Одри Мари Андерсон

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Одри Мари Андерсон
Audrey Marie Anderson
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

7 наурыз 1975 (1975-03-07) (45 жас)

Туған жері

Форт-Уэрт, Техас, АҚШ

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актриса

Белсенді жылдары

1994 — қазіргі уақыт

IMDb

ID 1017524

Одри Мари Андерсон (ағылш. Audrey Marie Anderson, Форт-Уэрт, Техас штаты, 1975 жыл 7 наурыз) – америкалық актриса және бұрынғы модель. Андерсон CBS «Отряд «Антитеррор»» атты телехикаясында Ким Браунның рөлін сомдаудың арқасында атақты болды. Ол бұл телехикаяға 2006 жылда бастап 2009 жылға дейін түскен.

Андерсон тоқсаныншы ғасырларда ол фотомодель ретінде жұмыс істеген, кейін 2000-2001 жылдары «Тағы және қайтадан» атты телесериалдында қосалқы рөлдерді сомдады. Содан кейін «Провиденс» және «Пойнт-Плезант» телехикаяларда қосалқы рөлдерді ойнады. «Отряд «Антитеррор»» фильмінің басты рөлін сомдамастан бұрын ол басқа көптеген телехикаяларды қосалқы рөлдерді ойнады. «Отряд «Антитеррор»» телехикаясы аяқталғаннан кейін, Андерсон тағы да қосалқы рөлдерге көшті.

Фильмография[өңдеу]

Жылы Қазақша аты Орысша аты Нақты аты Рөлі
1994 Беверли-Хиллз, 90210 Беверли-Хиллз, 90210 Beverly Hills, 90210 офицер
1995 Заң және тәртіп Закон и порядок Law & Order миссис Барнетт
20002001 Қайтадан және тағы Опять и снова Once and Again Карла Олдрич
20012002 Возвращение в Калифорнию Going to California Клэр Коннор
2002 Провиденс Провиденс Providence Анджела
2002 Белгі Метка The Badge дайашы
2002 Айлы түннің Милясы Миля лунного света Moonlight Mile Одри Андерс
2003 Боялған ұй Покрашенный дом A Painted House Тэлли Спруил
20032004 Тыныш өмір Спокойная жизнь Still Life Эмили Морган
2004 Із-түсссіз Без следа Without a Trace Коллин Макграт
2005 Убийственная сексуальность Drop Dead Sexy Натали
2005 Галличның каметасы Комета Галлея Halley's Comet Halley Newell
20052006 Поинт Плезант Поинт Плезант Point Pleasant Изабель Крамер
2006 Пивфест Пивфест Beerfes қыз
20062009 Отряд «Антитеррор» Отряд «Антитеррор» The Unit Ким Браун
2010 Морская полиция: Лос-Анджелес NCIS: Los Angeles Кристин Доннелли
2010 Алда мені Обмани меня Lie to Me Доктор Мэри Хэнсон
2012 Частная практика Private Practice Роуз Филмор
2012 Киелі емес Не святой Least Among Saints Дженни
2012 Доктор Хаус Доктор Хаус House Эмили Коппелман
2013 Жүріп жүрген өліктер Ходячие мертвецы The Walking Dead Лилли Чамблер
20132014 Жебе Стрела Arrow Лайла Майклс
2014 Mockingbird Кейн

Дереккөздер[өңдеу]