Уиллоу Шилдс

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Уиллоу Шилдс
Willow Shields
Сурет
Шилдс 2013 жылы
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Уиллоу Шилдс

Туған күні:

1 маусым 2000(2000-06-01) (17 жас)

Туған жері:

Нью-Мексико, АҚШ

Азаматтығы:

 АҚШ

Мамандығы:

актриса

Белсенді жылдары:

2008 жыл - қазіргі күн

Бағыты:

триллер, драма

Уи́ллоу Шилдс (ағыл. Willow Shields, 1 маусым 2000, Альбукерке, Нью-Мексико, АҚШ) – американдық актриса. «Аштық ойындары» фильмінде Примроуз Эвердин рөлімен танымал болды.

Өмірбаяны[өңдеу]

Уиллоу Шилдс

Уиллоу Шилдс Кэрри және Роб Шилдстардың әулетінде 2000 жылы 1 маусымда дүниеге келді. Оның әкесі өнер мұғалімі болып жұмыс істейді. Сондай-ақ оның егізі Оутем және үлкен ағасы Ривер да актер болып жұмыс істейді. Оның кинодебюті 2009 жылғы «Жай күйде» мелодрамадағы эпизодта өтті.

Мансабы[өңдеу]

2011 жылы Уиллоуды «Аштық ойындар» фильміне Примроуз Эвердиннің[1] рөліне тандалғаны жайлы мәлім болды. Бұл жобаның тұсаукесері 2012 жылы 21 наурызда өтті.

2011 жылы Уиллоу Шилдс үйсіз қыз Грейсті CBS арнасының «Мектеп тақтасының артында» жобасында ойнайды. 

Фильмография[өңдеу]

Жыл Атауы (қазақша) Атауы (ағылшынша) Рөлі
2008-2012 Жай күйде In Plain Sight Лайза Роган
2008 Лас-Вегас, Нью-Мексико, 1875 жыл Las Vegas New Mexico 1875 Қыз
2012 Р.Л. Стайн: Елестер уақыты R.L. Stine's The Haunting Hour Ева
2012 Аштық ойындар The Hunger Games Примроуз Эвердин
2013 Аштық ойындар 2 The Hunger Games: Catching Fire Примроуз Эвердин
2014 Аштық ойындар 3(1) The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 Примроуз Эвердин
2014 Әдемілік The Wonder Рейчел
2014 Күнә A Fall from Grace Грейс
2014 Эндимен сөйлесу Conversations with Andy
2015 Аштық ойындар 3 (2) The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 Примроуз Эвердин

Дереккөздер[өңдеу]

  1. Willow Shields Joins Cast of Hunger Games. filmoria.co.uk. Retrieved July 2011