Ким У Бин

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Ким У Бин / Kim Woo Bin / 김우빈
Ким Хён Джун / Kim Hyun Joong / 김현중
Сурет
Ким У Бин, 17 шілде 2014 жыл
Жалпы мағлұмат
Туған күні

16 шілде 1989(1989-07-16) (29 жас)

Туған жері

Сеул, Оңтүстік Корея

Мамандығы

актер, модель

Белсенді жылдары

2009-қазіргі уақыт

IMDb

ID 5311765

Ким У Бин (ағылш. Kim Woo Bin, кәрісше: 김우빈) — шын аты Ким Хён Джун / Kim Hyun Joong / 김현중 — кәріс актері, модель.

1989 жылы шілде айының 16 күні Оңтүстік Корея, Сеул қаласында дүниеге келді. Бойы 188 см. SidusHQ орталығының өкілі.

Ким У Бин 2009 жылы «Seoul Collection» атты модельдік көрініске қатысты. Осыдан ол танымал бола бастады. Одан кейін KBS «Ақ Рождество» атты фильмде рөл сомдады.

2011 жылы Sidus HQ атты орталықпен келісім шарттқа отырады. Осы кезде өз атын өзгертіп «Идол Вапир» атты фильмге түсті.

Фильмографиясы[өңдеу]

  1. 2015 ж. - Жиырма(Чхи Хо)
  2. 2014 ж. - Мамандар (Джи Хёк)
  3. 2013 ж. - Дос 2 (Чхве Сон Хун)
  4. 2012 ж. - Детектив Ча: "Подиум" миссиясы (камео)
  5. 2013 ж. - Мұрагерлар (Чхве Ён До)
  6. 2012 ж. - Мектеп 2013 (Пак Хын Су)
  7. 2012 ж. - Сен үшін (Джон Ким, эп.9-10)
  8. 2012 ж. - Нағыз джентльмен (Ким Дон Хёб)
  9. 2011 ж. - Идол Вампир (У Бин)
  10. 2011 ж. - Амур Фабрикасы (Рой)
  11. 2011 ж. - Ақ Рождество (Кан Ми Ры)[1]

Дереккөздер[өңдеу]

  1. [1] Ким У Бин