Анна Александровна Хилькевич

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Анна Александровна Хилькевич (15.10.1986, Санкт-Петербург) - ресейлік актриса.

Биография[өңдеу]

Анна Хилькевия қазанның 15-де 1986 жылда Татьяна Андреевна мен Александр Васильевич Хилькевичтің отбасында туды. Щепкин театр училище уақытындағы № 232 театр мектепті, Г. В. Плеханов атындағы Ресейлік экономикалық университетті және де Щукин атындағы жоғары театр училищені бітірді. Кинода 17 жасынан түсуге бастады.

Жеке өмірі[өңдеу]

Мамырдың жылында Барвиха телесериалдың әкімшісіне Антон Покрепіне үйленді. Қарашаның жылында ерлі-зайыптылар жұбы ажырасты.

Фильмография[өңдеу]

  • 2003 - Замыслил я побег - Даша
  • 2003 - Огнеборцы - Катя
  • 2004 - Адвокат (телесериал) - Настя Кравченко
  • 2004 - Полёт аиста над капустным полем - Варя
  • 2004 - Сосед (фильм) - қарындас
  • 2005 - Молоды и счастливы
  • 2005 - Примадонна (телесериал) - Марина
  • 2006 - Человек безвозвратный - Олеся
  • 2007 - Подруга банкира - Марина
  • 2007 - УГРО. Простые парни - Арина
  • 2008 - Казаки-разбойники (фильм, 2008) - Ксения
  • 2008 - Не пытайтесь понять женщину - Юлия
  • 2008 - Рыжая (фильм, 2008) - Саша Тарасова
  • 2009 - Барвиха (телесериал)- Вика Полякова
  • 2009 - Телохранитель 2 - Светлана
  • 2010 - Основная версия - Светлана
  • 2011 - Ёлки 2 - Маня әжейдің немересі
  • 2011 - Золотые - Вика Полякова
  • 2011/2014 - Универ. Новая общага - Маша Белова
  • 2012 - Санта Лючия (телесериал) - Даша Ликина
  • 2013 - Ёлки 3 - Маня әжейдің немересі
  • 2013 - Мама-детектив - Аня Сергеева
  • 2013 - Остров везения - Юлия
  • 2013 - Снегурочка (фильм, 2013) - Светлана
  • 2013 - Человеческий фактор (фильм, 2013) - Наташа
  • 2013 - Что творят мужчины! - Татьяна
  • 2014 - Ёлки 1914 - Катя
  • 2014 - Помню — не помню! - Лизаның құрбысы

Сілтемелер[өңдеу]