Айлин

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Пилар Мария дель Кармен Моника Хименес Гарсия (исп. Pilar Maria Del Carmen Monica Giménez García; 29 мамыр 1982(19820529) дүниеге келген, Эсплугес-де-Льобрегат, Барселона, Каталония, Испания мекені) — испан әншісі, Sirenia атты готик-метал-тобының экс-әншісі. Айлин атты лақап есімімен өте танымал болып келеді.

Өмірбаяны[өңдеу]

Ерте шығармашылығы[өңдеу]

Айлин 11-12 жасында ән айта бастаған. Ал жалпы мамандығы ретінде музыканы 15 жасында танып, музыка мектебіне түсіп, сальфеджио мен классикалық ән шырқау сабақтарын алып жүрген. Оның кәсіптік сахнаға бірінші рет шығуы 2002 жылы болды.

Sirenia[өңдеу]

Айлин концертте Sirenia 2010 жылы
"Global East Festival 2010 жылы

Дискографиясы[өңдеу]

Charm[өңдеу]

  • 2004 — Konnichiwa

Sirenia[өңдеу]

  • 2009 — The 13th Floor
  • 2011 — The Enigma of Life
  • 2013 — Perils of the Deep Blue
  • 2015 — The Seventh Life Path

Қызықты фактілер[өңдеу]

  • Айлин гетерохромиямен дүниеге келген. Яғни, оның оң көзінің беткі түсі қоңыр болса, сол көзінің түсі жасыл болып келеді.