Бен Барнс

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Бен Барнс
Ben Barnes
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Бенджамин Томас Барнс

Туған күні:

20 тамыз 1981(1981-08-20) (37 жас)

Туған жері:

Лондон, Ұлыбритания

Азаматтығы:

 Ұлыбритания

Мамандығы:

актер, әнші

Белсенді жылдары:

2006қазіргі уақытқа шейін

IMDb:

ID 1602660

Бенджамин Томас «Бен» Барнс (ағылш. Benjamin «Ben» Barnes; 20 тамыз 1981, Лондон, Ұлыбритания) — ағылшын актері, «Хроники Нарнии: Принц Каспиан», «Хроники Нарнии: Покоритель Зари», «Дориан Грей», «Седьмой сын» фильмдерінің арқасында танымал атанған.

Өмірбаяны[өңдеу]

Бен 1981 жылы 20 тамызда Лондон қаласында дүниеге келген. Оның әкесі, Томас Р. Барнс, Лондондық Империялық колледждің психиатрия профессоры. Анасы Триша Барнс, отбасы және некеге байланысты мәселелерді шешетін кеңесші болатын. Беннің Джек атты кіші ағасы бар. Актер Kingston University университетінде білім алып, 2004 жылы National Youth Music театрының мүшесі атанады. 1997-2003 жылдар аралығында өлең айтып, дабыл және фортепианода ойнайды.

Актерлік карьерасы[өңдеу]

Барнстың кәсіби сыны 2004 жылы «Loving Ophelia» қойылымындағы Данте Габриэль Россеттидің рөлі болатын. «Liquid News», «Making Up Your Mind», «Doctors» және «Split Decision» сияқты телебағдарламаларға түсіп, 2006 жылы «The History Boys» қойылымында Дэйкиннің рөлін иеленеді. Бен «Hyrise группасында өлең айтып, 2004 жылы Евровидение байқауына қатысады. Кейін Бен «Звёздная пыль» (2007) және «Больше Бена» (2008) фильмдерінде түседі. 2010 жылы «Хроники Нарнии: Покоритель Зари», 2009 жылы «Лёгкое поведение» және тағы басқа фильмдерде рөлдерге ие болады.

Жеке өмірі[өңдеу]

Жеке өмірін жасырын сақтауды жөн деп санайды.

Фильмография[өңдеу]

  1. 2006 —Doctors; «Facing Up» — Крэг Анвин
  2. 2006 — Split Decision (ТВ) — Крис Уилбур
  3. 2007 — Stardust — Данстан
  4. 2008 —Bigger than Ben — Cobakka
  5. 2008 —The Chronicles of Narnia: Prince Caspian — Каспиан принці
  6. 2008 —Easy Virtuе — Джон Уиттейкер
  7. 2009 —Dorian Gray — Дориан Грей
  8. 2010 —Locked in — Джош
  9. 2010 —The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader — Каспиан принці
  10. 201 — Killing Bono — Нейл МакКорми
  11. 2012 —The Wordsжас жігіт
  12. 2013 — The Big Wedding — Алехандро Гриффин
  13. 2014 — God Only Knows — Ник Тортано
  14. 2015 — The Seventh Son — Том Уорд

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]