Ана Мулвой-Тен

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Ана Мулвой-Тен
Ana Mulvoy-Ten
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Ана Мария Мулвой-Тен

Туған күні

8 мамыр 1992 (1992-05-08) (28 жас)

Туған жері

Лондон, Ұлыбритания

Азаматтығы

Ұлыбритания

Мамандығы

актриса

Белсенді жылдары

2003 жылдан бастап

Бағыты

драма, триллер, детектив

IMDb

ID 3016197

Ана Мулвой-Тен (ағылш. Ana Mulvoy-Ten; 8 мамыр 1992, Лондон, Ұлыбритания) — ағылшын актрисасы. Обитель Анубиса телесериалындағы Эмбер Миллингтон рөлімен танымал.

Өмірбаяны[өңдеу]

Аны Мулвой-Тен Лондонда туып-өскен. Әкесі - ирландық, анасы испан - әйелі. Өзінен кіші інісі бар. Ана испан және ағылшын тілдерін жетік меңгерген. Лондондық колледждің студенті. Дәл қазір Калифорния штатындағы Лос-Анджелесте тұрып жатыр. Валерияның тыйым салынған По дорогам любви атты клипінде түскен.

Фильмографиясы[өңдеу]

Жыл Фильм Рөлі
2003 Мой дом в Умбрии қыз
2008 Out There Миребл
2011 Обитель Анубиса Эмбер
2011 Красная фракция: Происхождение Vayla
2011 First Time Luser Лейла
2012 Обитель Анубиса Эмбер
2013 Пробуждение Эмбер

Дереккөздер[өңдеу]