Катрина Каиф

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Катрина Каиф

Катрина Каиф (ағылш. Katrina Kaif, 16 шілде 1984 жыл, Гонконг) — үнді актрисасы, модель.


Алты туған әпкесі және бір ағасы бар. 14 жасынан бастап жарнама роликтеріне түсе бастаған. Кейін Лондонға көшіп барып, сол жерде модельдік бизнесін жалғастырған. Кинодағы мансабы «Boom» (2003 г) фильмінен басталған. Фильмдері: «Партнер» (2007), «Malliswari» (2004) , «Allari Pidugu» (2005).

Қызықты деректер:[өңдеу]

  • Оның сүйікті сусыны - қара кофе
  • Катринаның сүйікті әртісі - Аамир Кхан, Мерил Стрип
  • Катрина ерте тұрады, бірақ 9 сағатқа дейін телефонды қоспай жатыр.
  • Сүйікті тағамы - ірімшікпен жасалған макарон
  • Сүйікті музыка - қылықты
  • Сүйікті түсі - көгілдір
  • Сүйікті әтірі - Marc Jacobs

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2003 — Boom
  • 2004 — Malliswari
  • 2005 — Sarkar
  • 2005 — Maine Pyaar Kyun Kiya
  • 2005 — Allari Pidugu
  • 2006 — Humko Deewana Kar Gaye
  • 2006 — Balram vs. Tharadas
  • 2007 — Namaste London
  • 2007 — Apne
  • 2007 — Partner
  • 2007 — Welcome
  • 2008 — Race
  • 2008 — Singh is King
  • 2008 — Hello
  • 2008 — Yuvvraaj
  • 2009 — New York
  • 2009 — Blue
  • 2009 — Ajab Prem Ki Ghazab Kahani
  • 2009 — De Dana Dan
  • 2010 — Raajneeti
  • 2010 — Tees Maar Khan
  • 2011 — Zindagi Na Milegi Dobara
  • 2011 — Bodyguard
  • 2011 — Mere Brother Ki Dulhan
  • 2012 — Agneepath
  • 2012 — Main Krishna Hoon
  • 2012 — Ek Tha Tiger
  • 2012 — Jab Tak Hai Jaan
  • 2013 — Dhoom 3: Back Again
  • 2014 — Bang Bang
  • 2015 — Phantom
  • 2016 — Detectiv Jagga
  • 2016 — Baar Baar Dekho

Дереккөздер[өңдеу]