Баян Мақсатқызы Есентаева

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Баян Есентаева
Баян Есентаева фото (9).jpg
Қызметі

актриса, әнші, продюсер, тележүргізуші

Туған күні

9 қаңтар 1974(1974-01-09) (45 жас)

Туған жері

Орал

Азаматтығы

 Қазақстан

Ұлты

қазақ

Балалары

Айсәуле, Айару

Баян Максатқызы Есентаева (9 қаңтар 1974, Орал, Қазақ КСР, КСРО) — белгілі продюсер, тележүргізуші, актриса, әнші, редактор және «Ғашықтар әлемі» жылтыр журналының бірге иемденушісі.

Кино және теледидар[өңдеу]

Фильмография[өңдеу]

  1. 1993 — «Махаббат бекеті» — Гүлнәз, басты рөл
  2. 2010 — «Жан жүрегім – Астана» — Лаура
  3. 2010 — «Ғашық жүрек» — Баян, продюсер
  4. 2011 — «Ғашық жүрек 2» — Баян, продюсер
  5. 2014 — «Осторожно корова!!!» — Айгуль, басты рөл
  6. 2014 — «Махаббатым жүрегімде» — Жанна
  7. 2015 — «Махаббатым жүрегімде-2» — Жанна

Телебағдарламалар[өңдеу]

Продюсерлік жобалар[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]