Джейсон Мануэль Олазабал

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Джейсон Мануэль Олазабал
Jason Manuel Olazabal
Жалпы мағлұмат
Туған күні

14 қазан 1973(1973-10-14) (46 жас)

Туған жері

Санта Мария (Калифорния), АҚШ

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

1190 - қазіргі уақыт

IMDb

ID 1255785

Джейсон Мануэль Олазабал (ағылш. Jason Manuel Olazabal) — америкалық актер.

Өмірбаяны[өңдеу]

Джейсон Мануэль Олазабал 14 қазан 1973 жылы Америка Құрама Штаттарының Калифорния штатының Санта-Мария қаласында дүниеге келеді. Драма, триллер, криминал жанрларындағы актер. 1990 жылдан бастап түрлі жобаларға қарқыны қатысып жүр. "Make It or Break It" телехикаясындағы Кейли Круздың әкесі - Алекс Круз ретінде танымал. Сонымен қатар, "Charmed", "Доктор Хауз ","Law & Order: Criminal Intent" телехикаяларымен әйгілі.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2013: Ironside - Detective Wellman,
  • 2011 – ...: Person of Interest - Hector,
  • 2009 – ...: NCIS: Los Angeles - Craig Lennox,
  • 2009 – 2012: Make It or Break It - Alex Cruz,
  • 2008: This Is Not a Test - Johnny Dorey,
  • 2006 – 2013: Dexter - Ramon Prado,
  • 2006: Inside Man - ESU Officer Hernandez,
  • 2006 – 2009: The Unit - Mateo,
  • 2005 – 2010: Numb3rs - Jimmy Lopez,
  • 2004 – 2012: House, M.D. - Dr. O'Reilly, a.k.a. #11,
  • 2003: Bad Boys II - Detective Marco Vargas,
  • 2002 – 2012: CSI: Miami - Doctor Landry,
  • 2001: Law & Order: Criminal Intent - Detective Upmann,
  • 2001 – 2002: The Education of Max Bickford - Eduardo,
  • 2000 – ...: CSI: Crime Scene Investigation - Louis Delgado,
  • 1999 – ...: Law & Order: Special Victims Unit - Sascha Hart,
  • 1998 – 2006: Charmed - Java,
  • 1990 – 2010: Law & Order - Jeffrey Sayles

Дереккөздер[өңдеу]


Сыртқы сілтемелер[өңдеу]