Лиана Либерато

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Лиана Либерато
Лиана Дайан Либерато
Жалпы мағлұмат
Туған күні

1995 жыл 20 тамыз

Туған жері

Галвестон, Техас, АҚШ

Азаматтығы

АҚШ

Мамандығы

актриса

IMDb

ID 1882929

Лиана Дайан Либерато (ағылш. Liana Daine Liberato) (20 тамыз 1995 ж., Галвестон, АҚШ) – америкалық кино және телидидар актрисасы.

Лиана Либерато

Өмір баяны[өңдеу]

Лиана Дайан Либерато – 1995 жылының20 тамыз күні , АҚШ- тың Техас штатының, Галвестон қаласында туылды .

АҚШ-та Лиана, Дэфид Швиммердің “Сенім” фильміндегі Энни Камеронның рөлі арқасында танымал. “Сенім” фильмі шектеулі прокатта шаққан. Жасында «Broadway Bound» театрында ойнап бастаған. «Жігіттер мен қуыршақтар» мюзиклінне қатысқан. Лиананың кинодебюты “Раш детектив” телехикаясында болды .

Фильмография[өңдеу]

  • 2005 — Раш Детективі — Шарлоттаның балаық кезі
  • 2005 — CSI: Miami — Эми Мэннинг
  • 2005 —Айрықша бөлім — Дина Пресли
  • 2007 —Күнәлардың соңғы жайпауышы — Кэди Форбс
  • 2007 —Жайдақ айлақ — Пип МакКензи
  • 2008 — Доктор Хаус — Джейн
  • 2009 — Анархия ұлдары — Тристен Освальд
  • 2010 — Сенім — Энни Кэмерон
  • 2011 — Өтірік нені жасырар — Эйвери
  • 2012 — Экспат — Эми
  • 2012 —Бос арба — Эм Джей
  • 2012 —Махаббатта кептелдім — Кейт
  • 2013 — Шаршадығы Джейк — Джоанның жас кезі
  • 2014 —Аңның үнгірі — Сэм
  • 2014 —Егерде мен қалсам — Ким Шейн
  • 2014 —Менің үздік жағым — Аманда жас кезінде
  • 2014 — Қамбатты Элеонора — Эли Поттер