Боб Морли

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Боб Морли
Bob Morle
Сурет
Боб Морли
Жалпы мағлұмат
Туған күні

20 желтоқсан 1984(1984-12-20) (34 жас)

Туған жері

Канетон, Аустралия

Азаматтығы

Аустралия

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

2006 - қазіргі күнге дейін

IMDb

ID 2366079

Боб Морли (ағылш. Bob Morle, 20 желтоқсан, 1984) — австралиялық актер. Морли “Үйде және жолда” атты австралиялық телехикаяда Дрю Кертистың рөлін ойнау арқылы танымал болды. Ол бұл жобаға 2006-2008 жылдары қатысты[1]. Осы шоудан ол 2008 жылы “Жолақ” атты сериалдағы прайм-тайм рөлі үшін кетті. Бірақ бұл сериал бірінші сезоннан кейін жабылды[2]. Боб Морли телехикаяларға қайтадан «Көршілер» жобасындағы рөлмен оралды. «Көршілер» телехикаясында ол 2011-2013 жылдары түсті[3]. 2014 жылы Морли «100» сериалында басты рөлдердің бірін сомдады[4][5]. Қазіргі кезде бұл жобаның үш маусымы түсірілді.

Фильмография[өңдеу]

Жыл Атауы (қазақша) Атауы (ағылшынша) Рөлі
2006-2008 Үйде және жолда Home and Away Дрю Кертис
2008 Бұдан бетер жаман бола алмайды Scorched Брендан
2008 Жолақ The Strip Тони Моретти
2010 Теңіз патрулі Sea Patrol Шон
2010 Жүк көлігі Road Train Крейг
2011-2013 Көршілер Neighboars Айдан Фостер
2013 Көз қарайтпайтын Blinder Ник
2014-қазіргі уақыт 100 The 100 Беллами Блейк
2014 Ақ қала The White City Эйви

Дереккөздер[өңдеу]

  1. Gallagher, Heather. Yak Attack – Bobby Morley, 21, actor, The Age (13 тамыз 2006), бет  29. Тексерілді 1 маусымның 2014.
  2. Ellis, Scott. Star sheds teen image, The Sun-Herald (21 September 2008), бет  5. Тексерілді 1 маусымның 2014.
  3. Dennehy, Luke. TV soap introduces new gay character, Herald Sun, The Herald and Weekly Times (19 маусым 2011). Тексерілді 1 маусымның 2014.
  4. Lesley Goldberg The CW's 'Hundred' Casts Aussie Soap Star and 'Emily Owens' Actor. The Hollywood Reporter (21 ақпан 2013). Тексерілді, 1 маусым 2014.
  5. Sandra Gonzalez Highs and lows of 'The 100' series premiere. Entertainment Weekly (20 марта 2014). Тексерілді, 1 маусым 2014.