Ханна Мюррей

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Ханна Мюррей (ағылш. Hannah Murray; туған. 1 шілде 1989, Бристоль) — британдық актриса.

Өмірбаяны[өңдеу]

Ханна 1989 жылдың 1 шілдесінде Ұлыбритания-ның Бристоль қаласында дүниеге келген болатын. Ата-анасы университетте мұғалім болып жұмыс істейді, Ханна бірінші рет 2007 жылы өзін жас өспірімдерге танымал скинс сериалындағы Кэссидің рөлінде байқаған. Ол фильмде ойнау үшін өте қатты арықтаған болатын. Себебі, Ханна сомдаған Кэсси деген қыз анорексия мен ауырады. Кейін оны көптеген фильмдерге түсуге шақыра бастайды.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2007—2013 Skins
  • 2009 Marple: Why Didn't They Ask Evans?
  • 2010 Above Suspicion
  • 2010 Chatroom
  • 2010 Womb
  • 2012 Little Glory
  • 2011 Wings
  • 2012—2014 Game of Thrones
  • 2012 Dark Shadows
  • 2012 The Numbers Station
  • 2014 God Help the Girl
  • 2014 Lily & Kat

Дереккөздер[өңдеу]

[1]