үлгі:DEC 5,48 2,07 157 F0V айнымалы
21 Суқұйғыш 21 203926 105767 21h 25m 16,96s Үлгі:DEC 5,48 −0,01 408 K4III
7 Суқұйғыш 7 199345 103401 20h 56m 54,03s Үлгі:DEC 5,49 −0,84 601 K5III үштік жұлдыз; айнымалы
12 Суқұйғыш B 12 200496 103981 21h 04m 04,58s Үлгі:DEC 7,31 7,4 A3V оптикалық қос жұлдыз
49 Суқұйғыш 49 212271 110529 22h 23m 30,79s Үлгі:DEC 5,53 0,93 272 K0IIICN…
77 Суқұйғыш 77 216640 113148 22h 54m 45,60s Үлгі:DEC 5,53 2,36 140 K1III айнымалы
5 Суқұйғыш 5 198667 103005 20h 52m 08,69s Үлгі:DEC 5,55 −1,27 753 B9III айнымалы
30 Суқұйғыш 30 209396 108868 22h 03m 16,43s Үлгі:DEC 5,55 0,95 271 K0III
53 Суқұйғыш B f 53 212697 110778 22h 26m 34,15s Үлгі:DEC 5,55 4,04 65 G3V еселі жұлдыз
HD 219402 219402 114822 23h 15m 34,26s Үлгі:DEC 5,56 1,30 231 A3V
96 Суқұйғыш 96 219877 115142 23h 19m 23,86s Үлгі:DEC 5,56 2,85 114 F3IV
28 Суқұйғыш 28 209128 108691 22h 01m 05,01s Үлгі:DEC 5,60 −0,94 661 K4III:
26 Суқұйғыш 26 206445 107144 21h 42m 10,12s Үлгі:DEC 5,66 −2,77 1583 K2III
HD 222093 222093 116591 23h 37m 39,54s Үлгі:DEC 5,66 0,96 283 K0III қос жұлдыз
τ¹ Суқұйғыш τ¹ 69 215766 112542 22h 47m 42,75s Үлгі:DEC 5,68 1,17 260 B9V еселі жұлдыз
HD 223559 223559 117567 23h 50m 33,26s Үлгі:DEC 5,70 −0,05 460 K4III
19 Суқұйғыш 19 203875 105761 21h 25m 13,02s Үлгі:DEC 5,71 1,07 276 F0IV
HD 208111 208111 108102 21h 54m 10,34s Үлгі:DEC 5,71 0,96 291 K2III
HD 216718 216718 113184 22h 55m 10,94s Үлгі:DEC 5,72 0,95 293 K0III-IV қос жұлдыз
HD 223170 223170 117314 23h 47m 15,94s Үлгі:DEC 5,74 0,61 346 K0III
44 Суқұйғыш 44 211434 110023 22h 17m 06,50s Үлгі:DEC 5,75 0,65 341 G6III айнымалы
50 Суқұйғыш 50 212430 110602 22h 24m 27,03s Үлгі:DEC 5,76 −0,35 542 K0III
HD 223807 h 223807 117756 23h 52m 50,49s Үлгі:DEC 5,76 −0,61 612 K0III
HD 205423 205423 106592 21h 35m 17,63s Үлгі:DEC 5,79 0,13 441 G9III:
51 Суқұйғыш 51 212404 110578 22h 24m 06,87s Үлгі:DEC 5,79 0,22 424 A0V еселі жұлдыз
35 Суқұйғыш 35 210191 109332 22h 08m 58,99s Үлгі:DEC 5,80 −5,79 6792 B2III
HD 211392 211392 110009 22h 16m 52,60s Үлгі:DEC 5,80 0,64 351 K3III: айнымалы
HI Суқұйғыш 74 216494 113031 22h 53m 28,69s Үлгі:DEC 5,80 −0,72 657 B8IV/V қос жұлдыз; α² Canes Venatici типіндегі айнымалы жұлдыз
15 Суқұйғыш 15 202753 105164 21h 18m 11,07s Үлгі:DEC 5,83 −1,56 979 B5V
HD 223774 223774 117722 23h 52m 30,05s Үлгі:DEC 5,85 1,13 286 K2III
HD 198431 198431 102891 20h 50m 41,70s Үлгі:DEC 5,87 1,45 250 K1III
16 Суқұйғыш 16 203222 105412 21h 21m 04,33s Үлгі:DEC 5,87 0,80 336 G7III:
60 Суқұйғыш 60 213789 111394 22h 34m 02,89s Үлгі:DEC 5,88 0,21 444 G6III үштік жұлдыз
12 Водолея A 12 200497 21h 04m 04,74s Үлгі:DEC 5,89 7,4 541 G4III
HD 222493 222493 116853 23h 41m 08,87s Үлгі:DEC 5,89 0,56 379 K0III
HD 212320 212320 110532 22h 23m 32,15s Үлгі:DEC 5,92 0,18 459 G6V
HD 223524 223524 117541 23h 50m 14,65s Үлгі:DEC 5,93 1,06 307 K0IV
HD 217563 217563 113686 23h 01m 31,70s Үлгі:DEC 5,94 −3,61 2650 K0
DV Водолея 199603 103545 20h 58m 41,87s Үлгі:DEC 5,95 1,31 276 A9V β Лира типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 221745 221745 116368 23h 34m 49,33s Үлгі:DEC 5,95 0,79 351 K4III
45 Суқұйғыш 45 211676 110179 22h 19m 00,70s Үлгі:DEC 5,96 0,78 354 K0III
HD 219879 219879 115144 23h 19m 24,11s Үлгі:DEC 5,96 −1,71 1116 K2/K3III
HD 213986 213986 111515 22h 35m 36,36s Үлгі:DEC 5,97 0,89 337 K1III
HD 217703 217703 113801 23h 02m 44,29s Үлгі:DEC 5,97 1,54 251 K0III
HD 210434 210434 109466 22h 10m 33,70s Үлгі:DEC 5,98 1,30 282 K0III-IV қос жұлдыз
4 Суқұйғыш 4 198571 102945 20h 51m 25,69s Үлгі:DEC 5,99 2,14 192 F5IV-V еселі жұлдыз; айнымалы
17 Суқұйғыш 17 203525 105574 21h 22m 56,27s Үлгі:DEC 5,99 −0,73 720 M0III
39 Суқұйғыш 39 210705 109624 22h 12m 25,74s Үлгі:DEC 6,04 2,85 142 F0V қос жұлдыз; айнымалы
HD 199442 199442 103414 20h 57m 10,57s Үлгі:DEC 6,06 1,11 318 K2III үштік жұлдыз
HD 223311 223311 117420 23h 48m 32,48s Үлгі:DEC 6,09 −0,64 723 K4III айнымалы жұлдыз
HD 210464 210464 109509 22h 11m 02,30s Үлгі:DEC 6,10 2,33 185 F6/F7V
HD 204121 204121 105864 21h 26m 27,99s Үлгі:DEC 6,12 2,72 156 F5V
HD 217251 217251 113531 22h 59m 35,68s Үлгі:DEC 6,12 −0,40 656 K3/K4III
HD 219279 219279 114750 23h 14m 40,18s Үлгі:DEC 6,13 −0,91 836 K5III еселі жұлдыз
HD 213429 213429 111170 22h 31m 18,22s Үлгі:DEC 6,15 4,12 83 F7V қос жұлдыз
HD 213428 213428 111171 22h 31m 18,42s Үлгі:DEC 6,15 0,34 473 K0
HD 218061 218061 113998 23h 05m 12,88s Үлгі:DEC 6,15 0,01 552 K4III қос жұлдыз
HD 211356 211356 109984 22h 16m 33,67s Үлгі:DEC 6,16 1,63 262 A5Vn
HD 207235 207235 107596 21h 47m 38,20s Үлгі:DEC 6,17 1,70 256 A7V
HD 211364 211364 110018 22h 16m 59,79s Үлгі:DEC 6,17 0,16 519 K0III
HD 220035 220035 115257 23h 20m 40,95s Үлгі:DEC 6,17 0,72 400 K0III айнымалы жұлдыз
82 Суқұйғыш 82 217701 113781 23h 02m 32,56s Үлгі:DEC 6,18 −1,72 1240 M2III айнымалы жұлдыз
HD 220465 220465 115528 23h 24m 07,76s Үлгі:DEC 6,18 0,92 367 K0III
FM Суқұйғыш 70 215874 112615 22h 48m 30,19s Үлгі:DEC 6,19 0,87 377 A9III-IV δ Қалқан типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
78 Суқұйғыш 78 216637 113127 22h 54m 34,13s Үлгі:DEC 6,20 −0,16 609 K3III
HD 221081 221081 115906 23h 29m 00,69s Үлгі:DEC 6,20 −2,95 2203 K0
11 Суқұйғыш 11 199960 103682 21h 00m 33,81s Үлгі:DEC 6,21 4,10 86 G1V
HD 223428 223428 117494 23h 49m 31,58s Үлгі:DEC 6,21 0,64 424 K1/K2III
HD 205765 205765 106758 21h 37m 33,77s Үлгі:DEC 6,22 0,78 399 A2V қос жұлдыз
HD 196712 196712 101921 20h 39m 13,25s Үлгі:DEC 6,23 −1,65 1230 B7IIIn
HD 214448 214448 111761 22h 38m 22,10s Үлгі:DEC 6,23 0,49 459 G1IV-V қос жұлдыз
81 Суқұйғыш 81 217531 113674 23h 01m 23,65s Үлгі:DEC 6,23 0,69 418 K5III
HD 223884 223884 117797 23h 53m 20,81s Үлгі:DEC 6,23 1,41 300 A5V
HD 198272 198272 102770 20h 49m 17,25s Үлгі:DEC 6,24 −1,06 942 M3
HD 200375 200375 103892 21h 03m 03,09s Үлгі:DEC 6,24 2,14 215 F5V үштік жұлдыз
HD 208177 208177 108144 21h 54m 35,90s Үлгі:DEC 6,24 2,02 227 F5IV қос жұлдыз
HD 208801 208801 108506 21h 58m 54,99s Үлгі:DEC 6,24 3,46 117 K2V
100 Суқұйғыш 100 221357 116118 23h 31m 42,04s Үлгі:DEC 6,24 1,72 261 F0V
HD 221148 221148 115953 23h 29m 31,98s Үлгі:DEC 6,26 2,81 159 K3IIIvar Айнымалы жұлдыз
HD 201567 201567 104557 21h 10m 46,87s Үлгі:DEC 6,27 1,14 346 K0III
HD 217498 217498 113673 23h 01m 23,03s Үлгі:DEC 6,27 1,26 327 A2V
HD 197954 197954 102561 20h 47m 03,57s Үлгі:DEC 6,28 −0,63 787 K2
HD 209240 209240 108784 22h 02m 11,78s Үлгі:DEC 6,28 1,64 277 K0III
HD 210419 210419 109442 22h 10m 21,10s Үлгі:DEC 6,28 1,05 362 A1Vnn
LP Суқұйғыш 214983 112078 22h 42m 05,99s Үлгі:DEC 6,28 −1,78 1336 M0 еселі жұлдыз; дұрыс емес айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 212643 212643 110746 22h 26m 10,70s Үлгі:DEC 6,29 0,38 495 A0V
HD 216953 216953 113345 22h 57m 17,21s Үлгі:DEC 6,31 0,80 413 G9III
HD 214810 214810 111965 22h 40m 47,96s Үлгі:DEC 6,32 3,70 109 F6V қос жұлдыз
HD 208703 208703 108453 21h 58m 13,28s Үлгі:DEC 6,33 2,60 181 F5IV
HD 219659 219659 115015 23h 17m 40,06s Үлгі:DEC 6,33 0,94 389 A1/A2IV/V айнымалы жұлдыз
HD 200663 200663 104048 21h 04m 45,32s Үлгі:DEC 6,34 0,96 388 G5
53 Суқұйғыш A f 53 212698 22h 26m 34,40s Үлгі:DEC 6,35 53 Суқұйғыш жүйесінің мүшесі
HD 210244 210244 109375 22h 09m 28,94s Үлгі:DEC 6,36 0,37 514 G8III
56 Суқұйғыш 56 213236 111086 22h 30m 17,33s Үлгі:DEC 6,36 −0,08 633 B8II
HD 216727 216727 113204 22h 55m 30,57s Үлгі:DEC 6,36 −0,28 695 K4/K5III
R Суқұйғыш 222800 117054 23h 43m 49,50s Үлгі:DEC 6,36 643 M7IIIpev мирида, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 216553 216553 113080 22h 54m 05,60s Үлгі:DEC 6,37 0,53 481 K5III
HD 220957 220957 115839 23h 28m 05,14s Үлгі:DEC 6,37 1,10 369 G6/G8III
HD 198802 198802 103077 20h 53m 05,57s Үлгі:DEC 6,38 3,11 147 G1V
HD 202259 202259 104872 21h 14m 37,03s Үлгі:DEC 6,38 −0,23 685 M1III айнымалы жұлдыз
20 Суқұйғыш 20 203843 105729 21h 24m 51,68s Үлгі:DEC 6,38 2,12 232 F0III
HD 222125 222125 116624 23h 38m 02,98s Үлгі:DEC 6,38 1,30 338 K0III
DX Суқұйғыш 29 209278 108797 22h 02m 26,25s Үлгі:DEC 6,39 0,59 471 A0/1V + K1/2 үштік жұлдыз; Мирида, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 210763 210763 109647 22h 12m 43,89s Үлгі:DEC 6,39 1,53 305 F7V
HD 211575 211575 110091 22h 18m 04,30s Үлгі:DEC 6,39 3,30 135 F3V
58 Суқұйғыш 58 213464 111200 22h 31m 41,28s Үлгі:DEC 6,39 2,20 225 A8III
61 Суқұйғыш 61 214028 111539 22h 35m 48,82s Үлгі:DEC 6,39 0,62 465 K4III
HD 221308 221308 116060 23h 31m 01,15s Үлгі:DEC 6,39 −2,97 2433 K0
67 Суқұйғыш 67 215143 112179 22h 43m 14,25s Үлгі:DEC 6,40 1,14 368 A0Vn
HD 221835 221835 116428 23h 35m 32,07s Үлгі:DEC 6,40 0,68 453 G5III:
HD 202606 202606 105079 21h 17m 13,54s Үлгі:DEC 6,41 0,05 609 A1V
IZ Суқұйғыш 205358 106544 21h 34m 42,76s Үлгі:DEC 6,41 −1,98 1552 M3 RR Лира типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 213198 213198 111066 22h 30m 01,39s Үлгі:DEC 6,41 1,86 264 F2/F3IV/V
HD 218639 218639 114371 23h 09m 49,53s Үлгі:DEC 6,43 1,31 345 A0V
HD 220766 220766 115709 23h 26m 35,44s Үлгі:DEC 6,43 1,01 396 K0III қос жұлдыз
HD 198949 198949 103154 20h 53m 58,37s Үлгі:DEC 6,44 2,20 230 F1IV
HD 202466 202466 105019 21h 16m 17,78s Үлгі:DEC 6,45 −2,30 1831 M4III: қос жұлдыз; дұрыс емес айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 204041 204041 105819 21h 25m 51,55s Үлгі:DEC 6,45 1,75 284 A1IV
HD 215114 215114 112168 22h 43m 03,40s Үлгі:DEC 6,45 0,06 617 A5V еселі жұлдыз
HD 196676 196676 101911 20h 39m 05,86s Үлгі:DEC 6,46 2,18 234 K0
HD 220466 220466 115522 23h 24m 04,02s Үлгі:DEC 6,46 2,48 204 F3IV/V қос жұлдыз
EW Суқұйғыш 201707 104634 21h 11m 41,31s Үлгі:DEC 6,47 0,82 439 Fm δ Қалқан типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
HD 202554 202554 105046 21h 16m 39,46s Үлгі:DEC 6,48 −0,59 845 K0
HD 200340 200340 103889 21h 02m 59,62s Үлгі:DEC 6,50 −1,75 1455 B6V
HD 221356 221356 116106 23h 31m 31,40s Үлгі:DEC 6,50 4,41 86 F8V
HD 210277 210277 109378 22h 09m 29,87s Үлгі:DEC 6,63 4,99 69 G0V Экзопланетасы бар b
37 Суқұйғыш 37 210422 109460 22h 10m 31,74s Үлгі:DEC 6,64 0,97 444 K0 айнымалы жұлдыз
24 Суқұйғыш 24 206058 106942 21h 39m 31,39s Үлгі:DEC 6,66 3,48 141 F7III үштік жұлдыз
HD 222582 222582 116906 23h 41m 51,53s Үлгі:DEC 7,70 4,59 137 G5 Экзопланетасы бар b
104 Суқұйғыш B 104 222561 116904 23h 41m 46,39s Үлгі:DEC 8,52 1,29 911 A6V: 104 Суқұйғыш жүйесінің мүшесі
Глизе 876 113020 22h 53m 16,73s Үлгі:DEC 10,17 11,81 15,3 M3,5V жақын қызыл ергежейлі; BY Айдаһар типіндегі айнымалы жұлдыз; 3 Экзопланетасы бар: b, c және d
Глизе 849 109388 22h 09m 40,35s Үлгі:DEC 10,42 10,70 29 M3,5 Экзопланетасы бар b
AE Суқұйғыш 101991 20h 40m 09,16s Үлгі:DEC 11,6 6,56 333 K2Ve + pec(e+cont) DQ Геркулес типіндегі айнымалы жұлдыз, катаклизмалық айнымалы, Үлгі:Айнымалы жұлдыз
EZ Суқұйғыш 22h 38m 33,62s Үлгі:DEC 12,18 14,49 11,3 M5,5Ve-M7e 12-ші Күнге жақын жұлдыз; үштік жұлдыз; Үлгі:Айнымалы жұлдыз
FO Суқұйғыш 22h 17m 55,43s Үлгі:DEC 13,5 DQ Геркулес типіндегі айнымалы жұлдыз, Үлгі:Айнымалы жұлдыз