Цубаса Хонда

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Цубаса Хонда
本田 翼
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

27 маусым 1992(1992-06-27) (27 жас)

Туған жері

Токио, Жапония

Мамандығы

әртіс, модел

Белсенді жылдары

2006 — қазіргі уақыт

IMDb

ID 0010075

Цубаса Хонда (本田 翼 Honda Tsubasa?, 27 маусым, 1992 жыл, Токио) – Жапон әртісі мен моделі.

Мансап[өңдеу]

2006 жылдың орта жағында Хонда бір күннің ішінде жеті адамның қарауында болғандықтан, бұл оның ойын-сауық индустриясына кіріуіне себепші болды. Осы жылы Хонда «Seventeen» журналы үшін эксклюзивті моделі ретінде сынға түскен болатын. Кейін 2007 жылы «Love Berry» журналының эксклюзивті моделі болды. 2010 жылдың қаңтар айында ол қайтадан «Non-no» журналына қосылды.

2012 жылдың сәуір айынан бастап 2013 жылғы мамырға дейін ол Shōfukutei Tsurube II есімді тұлғаның өткізілуімен TBS ток-шоу А-Студионың көмекшісі болды. 2012 жылы қарашада "Fashion Story: Model" фильміне түсіп, жаңа фильмі дебютке шықты. 2013 жылдың шілде айында, ол НТВ телеарнасында кешкі музыка шоу Music Dragon-да МС ретінде өзін көрсеткен болатын. 2015 жылы 2 маусымда оның Fuji TV арнасында көрсетілетін Koinaka драмасында басты кейіпкерді ойнайтыны жарияланды.

Тапқан көріністері[өңдеу]

ТВ драмалар[өңдеу]

  • Shima Shima 5-бөлім (TBS, 2011), жоғарғы мектеп оқушысы
  • Celeb Party ni Ikō (BS-TBS, 2011), Цубаса
  • Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TBS, 2012), Юи Киношита
  • Strawberry Night 3-бөлім (Fuji TV, 2012), жоғарғы мектеп оқушысы
  • Papadol 2-бөлім (TBS, 2012), өзі
  • Kagi no Kakatta Heya 10 және 11 бөлімдер (Fuji TV, 2012), Шинобу Кавамура
  • GTO (KTV, 2012), Уруми Канзаки.
    • Aki mo Oni Abare Special (2012)
    • Shōgatsu Special! Fuyuyasumi mo Nekketsu Jugyō da (2013)
    • Kanketsu-hen: Saraba Onizuka! Sotsugyō Special (2013
  • Honto ni Atta Kowai Hanashi: Natsu no Tokubetsu-hen 2012 "Akai Tsume" (Fuji TV, 2012)
  • Piece (NTV, 2012), Мизухо Шуга
  • Tonbi (TBS, 2013), Ке Матсумото
  • Vampire Heaven (TV Tokyo, 2013), Комачи
  • Shomuni 2013 (Fuji TV, 2013), Шиори Марияма
  • Andō Lloyd: A.I. knows Love? (TBS, 2013), Сапури
  • Saikō no Omotenashi (NTV, 2014), Нана Момокава
  • Henshin (WOWOW, 2014), Ryōko Kyōgoku* Tokyo ni Olympic o Yonda Otoko (Fuji TV, 2014), Нина
  • Kōhaku ga Umareta Hi (NHK, 2015), Митсу Такешита
  • Yamegoku: Yakuza Yamete Itadakimasu (TBS, 2015), Харука Нагамитсу
  • Koinaka (Fuji TV, 2015)

Фильмдер[өңдеу]

Web драмалар[өңдеу]

Көшірме[өңдеу]

  • Taka no tsume 7: Joou heika no Jōbūbu (2014), Мутсуми Кихара

Библиография[өңдеу]

Журналдар[өңдеу]

  • Seventeen, Shueisha 1967-, 2006 жылдан бастап эксклюзивті модел
  • Love Berry, Tokuma Shoten 2001-2012, 2007-2008 жылдар аралығындағы эксклюзивті модел
  • Jille, Futabasha 2001-2014, 2008 жылы қыркүйек айы - 2009 жылы желтоқсан айы
  • Non-no, Shueisha 1971-, 2010 жылы қаңтардан бастап эксклюзивті модел
  • Myojo, Shueisha 1952-, 2012 жыл желтоқсан-
  • Men's Non-No, Shueisha 1986-, 2015 жыл сәуір-

Дереккөздер[өңдеу]

Толық дереккөздер тізімі