Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов
Жалпы мағлұмат
Туған күні

29 сәуір 1984(1984-04-29) (35 жас)

Туған жері

Шығыс Қазақстан облысы
Бородулиха ауданы

Азаматтығы

 Қазақстан

Мамандығы

актер, әнші, композитор

Бағыты

драма, мелодрама

Марапаттары
Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері

Нұрлан Баянғалиұлы Әлімжанов (1984 жылы 29 сәуірде ШҚО Бородулиха ауданында туған) — актер, әнші, композитор. Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері (2013). Қазақстан жастар одағы сыйлығының лауреаты (2011). ҚР Мемлекеттік степендиясының иегері.

Толығырақ[өңдеу]

Фильмография[өңдеу]

Жыл Фильм Рөл Қосымша
2006 Шолпанның күнәсі Әзімбай
2008 Бақсы Арман Криминалдық авторитет
2009 Ағайындылар Қуаныш Басты рөл
2011 Балалық шағымның аспаны Сұлтан Басты рөл
2012 Ағайындылар - 2 Қуаныш Басты рөл
2012 Жаужүрек мың бала Қасым
2013 Темір тау Нұрсұлтан Басты рөл
2013 Елбасы жолы Нұрсұлтан Басты рөл
2014 Тығырықтан жол тапқан Нұрсұлтан Басты рөл

Әндері[өңдеу]

  • Өткінші жауын
  • Ақ құсым
  • Сағынам сені
  • Балапаным
  • Көзіне қарай бердім
  • Досыма
  • Кеңістік
  • Сағымдым ата-әжемді
  • Балапаным
  • Құлыншақ
  • Махаббат әні
  • Сен менің бір құпиям ашылмаған
  • Өкпелеме жаным
  • Қазақстан
  • Өткенді алма есіме
  • Айхай өмір
  • Қоштасу
  • Айтшы
  • Өмір шіркін ай
  • Жеңгелер
  • Қарашы маған

Марапаттары[өңдеу]