Владимир Владимирович Сычев

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Владимир Владимирович Сычёв (6.06.1971, Мәскеу) — ТВ мен киноның Ресей актері.

Биография[өңдеу]

  • Владимир Владимирович Сычев 6 маусымда 1971 жылы Мәскеуде туды.
  • Бірінші рет түсіру алаңына 12 жасында келді. Бірінші әйгілі оған «Ералаш» киножурналындағы рөлдер әкелді («Бразильская система», «Мы едем, едем, едем», «Давайте говорить друг другу комплименты», «Морской бой», «Нам не страшен серый волк», «Металлолом»).
  • 1993 жылы ГИТИС-ті бітірді( А. В. Бородина курсы).

Фильмография[өңдеу]

  • 1984 Что такое Ералаш? (телефильм) — Ералаштың жүргізушісі
  • 1984 Бразильская система и Мы едем, едем, едем... (47-ші Ералаш)
  • 1985Нам не страшен серый волк! (49-ші Ералаш)
  • 1985 — 'Морской бой (52-ші Ералаш)'
  • 1985 Старый двор
  • 1985 Зловредное воскресенье — Павлуха
  • 1985 Внимание, неизвестный — «Буратино»
  • 1986 Попутчик
  • 1986 Эксперимент 200 — Джонни
  • 1986 Где ваш сын? — Алёша Халин
  • 1987 Венецианский мавр из 6 «А» — 60-ші Ералаш
  • 1987 Металлолом — 63-ші Ералаш

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]