Тоні Жаа

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search


Тоні Жаа
Tony Jaa
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

05.02.1976

Туған жері

Тайланд

Мамандығы

актер, тхэквондошы

Белсенді жылдары

1994-осы уақыт

IMDb

ID 1388074

Тоні Жаа (ағылш. Tony Jaa; тай. โทนี่ จา) — тай атақты актері, тхэквондошысы және каскадері.  

Фильмография[өңдеу]

  • 1994: Thailand Killer (тай. ปลุกมันขึ้นมาฆ่า 4)
  • 1996: Death Warrior
  • 1996: Bangkok Warrior (Nuk Soo Dane Song Kram)
  • 2001: Kon dib lek nam pee (тай. คนดิบ เหล็กน้ำพี้
  • 2001: Nuk leng klong yao (тай. นักเลงกลองยาว
  • 2003: Ong-Bak (тай. องค์บาก
  • 2004: The Bodyguard (тай. บอดี้การ์ดหน้าเหลี่ยม)
  • 2005: Revenge of the Warrior – Tom Yum Goong (тай. ต้มยำกุ้ง
  • 2007: The Bodyguard 2
  • 2008: Ong-bak 2 (тай. องค์บาก2
  • 2010: Ong-Bak 3
  • 2013: Return of the Warrior (Tom Yum Goong 2)
  • 2014: Skin Trade
  • 2015: Fast & Furious 7
  • 2015: Lethal Warrior (Saat po long 2)
  • 2017: xXx: Return of Xander Cage

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]