Александр Сергеевич Бордуков

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Александр Сергеевич Бордуков – совет, орыс театр- және киноактері, режиссер. Ресей Федерациясының еңбек сіңірген әртісі. Аудиокітаптарды дыбыстайды. Александр Бордуков 1946 жылы 27 қаңтарда Мәскеуде дүниеге келеді. 1989 жылы Н.В. Гоголь атындағы Мәскеу драма театр құрамына келеді.

Театрда сомдаған рөлдері[өңдеу]

  • Н. В. Гоголдің «Ночь перед Рождеством» Режиссёрі: Сергей Яшин — Рудый Панько[2]
  • Василия Шкваркиннің «Чужой ребёнок» Режиссёрі: Александр Бордуков — Прибылев[3]

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 1972 — Страница жизни — Дима
  • 1972 — Сказка о четырех близнецах — близнецы: Беляк, Черныш, Пестряк, Рыжик
  • 1972 — Свободный час
  • 1973 — Детство. Отрочество. Юность
  • 1973 — Разные люди — Фёдор Иваненко
  • 1976 — Тимур и его команда — эпизод
  • 1984 — Ошибка великого Васи Осокина
  • 1985 — Подружка моя
  • 1991 — Привал странников — Лёшка «Американец»

Дереккөздер[өңдеу]