Лили Коллинз

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Лили Коллинз

Лили Джейн Коллинз (ағыл. Lily Jane Collins; 18 наурыз 1989) — ағылшын және америкалық актриса, модель, атақты ағылшындық вокалист Фил Коллинзтың және оның екінші әйелі Джилл Тэвелманның қызы.

Карьера[өңдеу]

Лили өзінің қызметтік жолын атақты «Беверли-Хиллз 90210» сериалында мектеп оқушысы Фиби Абрамс ролінен бастады. 2010 жылы Лили «The Blind Side: Evolution of a Game» фильмінде Ли Энн Туидың қызы болып ойнады. 2011 жылы оны «Priest » мистикалық триллерде көруге болады. 2010 жылы Джон Синглтонның «Abduction » фильмінде әйгілі актер Тэйлор Лотнермен қатысты. 2012 жылы «Mirror Mirror» фильмінде басты ролде ойнады.

Жеке өмірі[өңдеу]

Лили Коллинз бен Тэйлор Лотнер

2010 жылы Джон Синглтонның «Abduction » фильмін түсіру уақытында Лили мен Тэйлор Лотнер арасында сүйіспеншілік пайда болды. Бірақ екеуінің қосылуы ұзаққа созылмады. Лили Коллинз Зак Эфрон актерінің де жүрегін жаулаған. 2012 жылдың тамызында Джейми Кэмпбелл Бауэрмен жүре бастады.

Фильмография[өңдеу]

Жыл Атауы
2008 90210
2009 The Blind Side: Evolution of a Game - 2011 Priest
2011 Abduction
2012 Mirror Mirror
2012 Stuck In love
2013 The Mortal Instruments: City of Bones
2013 The English Teacher
2014 «Love, Rosie»
2015 «The Mortal Instruments: City of Ashes»

Марапаттамалары[өңдеу]

2008-Herself

Young Hollywood Award — «One to Watch»

Teen Choice Awards — «Choice Movie Actress: Sci-Fi/Fantasy»

MTV Movie Awards — «Summer’s Biggest Teen Bad A**»

Дереккөздер[өңдеу]


1. http://www.kinopoisk.ru/name/1801793/