Фанни Кадео

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Фанни Кадео
Fanny Cadeo
Сурет
Фаннй Кадео 2007 ж.
Жалпы мағлұмат
Азаматтығы:

 Италия

Мамандығы:

актриса

Белсенді жылдары:

1992қазіргі уақытқа шейін

Фанни Кадео (итал. Fanny Cadeo; 11 қыркүйек 1970 жылы, Лаванжа) – итальян актрисасы және фотомодель. Өмірлік жолын модель болып бастаған.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 1993 - Another Chance
  • 1993 - Mambo Italiano
  • 1994 - I Want Your Love
  • 1994 - Pecame
  • 1995 - I Want Your Love Remix
  • 2000 - Living In The Night

Дискографиясы =[өңдеу]

  • 1993 - Another Chance
  • 1993 - Mambo Italiano
  • 1994 - I Want Your Love
  • 1994 - Pecame
  • 1995 - I Want Your Love Remix
  • 2000 - Living In The Night

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]