Босния және Герцеговина қалаларының тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Map Bih entities.png

Босния және Герцеговина қалаларының тізімі:

10 ең үлкен қала[өңдеу]

  1. Сараево — 602,500
  2. Баня-Лука — 196,500
  3. Зеница — 139,800
  4. Тузла — 123,500
  5. Мостар — 94,100
  6. Бихач — 64,600
  7. Какань 46,500
  8. Брчко — 38,000
  9. Биельина — 36,700
  10. Бугойно — 35,700

Барлық қалалар[өңдеу]

  • Баня-Лука (Banja Luka) (Сербска Республикасының астанасы)
  • Бихач (Bihać) (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Биелина (Bijeljina) (Сербска Республикасы)
  • Босанска Градишка
  • Босанска Купра (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Брчко (Brčko)
  • Бугойно (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Цазин (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Дервента (Сербска Республикасы)
  • Добой (Сербска Республикасы)
  • Дони Вакуф (Donji Vakuf) (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Фоча
  • Горажде GoraŽde (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Горни Вакуф(Gornji Vakuf) (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Грачаница (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Градачац (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Илиджа (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Яйце (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Ябланица (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Какань (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Калесия (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Коньиц (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Ливно (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Любушки (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Лукавац (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Модрича (Сербска Республикасы)
  • Мостар (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Невесинье (Сербска Республикасы)
  • Неум (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Нови Травник (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Приедор (Сербска Республикасы)
  • Сански Мост (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Сараево (астана)
  • Сребреник (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Сребреница (Сербска Республикасы)
  • Теслич (Сербска Республикасы)
  • Тешань (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Травник (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Требинье (Сербска Республикасы)
  • Турбе (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Тузла (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Велика Кладуша (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Високо (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Занадовичи (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Зеница (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Зворник (Сербска Республикасы)
  • Живинице (Босния және Герцеговина Федерациясы)
  • Жепче (Босния және Герцеговина Федерациясы)