Михей (музыкант)

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Михей
Туған күні

Lua error Module:Wikidata ішіндегі 39 жолында: attempt to concatenate field '?' (a nil value).

Қайтыс болған күні

27 қазан 2002 (2002-10-27)

Қайтыс болған жері

Мәскеу

Мемлекет

Ресей

Мамандықтары

әнші, музыкант, композитор

Аспаптары

дауылпаз, гитара, клавишті

Жанрлары

рэгги
рэп
соул
хип-хоп

Лақап аты

Михей

Ұжымдары

Михей мен Джуманджи,
BAD BALANCE

Қызметтес болған

Bad Balance, Via Чаппа, ТНМК, Сергей Галанин

Лейблдері

Gala Records

www.jumangee.pesni.ru

Сергей Евгеньевич («Михей») Крутиков (11 желтоқсан 1970, Ханжёнково, Макеевка, Донецк облысы, УССР — 27 қазан 2002, Мәскеу) — әнші, композитор.

Өмірбаяны[өңдеу]

Отбасы[өңдеу]

  • Анасы - Крутикова Нина Павловна,
  • Әкесі - Крутиков Евгений Алексеевич (20.12.1933 — 3.11.2008),
  • Ағасы - Крутиков Алексей Евгеньевич.

Дискография[өңдеу]

«Михей и Джуманджи»[өңдеу]

  • 1999 — «Сука любовь»
  • 2003 — «Смысл прост»

«Bad Balance»[өңдеу]

  • 1990 — «Выше Закона»
  • 1994 — «Налётчики Bad B» (Gala Records)
  • 1996 — «Чисто про» (Gala Records)
  • 1998 — «Город Джунглей» (Gala Records)

Сілтемелер[өңдеу]