Прапімпорн Карнчанда

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search


Прапімпорн Карнчанда
ประพิมพ์พร กาญจันดา
Жалпы мағлұмат
Туған күні

XX ғасыр

Туған жері

Тайланд

Мамандығы

актриса, тхэквондошы, каскадер

Белсенді жылдары

2004-осы уақыт

IMDb

ID 2636526

Прапімпорн Карнчанда (тай. ประพิมพ์พร กาญจันดา) — тай каскадері[1], тхэквондошысы және киноактрисасы.

Өмірбаяны[өңдеу]

Прапімпорн Карнчанда Синакхаринтхра атындағы Бангкок университетін (тай. มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ) бітірді[2]. Қазіргі уақытта Jaika Stunts ұйымында жаттықтырушы болып жұмыс істейді[3]. Көптеген фильмдерде бірінші және екінші дәрежедегі рөлдерді ойнады.

Жеке өмірі[өңдеу]

Прапімпорн Карнчанда тұрмыста. Оның күйеуі Акарадач Боонпенг (Akaradach Boonpeng) мұғалім болып жұмыс істейді. Бір ұлы бар[2].

Фильмография[өңдеу]

  • 2004: Night Falcon[4]
  • 2006: Bat Hunter[5]
  • 2007: Blood Monkey[6]
  • 2008: The King Cobra[7]
  • 2011: The Lady[8]
  • 2013: Boy Golden: Shoot to Kill, the Arturo Porcuna Story

Дереккөздер[өңдеу]

  1. [1]
  2. a b Prapimporn Kanjunda on Facebook
  3. Jaika Stunts: Thai Action Actress Coach - Must see Thai action! YouTube сайтында - a workshop which "showcases the talents of our lead actress Coach" (Prapimporn Karnjanda)
  4. Night Falcon (Thai Toku)
  5. ล่าค้างคาวพันธุ์อมตะ
  6. Prapimporn Karnchanda (DigiGuide)
  7. The King Cobra (Thailand, 2008)
  8. The Lady (Michelle Yeoh Web Theatre)

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]