Эван Джогиа

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Эван Джогиа
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Эван Тюдор Джогиа

Туған күні:

9 ақпан 1992(1992-02-09) (26 жас)

Туған жері:

Ванкувер, Канада

Мамандығы:

актер

Эван Тюдор Джогиа - канадалық актер. "Виктория жеңімпаз" сериалында Бэк Оливер және "Социопат" сериалында Денни Десай рөлдерінде ойнаған.

Балалық шақ[өңдеу]

Эван 1992 жылы 9 ақпанда Ванкуверде дүниеге келді. Әкесі Оңтүстік Азиядан. Анасының шығу тегі ирланд, француз, валлий ұлттарының қосындысы. Отбасында Эваннан басқа 5 бала бар: ағасы Кетан, інілері Томас пен Зак, қарындастары Алиса және Мелисса.

Мансап[өңдеу]

Эван кино әлеміне 2007 жылы "Мен сияқты" фильміне түсу арқылы қадам басты. Бұл фильм "Үздік фильм" атағын алды. Сондай-ақ 2007 жылы "Ыблыс күнделігі" мен "Америка бөтендері" фильмдерінің бөлімдерінде түскен. Эван "Каприка", "Виктория жеңіпаз" сериалдарына түсу арқылы үлкен атаққа ие болды. Қазіргі таңда "Социопат" телесериалында басты рөлде ойнауда.

Жеке өмірі[өңдеу]

Зоя Дойч және Эван

2012 жылдан бастап актер Зоя Дойчпен кездесуде.







Фильмография[өңдеу]

Жыл Қазақша атауы Ағылшынша атауы Рөлі
2006 Мен сияқты A girl like me Дэнни Араухо
2007 Ыблыс күнделігі Devil's Diary Бозбала №1
2007 Америка бөтендері Aliens in America Сэм
2008 Дене шынықтыру пәнінің мұғалімі Gym Teacher Чамп
2009 Әсерлі Spectacular Таджид
2009-2010 Каприка Caprica Бен Старк
2010-2011 Виктория жеңімпаз Victorious Бек Оливер
2010 Батыл ойындар Triple Dog Лемур
2011 Үміт табу Finding Hope Now Сантос Делгато
2012 Алба-жұлба Rags Финн
2013 Социопат Twisted Дэнни Десаи