Люси Фрай

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Люси Фрай
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Люси Элизабет Фрай

Туған күні

1992 жыл 13 наурыз

Туған жері

Сидней , Аустралия

Азаматтығы

Аустралия

Белсенді жылдары

2010- қазіргі күндер

IMDb

ID 4867258

Люси Элизабет Фрай (ағылш. Lucy Elizabeth Fry ; 1992 жыл 13 наурыз , Сидней ,Аустралия) – австралиялық актриса әрі модель . «Қансорғыштар академиясы» фильміндегі Василиса драгомир және де «Мако аралының құпиялары» телехикаясындағы лайла рөлдері арқылы танымал .

Өмірбаяны[өңдеу]

Ерте өмірі[өңдеу]

Люси кішкентай жастарынын бері театрда ойнап , Бримбен театрының Zen Zen Zo Physical Theatre труппачында жаттыққан. Көбінесе екінші дәрежедегі рөлдерді ойнапты .

Осымен қатар , Люси модель ретінде де танымал . 15 жас кезінде , Люси Girlfriend журналының байқауына қатысып , осы жерде екінші орынға ие болды . Және ол Chic Management және Dallys Models агенттігілерімен қызмет істеген .

Мансабы[өңдеу]

Люси 2010 жылы телевизияда «H2O: Тек суды қос» телехикаясында эпизодтық рөлді ойнап , сынапқа шықты . Дәл осы жылы ол Thirsty Merc тобының «Tommy And Krista» өлеңіне арналған сазды видеода түсті . 2012 жылы «Жәннатты серфинг» телехикаясы шақты , осыда жас актриса басты рөлдердің біріне ие болған .

Актриса фильмографиясының келесі бір рөлі болып «Мако аралының құпиялары» телехикаясында болды . Ол су перісі Лайланың рөлін ойнады .

2013 жылдың ақпан айында , Фрайдың «Қансорғыштар академиясы» роман топтамасының экрандауындағы Василиса драгомир рөліне таңдалып алынғаны мәлім болды .

Фильмография[өңдеу]

  • 2008 – Топастар алтыны - Туристка
  • 2009 – Таң астын орныны
  • 2010 - H2O:Тек сіды қос
  • 2012 – Жәннатты серфинг - Зоуи
  • 2013 – Аралдан келген дәрігерлер - Джози
  • 2013 – Мако аралының құпиялары - Лайла
  • 2014 – Қансорғыштар академиясы - Василиса «Лисса» Драгомир
  • 2015 - Now Add Honey - Хани Халлоуэй
  • 2015 - 6 Miranda Drivе - Стефани Тейлор
  • 2015 - The Preppie Connection- Алекс Хейз
  • 2015 – Cook - Поппи
  • 2015 – Cleveland –Пруденс

Дереккөздер[өңдеу]