Ашер

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Ашер
Usher
Сурет
Негізгі ақпарат
Туылған кездегі есімі

Төртінші Ашер Терренс Реймонд (ағылш. Usher Terrence Raymond IV)

Туылған күні

14 қазан 1978(1978-10-14) (36 жас)

Туылған жері

Даллас, Техас, АҚШ

Белсенділік жылдары

1991осы уақытқа шейін

Мемлекет

 АҚШ

Мамандықтары

Музыкант, актер , әнші

Жанрлары

R&B, соул, поп

Қызметтес болған

Джастин Бибер

Лейблдері

Arista, LaFace

Ресми сайты

Ашер (ағыл. Usher, толық аты:Төртінші Ашер Терренс Реймонд (ағыл. Usher Terrence Raymond IV); 14 қазан 1978 ж., Даллас, Техас, АҚШ) – американ әншісі, актер. Танымал афроамерикандық R&B - музыканттардың бірі. Қазіргі таңда әлем бойынша альбомдарының 65 миллиондай данасы сатылып кеткен. жеті Гремми сыйлығының, төрт World Music Awards сыйлығының, төрт American Music Award сыйлығының және он екі Billboard Music Awards сыйлығының иегері. Өзінің жеке US Records дыбыс жазу компаниясы бар.

Фильмографиясы:

• Moesha (1997–1998)

• The Bold And The Beautiful (1998)

• The Faculty (1998)

• She's All That (1999)

• Light It Up (1999)

• Geppetto (2000)

• Texas Rangers (2001)

• All That (2002)

• In the Mix (2005)

• Killers (2010)

• Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Дереккөздер[өңдеу]