Шолу дөңгелектерінің тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу

Шолу дөңгелектерінің тізімі

Барлық  дерлік шолу дөңгелектері стационарлық, дөңгелектерді тағы басқа жерге ауыстырудың тек бірнеше жағдайлары белгілі.

Аутауы

 

Биіктігі   м   Салынған жылы

 

Ел

 

Оранласқан жері

 

Координаттары

 

Ескертулер

 

Хай Роллер
167.6
2014
Америка Құрама Штаттары US Лас-Вегас-Стрип, Невада 36°07′04″ с. е. 115°10′05″ б. б. / 36.117698° с. е. 115.16815° б. б. / 36.117698; -115.16815 (High Roller) (G) (O) (Я) 2014 жылдан әлемдегі ең ірі
Сингапур шолу дөңгелегі
165
2008[1]
Сингапур Singapore Марина Центр 1°17′22″ с. е. 103°51′48″ ш. б. / 1.289397° с. е. 103.863231° ш. б. / 1.289397; 103.863231 (Singapore Flyer) (G) (O) (Я) 2008-2014 әлемдегі ең биік
Наньчан жұлдызы
160
2006
Қытай Халық Республикасы Наньчан, Цзянси 28°39′34″ с. е. 115°50′44″ ш. б. / 28.659332° с. е. 115.845568° ш. б. / 28.659332; 115.845568 (Star of Nanchang) (G) (O) (Я) 2006-2008 әлемдегі ең биік
Лондондық көз
135
2000
Ұлыбритания Саут-Банк, Ламбет, Лондон 51°30′12″ с. е. 0°07′11″ б. б. / 51.50334° с. е. 0.1197821° б. б. / 51.50334; -0.1197821 (London Eye) (G) (O) (Я) 2000-2006 әлемдегі ең биік
Орландо көзі
122
2015
Америка Құрама Штаттары Орландо (Флорида) 28°26′36″ с. е. 81°28′06″ б. б. / 28.443198° с. е. 81.468296° б. б. / 28.443198; -81.468296 (Orlando Eye) (G) (O) (Я)
Сучжоу шолу дөңгелегі
120
2009
Қытай Халық Республикасы Сучжоу (Цзянсу), Цзянсу 31°18′59″ с. е. 120°42′30″ ш. б. / 31.3162939° с. е. 120.7084501° ш. б. / 31.3162939; 120.7084501 (Suzhou Ferris Wheel) (G) (O) (Я)
Мельбурн жұлдызы
120
2008
Австралия Доклендс, Мельбурн 37°48′40″ о. е. 144°56′13″ ш. б. / 37.8110723° о. е. 144.9368763° ш. б. / -37.8110723; 144.9368763 (Southern Star) (G) (O) (Я)
Тяньцзиньдік көз
120
2008
Қытай Халық Республикасы Мост Юнлэ, Тяньцзинь 39°09′12″ с. е. 117°10′49″ ш. б. / 39.1533636° с. е. 117.1802616° ш. б. / 39.1533636; 117.1802616 (Tianjin Eye) (G) (O) (Я) көпірдегі ең биік
Чанши шолу дөңгелегі
120
2004
Қытай Халық Республикасы Чанша, Хунань 28°10′56″ с. е. 112°58′48″ ш. б. / 28.1821772° с. е. 112.9800886° ш. б. / 28.1821772; 112.9800886 (Changsha Ferris Wheel) (G) (O) (Я)
Чжэнчжоу шолу дөңгелегі
120
2003
Қытай Халық Республикасы Парк развлечений Век, Хунань 34°43′58″ с. е. 113°43′07″ ш. б. / 34.732871° с. е. 113.718739° ш. б. / 34.732871; 113.718739 (Zhengzhou Ferris Wheel) (G) (O) (Я)
Скай Дрим Фукуока
120
2002
Жапония Evergreen Marinoa, Фукуока, КюсюEvergreen Marinoa, Фукуока, Кюсю 33°35′44″ с. е. 130°19′21″ ш. б. / 33.5956845° с. е. 130.3225279° ш. б. / 33.5956845; 130.3225279 (Sky Dream Fukuoka) (G) (O) (Я) закрыто в 2009
Даймонд энд Фрауэр
117
2001
Жапония Касаи парк, Токио, Хонсю 35°38′38″ с. е. 139°51′26″ ш. б. / 35.6439052° с. е. 139.8572257° ш. б. / 35.6439052; 139.8572257 (Diamond and Flower Ferris Wheel) (G) (O) (Я)
Күн шолу дөңгелегі
115
2014
Вьетнам Дананг 16°02′24″ с. е. 108°13′35″ ш. б. / 16.040070° с. е. 108.226492° ш. б. / 16.040070; 108.226492 (Sun Wheel) (G) (O) (Я)
Тайху жұлдызы
115
2008
Қытай Халық Республикасы Тайху, Уси, Цзянсу 31°31′15″ с. е. 120°15′39″ ш. б. / 31.5208296° с. е. 120.260945° ш. б. / 31.5208296; 120.260945 (Star of Lake Tai) (G) (O) (Я)
Дайканранша
115
1999
Жапония Палет Таун, Одайба, Хонбсю 35°37′35″ с. е. 139°46′56″ ш. б. / 35.6263915° с. е. 139.7822902° ш. б. / 35.6263915; 139.7822902 (Daikanransha) (G) (O) (Я) 1999-2000 әлемдегі ең биік
Космо Клок 21 (2-ші орнатылуы)
112.5
1999
Жапония Минато Мирай 21, Иокогама, Хонсю 35°27′19″ с. е. 139°38′12″ ш. б. / 35.4553872° с. е. 139.6367347° ш. б. / 35.4553872; 139.6367347 (Cosmo Clock 21 (2nd installation)) (G) (O) (Я)
Темпозан шолу дөңгелегі
112.5
1997
Жапония Осака, Хонсю 34°39′22″ с. е. 135°25′52″ ш. б. / 34.6561657° с. е. 135.431031° ш. б. / 34.6561657; 135.431031 (Tempozan Ferris Wheel) (G) (O) (Я) World's tallest 1997-1999
Харбин шолу дөңгелегі
110
2003
Қытай Халық Республикасы Харбин, Хэйлунцзян 45°46′40″ с. ш. 126°39′48″ в. д.45°46′40″ с. е. 126°39′48″ ш. б. / 45.7776481° с. е. 126.6634637° ш. б. / 45.7776481; 126.6634637 (Harbin Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

45°46′40″ с. е. 126°39′48″ ш. б. / 45.7776481° с. е. 126.6634637° ш. б. / 45.7776481; 126.6634637 (Harbin Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

Шанхай шолу дөңгелегі
108
2002
Қытай Халық Республикасы Джинджанг парк, Шанхай 31°08′24″ с. е. 121°24′11″ ш. б. / 31.1401286° с. е. 121.4030752° ш. б. / 31.1401286; 121.4030752 (Shanghai Ferris Wheel) (G) (O) (Я)
Космо Клок 21 (1-я установка)
107.5
1989
Жапония Минато Мирай 21, Иокогама, Хонсю
?
World's tallest 1989-1997
Спейс Глаз
100
?
Жапония Спейл Волд, Китакюсю, Кюсю 33°52′18″ с. е. 130°48′36″ ш. б. / 33.8716939° с. е. 130.8099014° ш. б. / 33.8716939; 130.8099014 (Space Eye) (G) (O) (Я) Picture
Париж шолу дөңгелегі
100
1900
Франция Марсово поле (Париж), Париж 48°51′08″ с. е. 2°17′57″ ш. б. / 48.852222° с. е. 2.299167° ш. б. / 48.852222; 2.299167 (Grande Roue de Paris (demolished 1920)) (G) (O) (Я) World's tallest 1900-1920
Ұлы дөңгелек
94
1895
Великобритания Ёрлс Кёрт, Лондон 51°29′18″ с. е. 0°11′56″ б. б. / 51.48835° с. е. 0.19889° б. б. / 51.48835; -0.19889 (Great Wheel (demolished 1907)) (G) (O) (Я) 1895-1900 әлемдегі ең биік
Евродөңгелек
90
1999
Италия Мирабилиндия, Равенна 44°20′21″ с. е. 12°15′44″ ш. б. / 44.3392161° с. е. 12.2622228° ш. б. / 44.3392161; 12.2622228 (Eurowheel) (G) (O) (Я) Еуропадағы 1999 әлемдегі ең үлкен
Аврора дөңгелегі
90
?
Жапония Нагашима Спа, Миэ, Хонсю 35°01′47″ с. е. 136°44′01″ ш. б. / 35.0298207° с. е. 136.7336351° ш. б. / 35.0298207; 136.7336351 (Aurora Wheel) (G) (O) (Я) Picture Аспан дөңгелегі- 088
88
?
Китайская Республика Джансум парк, Гукенд 23°37′13″ с. е. 120°34′35″ ш. б. / 23.6202611° с. е. 120.5763352° ш. б. / 23.6202611; 120.5763352 (Sky Wheel) (G) (O) (Я)
Техностар

Технокосмос]]

85
1985
Жапония Эксполэнд, Осака (префектура), Хонсю (?-2009)

Всемирная выставка (1985), Цукуба, Хонсю (1985-?)

34°48′14″ с. е. 135°32′09″ ш. б. / 34.803772° с. е. 135.535916° ш. б. / 34.803772; 135.535916 (Technostar) (G) (O) (Я)


36°03′40″ с. е. 140°04′23″ ш. б. / 36.061203° с. е. 140.073055° ш. б. / 36.061203; 140.073055 (Technocosmos) (G) (O) (Я)

1985-1989 әлемдегі ең ірі

Было переименовано и перенесено

Шолу дөңгелегі
80.4
1893
Соединённые Штаты Америки Чикаго (1893-1903); Сент-Луис (1904-06)Чикаго (1893-1903); Сент-Луис (1904-06) 1893-1894 әлемдегі ең ірі
Сочидегі шолу дөңгелегі
80
2004
Ресей Лазаревский_парк_(Сочи), Сочи 43°54′22″ с. е. 39°19′42″ ш. б. / 43.905990° с. е. 39.328335° ш. б. / 43.905990; 39.328335 (Lazarevskoe Gorky Park) (G) (O) (Я)
Тбилисидегі шолу дөңгелегі
80
2010
 Georgia Мтацминда, Тбилиси 41°41′44″ с. е. 44°46′52″ ш. б. / 41.6955592° с. е. 44.7812337° ш. б. / 41.6955592; 44.7812337 (Tbilisi Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

41°41′44″ с. е. 44°46′52″ ш. б. / 41.6955592° с. е. 44.7812337° ш. б. / 41.6955592; 44.7812337 (Tbilisi Ferris Wheel) (G) (O) (Я) 41°41′44″ с. е. 44°46′52″ ш. б. / 41.6955592° с. е. 44.7812337° ш. б. / 41.6955592; 44.7812337 (Tbilisi Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

Video
Е-ДА
80
2010
 Taiwan E-DA Outlet ТЦ, Дашу, Гаосюн 22°43′50″ с. е. 120°24′06″ ш. б. / 22.730525° с. е. 120.401612° ш. б. / 22.730525; 120.401612 (E-DA Outlet Mall) (G) (O) (Я)

22°43′50″ с. е. 120°24′06″ ш. б. / 22.730525° с. е. 120.401612° ш. б. / 22.730525; 120.401612 (E-DA Outlet Mall) (G) (O) (Я) 22°43′50″ с. е. 120°24′06″ ш. б. / 22.730525° с. е. 120.401612° ш. б. / 22.730525; 120.401612 (E-DA Outlet Mall) (G) (O) (Я)

Фан Феир
80
?
 Iran Меллат парк, Мешхед 36°19′13″ с. е. 59°32′05″ ш. б. / 36.3202774° с. е. 59.5348263° ш. б. / 36.3202774; 59.5348263 (Mashhad Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

36°19′13″ с. е. 59°32′05″ ш. б. / 36.3202774° с. е. 59.5348263° ш. б. / 36.3202774; 59.5348263 (Mashhad Ferris Wheel) (G) (O) (Я) 36°19′13″ с. е. 59°32′05″ ш. б. / 36.3202774° с. е. 59.5348263° ш. б. / 36.3202774; 59.5348263 (Mashhad Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

HEP Five
75
1998
 Japan HEP Five ТЦ, Осака, Хонсю 34°42′15″ с. е. 135°30′01″ ш. б. / 34.7040469° с. е. 135.5001676° ш. б. / 34.7040469; 135.5001676 (HEP Five Wheel) (G) (O) (Я)

34°42′15″ с. е. 135°30′01″ ш. б. / 34.7040469° с. е. 135.5001676° ш. б. / 34.7040469; 135.5001676 (HEP Five Wheel) (G) (O) (Я) 34°42′15″ с. е. 135°30′01″ ш. б. / 34.7040469° с. е. 135.5001676° ш. б. / 34.7040469; 135.5001676 (HEP Five Wheel) (G) (O) (Я)

Мәскеудің 850-жылдығы атындағы шолу дөңгелегі
73
1997
 Russia Халық шаруалышылығы жетістіктерінің көрмесі, Мәскеу 55°49′40″ с. е. 37°38′25″ ш. б. / 55.82786° с. е. 37.64020° ш. б. / 55.82786; 37.64020 (Moscow-850) (G) (O) (Я)

55°49′40″ с. е. 37°38′25″ ш. б. / 55.82786° с. е. 37.64020° ш. б. / 55.82786; 37.64020 (Moscow-850) (G) (O) (Я) 55°49′40″ с. е. 37°38′25″ ш. б. / 55.82786° с. е. 37.64020° ш. б. / 55.82786; 37.64020 (Moscow-850) (G) (O) (Я)

Еуропадағы 1997—1999 әлемдегі ең биік
Поларис
72
1993
 S.Korea Кумдори, Юсеонг, Тэджон 36°22′49″ с. е. 127°23′03″ ш. б. / 36.3803416° с. е. 127.3841143° ш. б. / 36.3803416; 127.3841143 (Polaris Tower) (G) (O) (Я)

36°22′49″ с. е. 127°23′03″ ш. б. / 36.3803416° с. е. 127.3841143° ш. б. / 36.3803416; 127.3841143 (Polaris Tower) (G) (O) (Я) 36°22′49″ с. е. 127°23′03″ ш. б. / 36.3803416° с. е. 127.3841143° ш. б. / 36.3803416; 127.3841143 (Polaris Tower) (G) (O) (Я)

Мирамар
70
2002
 Taiwan Мирамар парк, Тайбэй 25°04′58″ с. е. 121°33′28″ ш. б. / 25.0828393° с. е. 121.5576911° ш. б. / 25.0828393; 121.5576911 (Miramar Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

25°04′58″ с. е. 121°33′28″ ш. б. / 25.0828393° с. е. 121.5576911° ш. б. / 25.0828393; 121.5576911 (Miramar Ferris Wheel) (G) (O) (Я) 25°04′58″ с. е. 121°33′28″ ш. б. / 25.0828393° с. е. 121.5576911° ш. б. / 25.0828393; 121.5576911 (Miramar Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

Пампанга Ай
65
2014
 Philippines Пампанга, Сан-Фернандо (провинция Пампанга) 15°03′14″ с. е. 120°41′48″ ш. б. / 15.05385° с. е. 120.69676° ш. б. / 15.05385; 120.69676 (Pampanga Eye) (G) (O) (Я)

15°03′14″ с. е. 120°41′48″ ш. б. / 15.05385° с. е. 120.69676° ш. б. / 15.05385; 120.69676 (Pampanga Eye) (G) (O) (Я)


Венаның алые дөңгелегі
64.75
1897
 Austria Пратер, Леопольдштадт, Вена 48°13′00″ с. е. 16°23′45″ ш. б. / 48.2166505° с. е. 16.3959494° ш. б. / 48.2166505; 16.3959494 (Wiener Riesenrad) (G) (O) (Я)

48°13′00″ с. е. 16°23′45″ ш. б. / 48.2166505° с. е. 16.3959494° ш. б. / 48.2166505; 16.3959494 (Wiener Riesenrad) (G) (O) (Я) 48°13′00″ с. е. 16°23′45″ ш. б. / 48.2166505° с. е. 16.3959494° ш. б. / 48.2166505; 16.3959494 (Wiener Riesenrad) (G) (O) (Я)

1920—1985 әлемдегі ең биік
Звезда Техаса
64.6
1985
 US Фэйр-Парк, Даллас, Техас 32°46′36″ с. е. 96°45′33″ б. б. / 32.776738° с. е. 96.759269° б. б. / 32.776738; -96.759269 (Texas Star) (G) (O) (Я)

32°46′36″ с. е. 96°45′33″ б. б. / 32.776738° с. е. 96.759269° б. б. / 32.776738; -96.759269 (Texas Star) (G) (O) (Я) 32°46′36″ с. е. 96°45′33″ б. б. / 32.776738° с. е. 96.759269° б. б. / 32.776738; -96.759269 (Texas Star) (G) (O) (Я)

Скай Ай
63
2013
 Philippines Sky Fun, Tagaytay, Cavite 14°05′42″ с. е. 120°56′16″ ш. б. / 14.095125° с. е. 120.937807° ш. б. / 14.095125; 120.937807 (Sky Fun) (G) (O) (Я)

14°05′42″ с. е. 120°56′16″ ш. б. / 14.095125° с. е. 120.937807° ш. б. / 14.095125; 120.937807 (Sky Fun) (G) (O) (Я) 14°05′42″ с. е. 120°56′16″ ш. б. / 14.095125° с. е. 120.937807° ш. б. / 14.095125; 120.937807 (Sky Fun) (G) (O) (Я)

Ёмиуриланд
61.4
?
 Japan Ёмиуриланд, Инаги 35°37′32″ с. е. 139°30′58″ ш. б. / 35.6254628° с. е. 139.5161533° ш. б. / 35.6254628; 139.5161533 (Yomiuriland Ferris wheel) (G) (O) (Я)

35°37′32″ с. е. 139°30′58″ ш. б. / 35.6254628° с. е. 139.5161533° ш. б. / 35.6254628; 139.5161533 (Yomiuriland Ferris wheel) (G) (O) (Я) 35°37′32″ с. е. 139°30′58″ ш. б. / 35.6254628° с. е. 139.5161533° ш. б. / 35.6254628; 139.5161533 (Yomiuriland Ferris wheel) (G) (O) (Я)

Грейт Смоки Маунтин
61
2013
 US Пигеон Фордж, Теннеси 35°48′14″ с. е. 83°34′18″ б. б. / 35.8037785° с. е. 83.5715937° б. б. / 35.8037785; -83.5715937 (Great Smoky Mountain Wheel) (G) (O) (Я)

35°48′14″ с. е. 83°34′18″ б. б. / 35.8037785° с. е. 83.5715937° б. б. / 35.8037785; -83.5715937 (Great Smoky Mountain Wheel) (G) (O) (Я) 35°48′14″ с. е. 83°34′18″ б. б. / 35.8037785° с. е. 83.5715937° б. б. / 35.8037785; -83.5715937 (Great Smoky Mountain Wheel) (G) (O) (Я)

Иремель (шолу дөңгелегі)
60
2015
 Russia Уфа, Башкортостан 54°42′49″ с. е. 55°59′44″ ш. б. / 54.713639° с. е. 55.995694° ш. б. / 54.713639; 55.995694 (Iremel Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

54°42′49″ с. е. 55°59′44″ ш. б. / 54.713639° с. е. 55.995694° ш. б. / 54.713639; 55.995694 (Iremel Ferris Wheel) (G) (O) (Я) 54°42′49″ с. е. 55°59′44″ ш. б. / 54.713639° с. е. 55.995694° ш. б. / 54.713639; 55.995694 (Iremel Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

Гонконг шолу дөңгелегі
60
2014
 Hong Kong Центральный (Гонконг) 22°17′07″ с. е. 114°09′42″ ш. б. / 22.2852466° с. е. 114.1617635° ш. б. / 22.2852466; 114.1617635 (Hong Kong Observation Wheel) (G) (O) (Я)

22°17′07″ с. е. 114°09′42″ ш. б. / 22.2852466° с. е. 114.1617635° ш. б. / 22.2852466; 114.1617635 (Hong Kong Observation Wheel) (G) (O) (Я) 22°17′07″ с. е. 114°09′42″ ш. б. / 22.2852466° с. е. 114.1617635° ш. б. / 22.2852466; 114.1617635 (Hong Kong Observation Wheel) (G) (O) (Я)

Бакулық шолу дөңгелегі
60
2014
 Azerbaijan Баку жағалау бульвары, Баку 40°21′17″ с. е. 49°50′15″ ш. б. / 40.354717° с. е. 49.837584° ш. б. / 40.354717; 49.837584 (Baku Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

40°21′17″ с. е. 49°50′15″ ш. б. / 40.354717° с. е. 49.837584° ш. б. / 40.354717; 49.837584 (Baku Ferris Wheel) (G) (O) (Я) 40°21′17″ с. е. 49°50′15″ ш. б. / 40.354717° с. е. 49.837584° ш. б. / 40.354717; 49.837584 (Baku Ferris Wheel) (G) (O) (Я)

Биг О
60
?
 Japan Токио Дом Сити, Токио 35°42′22″ с. е. 139°45′14″ ш. б. / 35.7060722° с. е. 139.7539139° ш. б. / 35.7060722; 139.7539139 (Big O) (G) (O) (Я)

35°42′22″ с. е. 139°45′14″ ш. б. / 35.7060722° с. е. 139.7539139° ш. б. / 35.7060722; 139.7539139 (Big O) (G) (O) (Я) 35°42′22″ с. е. 139°45′14″ ш. б. / 35.7060722° с. е. 139.7539139° ш. б. / 35.7060722; 139.7539139 (Big O) (G) (O) (Я)

Глаз Эмиратов
60
2005
Біріккен Араб Әмірлігі Аль Касба, Шарджа 25°19′19″ с. е. 55°22′30″ ш. б. / 25.3220621° с. е. 55.3748703° ш. б. / 25.3220621; 55.3748703 (Eye of the Emirates) (G) (O) (Я)

25°19′19″ с. е. 55°22′30″ ш. б. / 25.3220621° с. е. 55.3748703° ш. б. / 25.3220621; 55.3748703 (Eye of the Emirates) (G) (O) (Я) 25°19′19″ с. е. 55°22′30″ ш. б. / 25.3220621° с. е. 55.3748703° ш. б. / 25.3220621; 55.3748703 (Eye of the Emirates) (G) (O) (Я)

Амуран
60
2004
 Japan Кагосима (қала), Кюсю 31°35′04″ с. е. 130°32′34″ ш. б. / 31.5844443° с. е. 130.5428821° ш. б. / 31.5844443; 130.5428821 (Amuran) (G) (O) (Я)

31°35′04″ с. е. 130°32′34″ ш. б. / 31.5844443° с. е. 130.5428821° ш. б. / 31.5844443; 130.5428821 (Amuran) (G) (O) (Я) 31°35′04″ с. е. 130°32′34″ ш. б. / 31.5844443° с. е. 130.5428821° ш. б. / 31.5844443; 130.5428821 (Amuran) (G) (O) (Я)

Дам Сен парк
60
?
 Vietnam Дам Сен парк, Хошимин 10°45′53″ с. е. 106°38′16″ ш. б. / 10.7646666° с. е. 106.6376889° ш. б. / 10.7646666; 106.6376889 (Dam Sen Ferris wheel) (G) (O) (Я)

10°45′53″ с. е. 106°38′16″ ш. б. / 10.7646666° с. е. 106.6376889° ш. б. / 10.7646666; 106.6376889 (Dam Sen Ferris wheel) (G) (O) (Я) 10°45′53″ с. е. 106°38′16″ ш. б. / 10.7646666° с. е. 106.6376889° ш. б. / 10.7646666; 106.6376889 (Dam Sen Ferris wheel) (G) (O) (Я)

Мертлбич Скайвил
57
2011
 US Мертл-Бич, Оңтүстік Каролимна 33°41′31″ с. е. 78°52′46″ б. б. / 33.692035° с. е. 78.87954° б. б. / 33.692035; -78.87954 (SkyWheel) (G) (O) (Я)

33°41′31″ с. е. 78°52′46″ б. б. / 33.692035° с. е. 78.87954° б. б. / 33.692035; -78.87954 (SkyWheel) (G) (O) (Я) 33°41′31″ с. е. 78°52′46″ б. б. / 33.692035° с. е. 78.87954° б. б. / 33.692035; -78.87954 (SkyWheel) (G) (O) (Я)

Глаз SM Mall
55
2011
 Philippines SM Mall of Asia ТЦ, Астаналық өңір (Филиппиндер) 14°31′59″ с. е. 120°58′45″ ш. б. / 14.532923° с. е. 120.979147° ш. б. / 14.532923; 120.979147 (MOA Eye) (G) (O) (Я)

14°31′59″ с. е. 120°58′45″ ш. б. / 14.532923° с. е. 120.979147° ш. б. / 14.532923; 120.979147 (MOA Eye) (G) (O) (Я) 14°31′59″ с. е. 120°58′45″ ш. б. / 14.532923° с. е. 120.979147° ш. б. / 14.532923; 120.979147 (MOA Eye) (G) (O) (Я)

Дереккөздер[өңдеу]