Сурет:Escut d'Elx.svg

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Навигацияға өту Іздеуге өту

Түпнұсқа файл(SVG файлы, кесімді 706 × 999 (пиксел) нүкте, файл өлшемі: 262 КБ)

Бұл файл Wikimedia Commons? жобасынан, сондықтан басқа жобаларда да қолдануы мүмкін.

Commons ашық лицензиялы медиа файл қоры. Сіз жобаға көмектесе аласыз.

Ортаққордан қарау Ортаққордан қарау

Түйін

Сипаттамасы
Català: Escut d'Elx (Baix Vinalopó, País Valencià): Escut ovalat, truncat. Al primer quarter, de gules, una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de gules. Al segon quarter, d'atzur, una ara romana del seu color, amb la inscripció SAL / AVG en dues línies. Al voltant de l'ara les inicials i amb lletres capitals d'argent: C I I A. Al tot bordura d'or amb la llegenda de sable: COLONIA IVLIA ILICE AVGVSTA. Sobre l'escut una figura femenina, vestida a la romana, amb una palma d'or a la mà dreta. Envoltant l'escut, sengles branques de llorer, d'olivera i palma de sinople. (Resolució del conseller de Justícia i Administracions Públiques de 27 de febrer de 2003).
Español: Escudo de Elche (Alicante, España): Escudo ovalado. Cortado. Al primer cuartel, de gules una fortaleza de su color, mazonada de sable y aclarada de gules. Al segundo cuartel, de azur un ara romana de su color, con la inscripción: SAL / AVG en dos líneas. Alrededor del ara las iniciales con letras capitales de plata : C I I A. Al todo, bordura de oro con la leyenda de sable: COLONIA IULIA ILLICE AUGUSTA. Sobre el escudo una figura femenina, vestida de romana, con una palma de oro en la mano derecha. Envolviendo el escudo sendas ramas de laurel, olivo y palma de sinople. (Resolución del conseller de Justicia i Administraciones Públiques de 27 de febrer de 2003).
English: Coat of arms of Elx (Valencian Community, Spain)
Күні
Көзі Own work using: 1 & Өзімнің туындым
Авторы Mutxamel
Басқа нұсқалары
SVG genesis
InfoField
 
The source code of this SVG is invalid due to 15 errors.
 
Бұл векторлық сурет Adobe Illustrator көмегімен жасалған,
 
and with Inkscape.

Лицензиялау

Public domain I, the copyright holder of this work, release this work into the public domain. This applies worldwide.
In some countries this may not be legally possible; if so:
I grant anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.
Insignia Бұл тудың, гербтің, гербтік мөрдің немесе басқа да парықтық белгісінің суреті. Көптеген мемлекеттерде бұл символдарды қолданылуы шектелген. Бұл шектеу сурет лицензияландыру статусына қарамастан қолданыла береді.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of Elche/Elx, Valencian Community, Spain.

Items portrayed in this file

суреттелген нәрсе

coat of arms of Elx ағылшын тілі

copyright license ағылшын тілі

source of file ағылшын тілі

original creation by uploader ағылшын тілі

inception ағылшын тілі

15 маусым, 2010

media type ағылшын тілі

image/svg+xml

Файл тарихы

Файл сол кезде қалай көрінгенін көру үшін күн/уақыт дегенге басыңыз.

Күн/УақытНобайӨлшемдерҚатысушыПікір
қазіргі11:54, 2023 ж. наурыздың 1211:54, 2023 ж. наурыздың 12 кезіндегі нұсқасының нобайы706 × 999 (262 КБ)Macondocolors
22:05, 2019 ж. қазанның 2822:05, 2019 ж. қазанның 28 кезіндегі нұсқасының нобайы706 × 999 (403 КБ)MacondoColors segons Decret 72/2015 del Consell
15:11, 2017 ж. маусымның 1715:11, 2017 ж. маусымның 17 кезіндегі нұсқасының нобайы662 × 936 (384 КБ)Macondola fortalesa apareix amb torres desiguals en totes les representacions (des del segle XV)
17:08, 2010 ж. маусымның 1517:08, 2010 ж. маусымның 15 кезіндегі нұсқасының нобайы662 × 936 (296 КБ)Mutxamel{{Information |Description={{ca|1=Escut d'Elx, Baix Vinalopó (País Valencià): ''Escut ovalat. Tallat. Al primer quarter, de gules una fortalesa del seu color, maçonada de sable i aclarida de g

Бұл файлды мына бет қолданады:

Глобалды файл қолданылуы

Бұл файл келесі басқа уикилерде қолданылады:

Бұл файлдың глобалды қолданылуын көбірек көру.

Метадеректер