Әсел Сәдуақасова

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Әсел Сәдуақасова
Толық аты

Ясмин Сәдуақасова

Мемлекет

 Қазақстан

Мамандықтары

әнші, актриса

Жанры

эстрада

Лақап аты

Әсел Сәдуақасова

Қызметтес болған

Мақпал Исабекова, Ділназ Ахмадиева

Әсел Сәдуақасова (1985 жылы Алматы, Қазақстан) – әйгілі қазақ әншісі, актриса. Әл-Фараби атындағы Қазақ Ұлттық Университетінің журналистика факультетін тәмамдаған. «Дауыс International» тобының бұрынғы әншісі.[1]

Дискографиясы[өңдеу]

  • «Қарлығаш» — 2002
  • «Мен Қолындамын» — 2008
  • «За тобой» — 2009
  • «Сағыну» — 2009

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2001-2003 — «Саранча» — Райхан
  • 2008 — «Сталинге сыйлық» — жас қазақ қызы
  • 2010 — «Ғашық жүрек» — Әсел
  • 2010 — «Рывок» — Мақпал
  • 2011 — «Борат менің ағам»
  • 2011-2012 — «Жаным 2» — Айсұлу

Дереккөздер[өңдеу]

  1. kinopoisk.ru сайтында (орыс.)