Марк Шеппард

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Марк Шеппард
(Марк А. Шеппард)

Mark Sheppard (Mark A. Sheppard)
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Марк Андреас Шеппард

Туған күні

30 мамыр 1964(1964-05-30) (54 жас)

Туған жері

Лондон, Англия

Азаматтығы

 Ұлыбритания

Мамандығы

актер
режиссёр
кинопродюсер
сценарийші

Белсенді жылдары

1992қазіргі уақыт

IMDb

ID 0791968

Марк Андреас Шеппард (ағылш. Mark Andreas Sheppard) — ағылшын актеры және ирландық, неміс музыканты. «Сверхъестественное» сериалындағы Кроули атты кейіпкердің рөлін және басқа да атақты рөлдерді сомдауының арқасында атақты болды.

Биография[өңдеу]

Марк Шеппард 1964 жылы 30 маусымда Лондонда дүниеге келген. Оның әкесі – атақты актер Уильям Морган Шеппард (W. Morgan Sheppard).

Жеке өмірі[өңдеу]

Марк 2004 жылы 6 наурызда Джессика Маркқа үйленді. Олардың екі ұлдары бар: Максимилиан және Уилльям. Калифорния штатындағы Лос-Анджелесте тұрып жатыр.

Фильмографиясы[өңдеу]

Жылы Аты Рөлі 1992—1993 Silk Stalkings Эрик/Эдди Брюс
1993 In the Name of the Father Пэдди Армстронг
1993 The X-Files сторож Боб / Сесил Л'Айвли
1995 M.A.N.T.I.S. С. Флейтон Руэлл
1996 Lover's Knot Найджел Боуэлс
1997 Nether World Калифорния
1997—1998 Soldier of Fortune Кристофер 'Си Джей' Йетс
1998 Sliders Джек
1999 Out of the Cold Фэнг
1999 Martial Law Клей Салливан
1999 The Practice Эдди Викс
2000 Star Trek:Voyager Люкон
2000 JAG N/A
2001 The Invisible Ma Юрий Грегоров
2001 Lady in the Box Даг Суини
2001 Farewell, My Love Эм Джей
2001 The Chronicle Нитро
2001 Special Unit 2 Хамелеон
2001 Lost Voyage Йен Филдс
2001 New Alcatraz Юрий
2001—2002 V.I.P. Неро
2002—2009 CSI: Crime Scene Investigation Род Дарлинг / Димитрий Садеский
2002 UC: Undercover Митчелл Ривз
2002 Megalodon Митчелл Паркс
2002 Charmed Арнон
2002 Firefly Бэджер
2003 Fastlane Ронан Дэннехи
2003 Murder, She Wrote: The Celtic Riddle көліктегі жігіт
2003 Deep Shock Чомски
2003 Jake 2.0 Хартмэн
2004 Evil Eyes Питер
2004 Unstoppable Литч
2004 Las Vegas Джордж Беквор
2005 Monk Крис Дауни
2005 CSI: NY Кевин Ханниган
2005—2006 Medium доктор Чарльз Уолкер / Джек Уолкер
2006 24 Иван Эрвич
2006 Without a Trace Иоаннис 'Джонни' Патани
2006 Broken Малкольм
2007 Bionic Woman Энтони Антрос
2007—2009 Battlestar Galactica Ромо Лампкин
2008 Shark Руперт Стоун
2008 In Plain Sight Расселл
2008 The Middleman Мансервант Невилл
2008—2012 Leverage Джим Стерлинг
2009 Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service молодой мистер Пейн
2009 Burn Notice Том Прескотт
2009 Dollhouse Танака
2009 The Conduit агент Майкл Форд (дауыстандыру)
2009—2013 White Collar Кёртис Хейген
2009—2014 Warehouse 13 Бенедикт Валда
2009—2014 Supernatural Кроули / Фергус Родерик МакЛеод
2010 Chuck "Кольца" директоры
2010 Xtinction доктор Чарльз ЛеБланк
2010 Mysterious Island жас капитан Немо
2011 Doctor Who Кантон Эверетт Делавэр III
2011 Prime Suspect Блэкджек Маллинс

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]